MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
20200419_224052.jpg

Bu tv için uygun mu bir de ürün yeni kurulumu ben yaptım bunu yükleyince garanti dışı kalma durumu var mı

Tekrar söyleyeyim. Garanti dışı bırakmaz.
Ama yazılım yüklemenin her zaman için az da olsa risk içerdiğini söylemezsek olmaz. Bellekte sıkıntı vardır, işlem ortasında elektrikler kesilir vb durumlarda TV açılmaz hale gelebilir. Bu gibi durumlarda forumdan full yazılım temin ederek TV'yi eski haline getirebilirsiniz. Az bir ihtmal de olsa, TV servislik olabilir.

Biraz iç karartıcı oldu ama durum bu.

F Çevrimdışı

Fikret27

Yeni Üye
16 Nis 2020
23
47
Tekrar söyleyeyim. Garanti dışı bırakmaz.
Ama yazılım yüklemenin her zaman için az da olsa risk içerdiğini söylemezsek olmaz. Bellekte sıkıntı vardır, işlem ortasında elektrikler kesilir vb durumlarda TV açılmaz hale gelebilir. Bu gibi durumlarda forumdan full yazılım temin ederek TV'yi eski haline getirebilirsiniz. Az bir ihtmal de olsa, TV servislik olabilir.

Biraz iç karartıcı oldu ama durum bu.
evimizi Başımıza yıktın ?

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Değerli forum yetkilileri ve ilgilenenleri bende 49UHL650 HI-LEVEL televizyona son güncellemeyi yükledim. Emeği geçen bütün herkesden ALLAH razı olsun. Sizlerin sayesinde ben kendim için söylüyorum işin kolayına kaçarak güncel bilgilerden yararlanıyorum. Elinize emeğinize yüreğinize sağlık cenabı mevlam bütün kötülüklerden cümle alemi korusun.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
evimizi Başımıza yıktın ?

Dur içinizi ferahlatayım biraz. Kendim bizzat nereden baksanız 50-60 kere güncelleme yüklemişimdir. Hiçbirinde de sorun yaşamadım. Bunlar biraz standartlaşmış uyarılar. ?

Yerinizde olsam dakika düşünmeden yüklerdim. :ok 5.7.20'den geçince görüntü kalitesinde artış göreceğinizi düşünüyorum.

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
234
64
Yüklenir tabi ki. Garanti dışı kalmaz.

5.7.20'den geçtiğim için, 5.28.x.x yazılımında olduğu gibi keskinlikte ve detaylarda bariz bir artış var. Ama 5.28.x.x yazılımından geliyorsanız çok fark hissetmeyebilirsiniz. Bunun dışında çok da detaylı inceleme fırsatım olmadı. Biraz kullandıktan sonra bi'şeyler söylemek daha sağlıklı olur.
Kalitesiz HD yada SD görüntülerde bir iyileşme farkedebildiniz mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5.28 i yüklemeden 5.34 geldi hı?Bu 5.28 de youtube donuyor monuyor dediler diye boşvermiştim.Arada yaptığı reset olayını görmezden geleyim demiştim,ama bu 34 de,görüntü de keskinlik artışı yazmış arkadaşlar.Denesek mi?

Son düzenleme:
EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109

5.28 i yüklemeden 5.34 geldi hı?Bu 5.28 de youtube donuyor monuyor dediler diye boşvermiştim.Arada yaptığı reset olayını görmezden geleyim demiştim,ama bu 34 de,görüntü de keskinlik artışı yazmış arkadaşlar.Denesek mi?

SD için gelişme beklememek lazım. Ama genel bir kalite artışı olduğunu söyleyebilirim.

F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231

Ben 5.28.7.4 dü bir haftadır kullanıyorum ve hiç youtube da donma takılma sıkıntısı yaşamadım. Şimdi bu yeni yazılımı kursam mı bilemedim :)

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Aha yeni yazılım gelmiş, yine be değişti belli değil. Koca vestelde bir Allahın kulu Changelog yazamaz mi arkadaş ya.

R Çevrimdışı

redssqkal

Yeni Üye
22 Mar 2020
17
40
Güncel yazılımı kurdum belki benim taşınabilir hdd sadece c harfine kadar okuyabilme sorunu düzelmiştir diye umut ettim ama dzelmemiş . 250 gb hdd kullanıyorum benzer sorun yaşayan var mı.

Bu arada güncelleme yapmak düşündüğümden çok kolaymış. Var olan ayarların değişmemesi güzel.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Güncel yazılımı kurdum belki benim taşınabilir hdd sadece c harfine kadar okuyabilme sorunu düzelmiştir diye umut ettim ama dzelmemiş . 250 gb hdd kullanıyorum benzer sorun yaşayan var mı.

Bu arada güncelleme yapmak düşündüğümden çok kolaymış. Var olan ayarların değişmemesi güzel.

Bu C harfine kadar okuma sorunu dediğiniz tam olarak nedir?

5.7.20'deyseniz deneyin derim.

F Çevrimdışı

Fikret27

Yeni Üye
16 Nis 2020
23
47
Dur içinizi ferahlatayım biraz. Kendim bizzat nereden baksanız 50-60 kere güncelleme yüklemişimdir. Hiçbirinde de sorun yaşamadım. Bunlar biraz standartlaşmış uyarılar. ?

Yerinizde olsam dakika düşünmeden yüklerdim. :ok 5.7.20'den geçince görüntü kalitesinde artış göreceğinizi düşünüyorum.
Yükleme yapamadım flash bellek de görünmüyor şansmı var ki

R Çevrimdışı

redssqkal

Yeni Üye
22 Mar 2020
17
40
Bu C harfine kadar okuma sorunu dediğiniz tam olarak nedir?

5.7.20'deyseniz deneyin derim.

HDD içindeki filmleri alfabetik sıraya göre c harfine kadar gösteriyor . C harfinden sonraki klasörleride göstermiyor benim hdd özel bişimi çözemedim :)
flash diske çok sayıda ufak videolar ekledim belki sayı limiti vardır diye ama hepsini gösterdi.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
HDD içindeki filmleri alfabetik sıraya göre c harfine kadar gösteriyor . C harfinden sonraki klasörleride göstermiyor benim hdd özel bişimi çözemedim :)
flash diske çok sayıda ufak videolar ekledim belki sayı limiti vardır diye ama hepsini gösterdi.

Hard diski boşaltıp formatlayarak tekrar deneyin hocam. Ben de denk gelmedim böyle bir şeye. ?

Geri
Üst Alt