MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
M Çevrimdışı

Muratcil

Aktif Üye
24 Ocak 2018
66
Arkadaşlar merhaba 5.34 surumünden bir önceki sürüme 5.28 geciş yapilırsa TV alt sürüme geçildigi icin cokermi.tesekkür ederim simdiden.

T Çevrimdışı

tehas1963 

Aktif Üye
7 Tem 2018
63
60
MB130'larda alt sürüme geçiş sıkıntılı. Full yazılım talep etme konusuna girip TV'nin seri numarasını paylaşın ve gelen yazılımla sürüm düşürün.
Doğru,aynen dediğiniz gibi yapmak gerekiyor,ben öyle yaptım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5.34.1.4 de görüntü derinliğinde iyileşme var,arkadaki görüntüler daha netleşmiş,bana öyle geldi,gözleme devam ediyorum.

M Çevrimdışı

Muratcil

Aktif Üye
24 Ocak 2018
66
Doğru,aynen dediğiniz gibi yapmak gerekiyor,ben öyle yaptım.

5.34.1.4 de görüntü derinliğinde iyileşme var,arkadaki görüntüler daha netleşmiş,bana öyle geldi,gözleme devam ediyorum.
Bu sürümü yükledim fakat panel testi yaptığımda hafif bazı bölgelerde bulutlanma olustu.beyaz ekranda dikkatli bakıldığında belli oluyo.yazılımla bu konunun alakası varmıdır simdiden teşekkurler.

Z Çevrimdışı

zaltun 

Aktif Üye
25 May 2018
127
24
son yazılımda tv nin reset atma problemi yada youtube donma problemi var mı?ayrıca trt uygulaması çalışıyor mu?

youtube donma problemi 30 dakika bir video izledikten sonra oluyordu önceki yazılımda.

T Çevrimdışı

tehas1963 

Aktif Üye
7 Tem 2018
63
60
son yazılımda tv nin reset atma problemi yada youtube donma problemi var mı?ayrıca trt uygulaması çalışıyor mu?

youtube donma problemi 30 dakika bir video izledikten sonra oluyordu önceki yazılımda.
TRT yine aynı çalışmıyor,reset atma olmadı ama zaten problem değil atsada önemi yok, YouTube'da bir sorun yok.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
vestel' e yazmıştım, bilen bilir. bu hareketli sahnelerde oluşan göz yorucu bozulmalar ( artefektler ) için. cevap olarak vestel:" ilginize teşekkür ederiz. ilgili yerleri bilgilendirdik. ileri zamanda çözüm bulmaya çalışacağız" benzeri cevap yazdılar. EXcomZkko EXcomZkko kardeşim, sen ingilizce olarak H Hanto 'yu bilgilendirir misin?

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
vestel' e yazmıştım, bilen bilir. bu hareketli sahnelerde oluşan göz yorucu bozulmalar ( artefektler ) için. cevap olarak vestel:" ilginize teşekkür ederiz. ilgili yerleri bilgilendirdik. ileri zamanda çözüm bulmaya çalışacağız" benzeri cevap yazdılar. EXcomZkko EXcomZkko kardeşim, sen ingilizce olarak H Hanto 'yu bilgilendirir misin?

Vestel galiba söyle bir şey demek istemiş. :kiskis

SingleColdAmericanbulldog-size_restrictedbe033af0bdb27623.gif

Bende kendisinin mail adresi vs yok. Sadece forum üzerinden mesajlaşmıştım. C anatomist forum dışında ulaşabilir diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231
Bugün dikkat ettim ana menüde uygulamalar arasında gezinirken kasılıyormuş gibi geçiş oluyor :hmmİlk kurulum yapıp tekrar denedim biraz azaldı ama yine de hala var gibi.

F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231
Bu arada youtube da ekran modu doğal iken arka ışık ayarını değiştirsem de her uygulamayı açtığımda varsayılan olarak kapalı açılıyor ama dinamik modda bu sorun yok :hmm

R Çevrimdışı

redssqkal

Yeni Üye
22 Mar 2020
17
40
Hard diski boşaltıp formatlayarak tekrar deneyin hocam. Ben de denk gelmedim böyle bir şeye. ?

hdd resetledim sanırım problem çözüldü.

49uhl650 aldığımdan beri ilk sorunu yaaşadım sürüm 5.34.1.4 netflix açtım 2 dk sonra tv kapandı.
şuan tekrar açtı sorunsuz devam ediyorum izlemeye. Anlık bişimiydi çözemedim.

M Çevrimdışı

MemoA

Yeni Üye
10 Haz 2019
19
45
Walla güncelliyoruz ama neyi güncelliyoruz bilmiyoruz, bu yüzden çok keyifsiz. Görüntü kalitesinden anlaşılmıyor hep farklı şeyler izleniyor. Bilsek daha iyi olurdu. Bugüne kadar anladığım iki fark oldu, birinde menü küçüldü, bu sonuncuda ekran modundan tam ekran çıkarılmış, 16:9 kalmış

Geri
Üst Alt