MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
C Çevrimdışı

ck542 

Yeni Üye
3 Eyl 2018
27
38
Merhabalar,

Toshiva 49V5863DAT model televizyonuma core güncelleme yöntemiyle V5.28.40 versiyonunu kurdum. Sanırım en güncel versiyon bu. Televizyonun özelliklerinde bluetooth var olarak göstermesine rağmen herhangi bir şekilde bluetooth özelliğini kullanamıyorum. Ayarlara vb. her tarafına baktım ama nasıl açılacağını bulamadım. Özelliğin var olduğunu gösteren PDF:

Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Merhabalar v4 ten v5 e mi geçiş yaptınız?

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Hızlı yanıt için sağolun fakat ses ayarları menüsünde böyle bir seçenek mevcut değil maalesef.

IMG_20200131_175935111.jpg
IMG_20200131_175923111.jpg

Selamlar. Yazılım sürümünüz neydi şu an?

Şu Dolby Audio seçeneğinde "Smart" yazan ayarı değiştirdiğinizde seste değişiklik oluyor mu?

I Çevrimdışı

icoud

Yeni Üye
27 Ocak 2020
20
45
Sağolun hocam size de zahmet verdik. Sağlık olsun :) Transmitter falan bir şekilde çözeriz artık Bluetooth işini.

Tekrar çok sağolun
Hocam cihazdan memnun musunuz?

Uydudaki SD ve HD kanalların görüntü kalitesi tatminkar mı sizin için? smart özellikleri, internet bağlantısı sorun yaratıyor mu?
Eğer mümkün olursa, bilgi verebilir misiniz?

W Çevrimdışı

waswaswaswas124

Yeni Üye
31 Ocak 2020
6
29
Merhabalar v4 ten v5 e mi geçiş yaptınız?
Merhaba, hayır önceki de v5ti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar. Yazılım sürümünüz neydi şu an?

Şu Dolby Audio seçeneğinde "Smart" yazan ayarı değiştirdiğinizde seste değişiklik oluyor mu?
Selamlar, şu an kullandığım yazılım 5.28.40, televizyonun kutusundan çıktığı andaki yazılımı ise 5.7.20 idi.

Dolby ayarlarında ise kapalı ve açık durumda bir farklılık var fakat açık olduğu durumda film haber smart vb değiştirdiğimde seste bir değişiklik farkedemedim.

Uydudaki SD ve HD kanalların görüntü kalitesi tatminkar mı sizin için? smart özellikleri, internet bağlantısı sorun yaratıyor mu?
Merhabalar hocam,
Genel olarak cihazdan memnunum. Sd kanalların kalitesi biraz kötü ama hd kanallar bence gayet tatminkar.
Ses konusuna gelirsek hoparlörler baya başarılı. Ben 10 kademesinden yukarı pek çıkmıyorum. Ki bunun 100e kadar yolu var. Ses kalitesi olarak da epey iyi.
Tarayıcısında herhangi bir site üzerinden video izleyince ara ara takılmalar oluyor. İşlemcisi sanırım bu iş için yetersiz. Kanal geçişleri iyi.
Yaklaşık 10 senedir TV kullanmadığım için pek karşılaştırma şansım yok ama bence iyi bir cihaz.

Smart özelliğininden bahsetmemişim. İnternet hızı iyi. Sadece Youtube kullandım. Herhangi bir takılma yavaşlamaya rastlamadım. Telefondaki youtube uygulamasından istediğim videoyu televizyona yönlendirebiliyorum. Wireless display özelliği de gayet iyi çalışıyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt