Menü 4725 yapıp diagnostic içinden fabrika ayarı dedi iseniz, yine düzelmedi ise full yazılım yüklenip tekrar denenmeliNedense 5 34 güncel sürümü yukluyorum yüklüyor fakat versiyon değişmiyor cihazı resetledim yine olmadı ustam
Menü 4725 yapıp diagnostic içinden fabrika ayarı dedi iseniz, yine düzelmedi ise full yazılım yüklenip tekrar denenmeliNedense 5 34 güncel sürümü yukluyorum yüklüyor fakat versiyon değişmiyor cihazı resetledim yine olmadı ustam
Fikoloji ustam full yazılım linki varmiMenü 4725 yapıp diagnostic içinden fabrika ayarı dedi iseniz, yine düzelmedi ise full yazılım yüklenip tekrar denenmeli
Full yazılım linkcihaz bu ustam V5 güncel yazılımı denedim olmadı yükleniyor fakat versiyon degismiyor
?Eline sağlık ustam
Ustam başka usb ile denedim yükledim full yazılıma gerek kalmadi
Siz full yazılımı arşivleyin gün gelir lazım olur.
Ustam başka usb ile denedim yükledim full yazılıma gerek kalmadi
Hocam sizdeki tv 55ud9360 model miydi? Eğer öyleyse güncel yazılım nedir?Bu arada son 5.34.1.4 sürümlü yazılımın Qui, Dali, Picasso vs bütün farklı versiyonlarını denedim. Picasso yazılımı diğerlerinden bir tık daha seri (ecnebi terimiyle responsive) çalışıyor. Toshiba yazılımı en yavaş geleniydi bu arada.
Arkadaşlar merhaba,
55UD9360 model Vestel Smart 4K akıllı TV var fakat çok akıllı olduğunu da söyleyemeyeceğim.
MB130 anakart üzerinden V.4.35.26.0 yazılımı var (2019.05.06) ve uzun süredir herhangi bir güncelleme almadığını görüyorum.
Öyle ki Exxen gibi son zamanlarda markete eklenen uygulamalar maalesef bende yok.
Acaba v4 lerde son güncel yazılım bu mu? Ya da mb130 anakarta güncel v5 yazılımı yüklersek sorun olur mu?
Bu modellerde böyle bir uygulama yapan var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adem Helvacı F fikoloji ustalarım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ?
Hocam sizdeki tv 55ud9360 model miydi? Eğer öyleyse güncel yazılım nedir?
Bilgilendirme için teşekkürler, ilgililerden gelecek cevaba göre hareket ederim.Merhaba, evet benim TV'm de 55ud9360. Yalnız benimki v5'li sürümle geldiği için, v5 yazılımları yüklenebiliyor.
v5 dönüşüm yazılımı çıkmış olan v4 TV'ler, v5'e dönüşebiliyor. Sizin TV için dönüşüm yazılımı çıkmışsa v5'e geçebilirsiniz. İlgili arkadaşları etiketlemişsiniz zaten.
Arka kapaktaki barkod resmini de ekler misin.Arkadaşlar merhaba,
55UD9360 model Vestel Smart 4K akıllı TV var fakat çok akıllı olduğunu da söyleyemeyeceğim.
MB130 anakart üzerinden V.4.35.26.0 yazılımı var (2019.05.06) ve uzun süredir herhangi bir güncelleme almadığını görüyorum.
Öyle ki Exxen gibi son zamanlarda markete eklenen uygulamalar maalesef bende yok.
Acaba v4 lerde son güncel yazılım bu mu? Ya da mb130 anakarta güncel v5 yazılımı yüklersek sorun olur mu?
Bu modellerde böyle bir uygulama yapan var mı?
Adem Helvacı F fikoloji ustalarım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ?
Hocam sizdeki tv 55ud9360 model miydi? Eğer öyleyse güncel yazılım nedir?
Arka kapaktaki barkod resmini de ekler misin.
Yazılım link
Dediklerinizi yaptım, yazılımı dosyadan buldu ve yükleme başladı.Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.