Stargate0404
Aktif Üye
Regal 55R7540UA yı son yazılımına güncelledim. Kanallar kötü görünmeye başladı. Aşırı parlak ve kumlu oldu. Eski yazılıma dönebilir miyiz. Bazı kanallar aşırı parlak bazıları ise normal görünüyor.
aynen doğrudur.Hocam kolya gelsin.Regal 49r6020U için son yazılım 5.28.40 görüyorum. 5.28.7 sadece vestel modelleri için midir?
Ayrıca regal 55R7040UA içinbunu indiriyoruz diye biliyorum.Anakartım mb230.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Merhaba,
@fikoloji hocam, Vestel 55UD9360 TV var. 4.35.26.0 da kalmış durumda. V5 e geçilebilir mi acaba ? Seri numarası:
10120890 1812 800908
8162154800908
TV de veya yazılım da hiçbir sorun yok.. sorun şu ışık parlaklık ayarı otomatik de olduğu zaman kendi kendine açıp kapatıyor ışığı.. sabit ışık gücü seçin menü den..Regal 55R7540UA yı son yazılımına güncelledim. Kanallar kötü görünmeye başladı. Aşırı parlak ve kumlu oldu. Eski yazılıma dönebilir miyiz. Bazı kanallar aşırı parlak bazıları ise normal görünüyor.
Nayır ?Regal için x.70 versiyonu çıktımı :(
TV de veya yazılım da hiçbir sorun yok.. sorun şu ışık parlaklık ayarı otomatik de olduğu zaman kendi kendine açıp kapatıyor ışığı.. sabit ışık gücü seçin menü den..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vestel TV nin kumandasını servis den ücretsiz aldım..TV menü kanal geçişleri çok güzel oldu.. Vestel e gereksiz eleştiri yapmışım önceki mesajlarimda..yine Vestel alırdım..en iyi marka Türkiye için.. servis, ürün kalitesi.. tüm Vestel markalı ürünler çok kaliteli bence..
Garanti kapsamında yeni kumanda verildi, eskisi ile değiştirildi..Servisten kumanda mı aldınız? Nasıl olduğunu biraz açabilir misiniz?
Tv alındığı günden bu yana takılmalı çalışıyor du..yan odadaki eski Vestel TV nin kumandasını denedim sorun çözüldü.. sonra servis e başvurdum yeni kumanda için..Garanti kapsamında yeni kumanda verildi, eskisi ile değiştirildi..
Garanti kapsamında yeni kumanda verildi, eskisi ile değiştirildi..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tv alındığı günden bu yana takılmalı çalışıyor du..yan odadaki eski Vestel TV nin kumandasını denedim sorun çözüldü.. sonra servis e başvurdum yeni kumanda için..
yazılım yükseltsinmi sorusu soruyor mu ?hocam regal 55r7540u model için v5 yazılımını indirdim 2 farklı flash disk rar'dan çıkartıp tv'ye takıp denedim menü (bende menü tuşu home ev şeklinde olan) basıyorum hemen ardından 1505 yapıyorum ama hiç birşey olmuyor ? neden olabilir acaba hocam ? hiç bir tepki vermiyor ?
![]()