F
firok33715
Aktif Üye
- 19 Şub 2020
- 231
Yeni yazılımı bende kurdum ve bu sefer gayet hızlı yüklendi ve tv kendiliğinden açıldı. 5.7.20.0 dan geçişte baya sürmüştü işlem nedense
V5 serisi içindir3.6.2 yazılımı kullananlar bu yazılımı kullanamayacak mı?
Peki bizimkiler V5 döndürülebilir mi?V5 serisi içindir ☺
Nayır biz senle haran lıyız. Onlar sendikalı ? biz 3.62.50 veya 3.62.49 takilacagiz. Çaktırma benim ki hala 3.62.43 daha yukseltmedim ?Peki bizimkiler V5 döndürülebilir mi?
TV neydi sizin?Yeni yazılımı bende kurdum ve bu sefer gayet hızlı yüklendi ve tv kendiliğinden açıldı. 5.7.20.0 dan geçişte baya sürmüştü işlem nedense
Merhaba, ben de ses seçeneklerinde herhangi bir değişiklik var mı merak ediyorum. 5.28.7.4 te ses ayarlarındaki efektlerin hiç birisi çalışmıyordu. Ne dolby digital ayarlarındaki film, haber gibi seçenekler ne de dolby kapatılıp açılan dts tru surround çalışıyordu. Bendeki oled tv yi soundbar ile kullanıyorum. Soundbar hdmi ile bağlı ve arc üzerinden kullanıyorum. Daha önceki Toshiba da dts tru surround açılınca çok fark ediyordu. Ancak bahsettiğim sürümde hiç bir fark yok. Ses efektlerinde herhangi bir farklılık var mı acaba? Birde dolby vision parlak modda film modu kapanmıyor. Bunu da deneyebilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.Yüklenir tabi ki. Garanti dışı kalmaz.
5.7.20'den geçtiğim için, 5.28.x.x yazılımında olduğu gibi keskinlikte ve detaylarda bariz bir artış var. Ama 5.28.x.x yazılımından geliyorsanız çok fark hissetmeyebilirsiniz. Bunun dışında çok da detaylı inceleme fırsatım olmadı. Biraz kullandıktan sonra bi'şeyler söylemek daha sağlıklı olur.
Merhaba, ben de ses seçeneklerinde herhangi bir değişiklik var mı merak ediyorum. 5.28.7.4 te ses ayarlarındaki efektlerin hiç birisi çalışmıyordu. Ne dolby digital ayarlarındaki film, haber gibi seçenekler ne de dolby kapatılıp açılan dts tru surround çalışıyordu. Bendeki oled tv yi soundbar ile kullanıyorum. Soundbar hdmi ile bağlı ve arc üzerinden kullanıyorum. Daha önceki Toshiba da dts tru surround açılınca çok fark ediyordu. Ancak bahsettiğim sürümde hiç bir fark yok. Ses efektlerinde herhangi bir farklılık var mı acaba? Birde dolby vision parlak modda film modu kapanmıyor. Bunu da deneyebilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Herhalde Hanto nickli arkadaş Fransız olan. Bu forumu ona ben tavsiye etmiştim. Kendisinde Toshiba Oled var. Son yazılımı ben göndermiştim kendisine. Aynı dertten ikimizde muzdaribiz. Siz TV'nin hoparlörünü mü kullanıyorsunuz? Yoksa harici ses sistemi var mı arc üzerinden kullandığınız?Merhaba, bahsettiğiniz ses efektlerinin çalışmaması sorunu 5.7.28'de vardı, ama 5.28.7.4'te (veya bir öncekinde, net hatırlayamadım) çözülmüştü. Doğal olarak bunda da hepsi düzgün şekilde çalışıyor.
Dolby Vision Parlak modunda MEMC kapanmama sorununa bakmam mümkün değil. Anakartım MB130S olduğu için o özellik komple olarak yok. Ama şunu da söyleyeyim, MB130E'lerde MEMC fonksiyonunu profil dosyalarından modlayıp komple kapatsak bile; DV Parlak moduna geçince aynı şekilde açılıyor (Bunu Fransa'dan yazan bir arkadaşla detaylı olarak denedik) O bakımdan bunun bilerek yapılmış bir tercih olduğunu ve core update ile kapanmasının zor olduğunu düşünüyorum. Yine de bir deneyin derim.
Herhalde Hanto nickli arkadaş Fransız olan. Bu forumu ona ben tavsiye etmiştim. Kendisinde Toshiba Oled var. Son yazılımı ben göndermiştim kendisine. Aynı dertten ikimizde muzdaribiz. Siz TV'nin hoparlörünü mü kullanıyorsunuz? Yoksa harici ses sistemi var mı arc üzerinden kullandığınız?
Hi Hanto, i hope you are OK. I think you did not solve the problem. If you have money to spend on Apple TV 4K, ı advice you to buy it. Because Apple tv 4K has an option to send signal to tv whatever you want. For example, if you want to use your tv only on SDR mode, just arrange apple tv 4k to send SDR signal to your tv. When you do this, Netflix or amazon prime app on apple tv just send SDR signal , even if content is HDR or Dolby Vision. That is why i purchased APPLE TV 4K. I hope this solution can fit you.yokoono EXcomZkko F fikoloji
Do you know if it's posible to turn off all HDR (HDR, DV...) on the TV ?
Thanks you all