firok33715
Aktif Üye
49UD8200TV neydi sizin?
Bu arada 5.28 sürümünden geçiş yaptığım için menüde bir farklılık gözlemlemedim ama sanki dolby de ses daha bir canlı kaliteli gelmeye başladı

49UD8200TV neydi sizin?

Arkadaşlar merhaba 5.34 surumünden bir önceki sürüme 5.28 geciş yapilırsa TV alt sürüme geçildigi icin cokermi.tesekkür ederim simdiden.
Doğru,aynen dediğiniz gibi yapmak gerekiyor,ben öyle yaptım.MB130'larda alt sürüme geçiş sıkıntılı. Full yazılım talep etme konusuna girip TV'nin seri numarasını paylaşın ve gelen yazılımla sürüm düşürün.
Bu sürümü yükledim fakat panel testi yaptığımda hafif bazı bölgelerde bulutlanma olustu.beyaz ekranda dikkatli bakıldığında belli oluyo.yazılımla bu konunun alakası varmıdır simdiden teşekkurler.Doğru,aynen dediğiniz gibi yapmak gerekiyor,ben öyle yaptım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5.34.1.4 de görüntü derinliğinde iyileşme var,arkadaki görüntüler daha netleşmiş,bana öyle geldi,gözleme devam ediyorum.
Bu sürümü yükledim fakat panel testi yaptığımda hafif bazı bölgelerde bulutlanma olustu.beyaz ekranda dikkatli bakıldığında belli oluyo.yazılımla bu konunun alakası varmıdır simdiden teşekkurler.
TRT yine aynı çalışmıyor,reset atma olmadı ama zaten problem değil atsada önemi yok, YouTube'da bir sorun yok.son yazılımda tv nin reset atma problemi yada youtube donma problemi var mı?ayrıca trt uygulaması çalışıyor mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
youtube donma problemi 30 dakika bir video izledikten sonra oluyordu önceki yazılımda.
vestel' e yazmıştım, bilen bilir. bu hareketli sahnelerde oluşan göz yorucu bozulmalar ( artefektler ) için. cevap olarak vestel:" ilginize teşekkür ederiz. ilgili yerleri bilgilendirdik. ileri zamanda çözüm bulmaya çalışacağız" benzeri cevap yazdılar. @EXcomZkko kardeşim, sen ingilizce olarak @Hanto 'yu bilgilendirir misin?

İlk kurulum yapıp tekrar denedim biraz azaldı ama yine de hala var gibi.
Hard diski boşaltıp formatlayarak tekrar deneyin hocam. Ben de denk gelmedim böyle bir şeye. ?