mb211 e geldi ise 130a da gelmelibilmiyordum vallahi hocam.
mb130'a gelmedi tv+ umarım gelir
mb211 e geldi ise 130a da gelmelibilmiyordum vallahi hocam.
mb130'a gelmedi tv+ umarım gelir
Son sürüm v5.35.4 gibi duruyor. Eğer bu ise eski sürümleri deneyin birde sanırım geri dönülebiliyor. Toshiba yazılımı zaten ağır deniyor çok fark eder mi bilmiyorum.üstatlar merhaba. 58UL3A63DT 130t modeli için en stabil yazılım hangisi sizce? 5.35.3.0 en güncel olanı yükledim fakat menüler kasıyor, arada tv kendini resetliyor.
pardon hocam dediğiniz sürüm yüklü bende de. evet malesef yazılımdan hiç memnun değilimSon sürüm v5.35.4 gibi duruyor. Eğer bu ise eski sürümleri deneyin birde sanırım geri dönülebiliyor. Toshiba yazılımı zaten ağır deniyor çok fark eder mi bilmiyorum.
5.34.1.4 den memnun olanlar vardı kendi konusunda.
pardon hocam dediğiniz sürüm yüklü bende de. evet malesef yazılımdan hiç memnun değilim
İnternete bağlanınca gelmesi lazım, bağlandın mi abiDeğerli forumdaşlar ben tam 1 yıl önce A101 den almış olduğum 49 uhl 650 Hİ-LEVEL televizyonda bu forum sayesinde modlama falan yapmıştım yazılımda son versiyon 2 hafta öncesine kadar kumanda (OK) tuşuna bastığım zaman kanal listesi sol tarafında kanal loğolarıda çıkıyordu. Fakat kafam esti ilk kurulum yapayım dedim artık kanal listesi sol tarafındaki kanalların loğoları çıkmaz oldu tekrar kanal logolarının geri gelmesi mümkünmüdür acaba. Saygılarımla hayrlı geceler dilyorum.
Evet internete bağlanıyorum fakat geri gelmiyor bir kaç sefer tekrar ilk kurulum yaptım fakat gelmedi. Çok önemli tivibu kullanıyorum fakat zaman zaman kendi kanallarına bakınca görünüm hoş oluyordu.İnternete bağlanınca gelmesi lazım, bağlandın mi abi
Tkgs kurulumu denermisin abiEvet internete bağlanıyorum fakat geri gelmiyor bir kaç sefer tekrar ilk kurulum yaptım fakat gelmedi. Çok önemli tivibu kullanıyorum fakat zaman zaman kendi kanallarına bakınca görünüm hoş oluyordu.
Tv internete bağlı olsun ve TRT1 Üzerinde teletext'e giriş yapıp 30 Saniye kadar bekleyip çıkış yapın ben genelde öyle yapıyorum teletext saat güncellemesini de yapıyor.Evet internete bağlanıyorum fakat geri gelmiyor bir kaç sefer tekrar ilk kurulum yaptım fakat gelmedi. Çok önemli tivibu kullanıyorum fakat zaman zaman kendi kanallarına bakınca görünüm hoş oluyordu.
Teletext denedim olmadı. televizyonda bir dizi filim var daha sonra Tgks kurulum ile deneyeyim. Vermiş olduğunuz bilgiler için sağ olun.Tv internete bağlı olsun ve TRT1 Üzerinde teletext'e giriş yapıp 30 Saniye kadar bekleyip çıkış yapın ben genelde öyle yapıyorum teletext saat güncellemesini de yapıyor.
Tkgs kurulum yapma hatta tkgsyi kapat abi beyaz tv frekansindan şebeke arama yaptır logolar geliyorTeletext denedim olmadı. televizyonda bir dizi filim var daha sonra Tgks kurulum ile deneyeyim. Vermiş olduğunuz bilgiler için sağ olun.
Tv+ destekleyen TV modelleri - Vestel, Arçelik, Bekobu aralar gelmesini öngörüyorum, turkcell, çağrı merkezi tarafında vestel tvler için tv+ uygulaması gelecek demiş.
umarım gelir