EXcomZkko
Süper Üye
- 13 Nis 2018
- 1,109
Servis menüsünde ki ses ayar sekmesinde ieq-enable diye bir seçenek var ve kapalı. Bu nedir ve açsam sıkıntı olur mu ?
Bende açık. Bir fark hissetmedim. ?
Servis menüsünde ki ses ayar sekmesinde ieq-enable diye bir seçenek var ve kapalı. Bu nedir ve açsam sıkıntı olur mu ?
V5.35.2.0 yazılımında uygulamalarda ses düşük çıkıyor örneğin eskiden Netfixte 9 10 seviyesindeki ses yeterli iken (gece) şuan 22 25 ses seviyesinde izliyorum ayrıca yazılımda biraz hantal gibi önceki sürümlere nazaran
Avl mi abi ?Ses ayarlarında bir seçenek var. Akşamları sesi biraz kısıp, gündüzleri normal haline getiriyor. Bu da aynı ses seviyesinde sesin daha az/çok çıkmasına sebep olabiliyor. Onunla alakalı olabilir.
Avl mi abi ?
machines is rising... terminatör olmak lazım.Evet, ismini o an hatırlayamadım.
Otomatiğe alınca akşam belli bir saaten sonra kendiliğinden "gece" ayarına alıyor. Gündüzleri de "normal" ayarında tutuyor.
farklı marka yazılımlarını yükleme şansımız var mı ? ki anakart aynı nasılsa (Mb130s)Bendeki versiyon v5.35.4.0 Toshiba için olan menü kullanıyorum. Dsmart go daha önce wevd app store içinde vardi artık, ana menüde ve markette de var.
avl açık olması daha mı iyi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
farklı marka yazılımlarını yükleme şansımız var mı ? ki anakart aynı nasılsa (Mb130s)
toshibaya ait yazılımı yükleyebilirim yani mb130s V5 anakartına sahibimKendiniz deneyip sesteki değişime bakın. Hoşunuza giderse kullanırsınız.
Farklı marka yazılımları birbiriyle uyumludur. Tabi aynı anakart olmasına ve yazılım sürümlerinin ilk rakamının tutmasına dikkat etmeniz lazım. (v4, v5 gibi)
deneyeceğimbas açık şekilde kullanıyorum. Dolby açık
toshibaya ait yazılımı yükleyebilirim yani mb130s V5 anakartına sahibim
arkadaşımda mb130s v5 anakartlı bir hi level var donma yaşıyormuş baya vestel yada toshiba yazılımı yüklesem olur sanırım malum yazılım biraz riskli tam emin olmak istiyorumAynen öyle. Sürüm numarası 5 ile başlayan bütün markaları yükleyebilirsiniz.