bende işlem yapmadımbendeki yazılım ve anakart da aynı .ayretten işlemmi yaptınız .yoksa kendinden app store mi geldi.
bende işlem yapmadımbendeki yazılım ve anakart da aynı .ayretten işlemmi yaptınız .yoksa kendinden app store mi geldi.
bende işlem yapmadım
Tv'nin wifi , bluetooth versiyonlarını öğrenme şansımız var mı acaba
Kendi TV'm için (55UD9360) konuşacak olursam; Wifi sürümü Wireless N standartında, çift kanal 300MBit bağlantı hızı sunuyor. 2.4 ve 5GHz ağları destekliyor. AC desteği yok.
Bluetooth'a detaylı bakmadım, muhtemelen Bluetooth 4 veya 4.2 falandır. 3.0 olduğu nu hiç sanmıyorum. (Wifi-BT modülünün fotoğrafı olsa, üzerindeki çiplerden seceresine kadar çıkartabilirdik)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.mb230daki bt kartı
Ama 130s ve geçmişi olan lar biraz daha düşük olabilir ?Fiko hemen yetişti.
Bluetooth yongası: Broadcom/Cypress:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Wifi yongası: Broadcom/Cypress:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Model numaralarına tıklayıp her iki yonganın da üretici dökümanına ulaşabilirsiniz. BT 4.1'miş bu arada.
Ama 130s ve geçmişi olan lar biraz daha düşük olabilir ?
Abi hepsinde BT modülü ve wifi modülü ayrı, TV ye karşıdan bakınca sol alt kısımda doğru wifi aparatı, sağ alt ise BT aparatı.MB100'lerde vs wifi-bt modülü combo şeklinde miydi, yoksa yine böyle ayrı mıydı?
Her iki yazılım arasında farkedilecek bir değişiklik yok. Ama elle de yükleyebilirsiniz tabi ki.Arkadaslar 50ul3adt tvm için. En son yazilim 5.35.2.0 gorunuyor. Yeni guncelleme bulmuyor fakat 4.0 yazilim burda var. Burdan indirip kendim mi kurmaliyim?