Yükleyebilir siniz.Merhaba ,
Regal tv de yazılım sürümüm v.5.7.20.0. Yeni sürüm olarak v.5.35.4.0 ı mı yüklemem gerekiyor ?
Aynen ?Merhaba ,
Regal tv de yazılım sürümüm v.5.7.20.0. Yeni sürüm olarak v.5.35.4.0 ı mı yüklemem gerekiyor ?
Direk TV intihar etmiş olur. Uyarıları bolca yaptık, sakın denemeyin ana kart sahibi olursunuzselamlar televizyonumZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.orjinal olarak v3 yazılımla geldi mb130 karta sahip,v5 yazılımı yükleyebilirmiyim ?
Teşekkürler hocamDirek TV intihar etmiş olur. Uyarıları bolca yaptık, sakın denemeyin ana kart sahibi olursunuz
Hocam güncellemeyi başarıyla tamamladım. Menü, ses seviyesi, ana sayfalar vs. değişti ve güzel oldu. Ancak kanal geçişleri, Netflix, YouTube gibi uygulamalardaki geçişler yine yavaş ve ağır. Buna bir çözüm yok herhalde.Aynen ?
Mb130s görüntü ile güzel, smart kısmı ile hantal bir karttır. Mb230 ana kart ise smartta hızlı görüntüde kötü bir kart dir.Hocam güncellemeyi başarıyla tamamladım. Menü, ses seviyesi, ana sayfalar vs. değişti ve güzel oldu. Ancak kanal geçişleri, Netflix, YouTube gibi uygulamalardaki geçişler yine yavaş ve ağır. Buna bir çözüm yok herhalde.
bende de hi-level 49uhl 650 var.fakat exxen yok.sizin tv nin yazılım sürümü nedir.Hı_level tv me yazılım yüklemedim ama exzen uygulamsı gelmiş.
MB130 Anakart ile deneme şansım oldu EXXEN var. Yazılım güncel değil V.5.35.2.0bende de hi-level 49uhl 650 var.fakat exxen yok.sizin tv nin yazılım sürümü nedir.
bendeki yazılım ve anakart da aynı .ayretten işlemmi yaptınız .yoksa kendinden app store mi geldi.MB130 Anakart ile deneme şansım oldu EXXEN var. Yazılım güncel değil V.5.35.2.0
İşlem yapılmadı.bendeki yazılım ve anakart da aynı .ayretten işlemmi yaptınız .yoksa kendinden app store mi geldi.