Sorun olmaz Vestel yükleyebilirsiniz mb130s hantaldirarkadaşımda mb130s v5 anakartlı bir hi level var donma yaşıyormuş baya vestel yada toshiba yazılımı yüklesem olur sanırım malum yazılım biraz riskli tam emin olmak istiyorum
Sorun olmaz Vestel yükleyebilirsiniz mb130s hantaldirarkadaşımda mb130s v5 anakartlı bir hi level var donma yaşıyormuş baya vestel yada toshiba yazılımı yüklesem olur sanırım malum yazılım biraz riskli tam emin olmak istiyorum
Sorun olmaz Vestel yükleyebilirsiniz mb130s hantaldir
Evet.Bu başka markanın yazılımını direk mevcut sürümün üzerine mi kuruyoruz ?
evet v4Sizin ki v4 mu ? Geçiş yazılımı var ama riskli karar senin
Arada yapar onu güncelleme fln alırevet v4
bende soyle bişey var mesela tv kapalı yesıl kırmızı ısık arada yanıp sonüyor onu nasıl çözeriz
Hocam saçma bir şekilde de olsa olayı çözdüm Parlaklık ayarını ayarlamadan önce direk sol tuş ile ekranı tamamen kapatma seçeneğini seçip sonra tekrar ekranı uyandırdıktan sonra artık belirlediğim seviyede kalıyor. Ama sadece manuel olarak ayarlama menüsünde işe yarıyor diğer varsayılan seçeneklerde olmuyorBir noktada kendiliğinden kaydediyor. Neye göre, nasıl yaptığı belli değil.
Hocam saçma bir şekilde de olsa olayı çözdüm Parlaklık ayarını ayarlamadan önce direk sol tuş ile ekranı tamamen kapatma seçeneğini seçip sonra tekrar ekranı uyandırdıktan sonra artık belirlediğim seviyede kalıyor. Ama sadece manuel olarak ayarlama menüsünde işe yarıyor diğer varsayılan seçeneklerde olmuyor
Fikoloji ustam babamin kullandigi vestel 49ud 8200 tvyi guncelleyeceğim mb130v4 yazılımda güncel versiyon görünmüyor linkleri yenileyebilirmisiniz
V4 kalktı, seri numarası paylaşırsanız yarın kontrol edeyim v5 geçiş varsa onu yüklersinA aziris, fikoloji
cihaz bu ustam V5 güncel yazılımı denedim olmadı yükleniyor fakat versiyon degismiyor
Nedense 5 34 güncel sürümü yukluyorum yüklüyor fakat versiyon değişmiyor cihazı resetledim yine olmadı ustamBu cihaz v5 yalnız. Son sürüm normal şekilde yüklenmeli.