5.28.40Vestel mb130s v5 icin suanki son yazilim nedir bayadir yazilim cikmiyor burada
5.28.40Vestel mb130s v5 icin suanki son yazilim nedir bayadir yazilim cikmiyor burada
Dosya için teşekkürler.
menü-ses ayarları-ses bağlantısı sekmesini etkin hale getirip kumanda dan yeşil tuş ile bluetooth cihazını aratıyorsunuz.Bluetooth hoparlör-kulaklık cihazları bu şekil bağlanıyor.Merhabalar,
Toshiva 49V5863DAT model televizyonuma core güncelleme yöntemiyle V5.28.40 versiyonunu kurdum. Sanırım en güncel versiyon bu. Televizyonun özelliklerinde bluetooth var olarak göstermesine rağmen herhangi bir şekilde bluetooth özelliğini kullanamıyorum. Ayarlara vb. her tarafına baktım ama nasıl açılacağını bulamadım. Özelliğin var olduğunu gösteren PDF:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
menü-ses ayarları-ses bağlantısı sekmesini etkin hale getirip kumanda dan yeşil tuş ile bluetooth cihazını aratıyorsunuz.Bluetooth hoparlör-kulaklık cihazları bu şekil bağlanıyor.
bana seri numarası paylaşma imkanın varmı yarın kontrol edelimHızlı yanıt için sağolun fakat ses ayarları menüsünde böyle bir seçenek mevcut değil maalesef.
Seri numarası : 8372012900473
Çok sağolun haber bekliyorum sizden.
Bende aynı durumdayım siz aktif edebilirseniz bende takip ediyorum
Ne demek estağfurullah biz teşekkür ederiz.Sağolun hocam size de zahmet verdik. Sağlık olsun Transmitter falan bir şekilde çözeriz artık Bluetooth işini.
Tekrar çok sağolun
Ne demek estağfurullah biz teşekkür ederiz.
Aklıma şu video gelmişti ?
ben deneycektim ama fırsatım olmadıBu beni aşar hocam yoldan çıkarmayın beni ? Efendi gibi kulaklık girişine transmitteri takıp yoluma devam edeyim ben en iyisi. Eldeki TV'den olmayalım sonra ?