Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Toshiva 49V5863DAT model televizyonuma core güncelleme yöntemiyle V5.28.40 versiyonunu kurdum. Sanırım en güncel versiyon bu. Televizyonun özelliklerinde bluetooth var olarak göstermesine rağmen herhangi bir şekilde bluetooth özelliğini kullanamıyorum. Ayarlara vb. her tarafına baktım ama nasıl açılacağını bulamadım. Özelliğin var olduğunu gösteren PDF:
Uydudaki SD ve HD kanalların görüntü kalitesi tatminkar mı sizin için? smart özellikleri, internet bağlantısı sorun yaratıyor mu?
Eğer mümkün olursa, bilgi verebilir misiniz?
Selamlar, şu an kullandığım yazılım 5.28.40, televizyonun kutusundan çıktığı andaki yazılımı ise 5.7.20 idi.
Dolby ayarlarında ise kapalı ve açık durumda bir farklılık var fakat açık olduğu durumda film haber smart vb değiştirdiğimde seste bir değişiklik farkedemedim.
Uydudaki SD ve HD kanalların görüntü kalitesi tatminkar mı sizin için? smart özellikleri, internet bağlantısı sorun yaratıyor mu?
Merhabalar hocam,
Genel olarak cihazdan memnunum. Sd kanalların kalitesi biraz kötü ama hd kanallar bence gayet tatminkar.
Ses konusuna gelirsek hoparlörler baya başarılı. Ben 10 kademesinden yukarı pek çıkmıyorum. Ki bunun 100e kadar yolu var. Ses kalitesi olarak da epey iyi.
Tarayıcısında herhangi bir site üzerinden video izleyince ara ara takılmalar oluyor. İşlemcisi sanırım bu iş için yetersiz. Kanal geçişleri iyi.
Yaklaşık 10 senedir TV kullanmadığım için pek karşılaştırma şansım yok ama bence iyi bir cihaz.
Smart özelliğininden bahsetmemişim. İnternet hızı iyi. Sadece Youtube kullandım. Herhangi bir takılma yavaşlamaya rastlamadım. Telefondaki youtube uygulamasından istediğim videoyu televizyona yönlendirebiliyorum. Wireless display özelliği de gayet iyi çalışıyor.