MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji, sormuyor hocam hiç bir tepki almıyorum menü hemen ardından 1505 yapıyorum hiç bir tepki yok 2 farklı flash disk ile denedim hiç bir tepki vermiyor ama menü 4527 yaptıgımda anında bilgi ekran çıkıyor ? acaba ne yol izlemeliyim ?
cihaz olarak ne kullanıyorsun kendi uydu alıcısı mı harici bir cihaz mı ?
kaynak tuşuna basıp tv konumuna alıp deneyiniz, olmassa wirleesdisplaya alıp deneyiniz.

theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
142
36
F fikoloji, harici uydu alıcısı kullanıyorum hdmi1 de şimdi dediğiniz gibi kendi uydu alıcısı bölümüne giderek denedim dediğiniz gibi yaptım gördü yeni yazılımı evet dedim şimdide başarısız oldu diye uyarı aldım hocam :(

E Çevrimdışı

Ekoo37

Aktif Üye
11 Ocak 2018
66
IMG_20200127_200947.jpg

Daha önceki msjlarda ud 8360 modellerdeki kumanda probleminden bahsetmiştik ve bazı kumanda modelleri önerilmişti bende o tavsiyelere bakarak gittigidyordan 17 tlye bu uneversal kumandayı aldım içinden kılavuz çıktığı için eşleştirmeyi kolayca yaptım yalnız ud8360 ait kumanda kodu olmadığını görünce üzüldüm lakin benzeyen en yakın modele göre eşleştirdim şuanda yüzde 80 uyumludur diye bilirim netflix tuşu aktif ama youtube çalışmıyor menüden smart girerek açıyorum sorun değil asıl problem olan orta göbek deki tuşlar sorunsuz ve çok seri çalışıyor genel anlamda çok memnun kaldım hatta içerdeki ua9300 model tvme tam uyum sağladığı için bir tane daha alıcam. Sizlerede önerebilirim.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
IMG_20200127_200947.jpg

Daha önceki msjlarda ud 8360 modellerdeki kumanda probleminden bahsetmiştik ve bazı kumanda modelleri önerilmişti bende o tavsiyelere bakarak gittigidyordan 17 tlye bu uneversal kumandayı aldım içinden kılavuz çıktığı için eşleştirmeyi kolayca yaptım yalnız ud8360 ait kumanda kodu olmadığını görünce üzüldüm lakin benzeyen en yakın modele göre eşleştirdim şuanda yüzde 80 uyumludur diye bilirim netflix tuşu aktif ama youtube çalışmıyor menüden smart girerek açıyorum sorun değil asıl problem olan orta göbek deki tuşlar sorunsuz ve çok seri çalışıyor genel anlamda çok memnun kaldım hatta içerdeki ua9300 model tvme tam uyum sağladığı için bir tane daha alıcam. Sizlerede önerebilirim.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Tuş hassasiyeti, algılaması vs iyi anladığım kadarıyla. Bunu listeye ekleyeyim.

Yoğunluktan elim değip de bir kumanda alamadım. Bu yüzden TV'den IPTV, Youtube kullanmaz oldum.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arkadaşlar merhaba,
konu bütünlülüğünü bozmamak adına isterseniz kumanda konusu açalım, yazılım mı sorun mu arızamı kumanda talebimi takibim düşüyor, arada soru soranları yakalayamıyorum.
anlayışla karşılayacağınızı biliyorum :)

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Arkadaşlar merhaba,
konu bütünlülüğünü bozmamak adına isterseniz kumanda konusu açalım, yazılım mı sorun mu arızamı kumanda talebimi takibim düşüyor, arada soru soranları yakalayamıyorum.
anlayışla karşılayacağınızı biliyorum :)

Sonuna kadar haklısınız hocam, kusura bakmayın konudan sapıyoruz. ?

Bundan sonrasını gerekirse ayrı konu açıp devam ederiz.

theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
142
36
F fikoloji, hocam çok özür dilerim mesajınızı yeni gördümde şimdi diyorsunuzki farklı flash bellek ile deneyin değilmi ? ? 2 farklı sandisk ile denedim başarısız uyarısı aldımda başka flash bellekler ilemi deniyim dersiniz ☺

theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
142
36
F fikoloji, sayın hocam bakın flash bellek budur ve içinede bu şekilde attım bir bakın nerede hata var ?

8887627415602.jpg
Clipboard01RETGRETG.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

F fikoloji, tamamdır yükledim hocam şimdi oldu yardımlarınız için çok teşekkür ederim ☺

Son düzenleme:
theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
142
36
F fikoloji, flash bellekleri daha önce mac işletim sisteminde fat 32 formatlamıştım olmadı şimdi windows'da ekstra biçimlendirme programı ile fat 32 biçimlendirdim sorun düzeldi hemen yükledi hocam ☺

F Çevrimdışı

Fblue

Aktif Üye
10 Eki 2018
134
40
Vestel mb130s v5 icin suanki son yazilim nedir bayadir yazilim cikmiyor burada

Geri
Üst Alt