MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam v4 ten v5 e geçiş yazılımını nasıl yükleyeceyim full ve core yazılım yükleme yolunu izliyorum ama yükleyemedim yardımınıza ihtiyacım var klasörmü içinde 3 tane Bin dosyası var bunları tektekmi yükleyeceyim hepsini birkeredemi anlayamadım eğer tek tek ise soraaaaa nasıl olacak ilk hangisinden başlayıp hangisiyle devam edeceyim kafa karıştı dosyaları hepsini usbye yükledim ok tuşuna basılı tutarak fişi taktım mavi ekrana daha uprage yüklemeye başladı error hatası verip ekran mozaiklendi tv kapandı geri açtım çalışıyor fakat v5 geçiş yapamadım
Full yazılım yükler gibi yukliyeceksiniz

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Full yazılım yükler gibi yukliyeceksiniz
Hahırlı sabahlar hocam dediğiniz gibi full yazılım yükleme yolunu izliyorum ama mavi ekranda yüklemeye başlıyacağı anda data uprage error yazısı çıkıyor klasörde 3 tane Bin dosyası var bunları sırasıyla tek tekmi yükleyeceyim sıralama nasıl olacak

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hahırlı sabahlar hocam dediğiniz gibi full yazılım yükleme yolunu izliyorum ama mavi ekranda yüklemeye başlıyacağı anda data uprage error yazısı çıkıyor klasörde 3 tane Bin dosyası var bunları sırasıyla tek tekmi yükleyeceyim sıralama nasıl olacak
Hepsi bir dosya musiat zamanda kontrol edip tekrar bilgi veririm

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
talimatları uygun deneyiniz
olmassa farklı flaşbellek deneyiniz.
full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız

eğer olmuyorsa servisten destek alabilirsiniz

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Bahsettiğiniz model muhtemelen şu.

Şimdi burada sorulması gereken sorular şunlar; :sirit

1- Sizin JVC TV'nin kumandasının tuşları nasıl? Basma hissiyatı, sesi vs.
2- Bu son linkini verdiğim kumandayı kullanan var mı?
3- Bu bahsettiğimiz kumandalar 55UD9360 modeline uyar mı nereden anlayabiliriz? (Zira birinde Qui menü'lü TV'lerde olmayan Q.Menü tuşu var.)

teraspy teraspy

Evet, bu sefer göz attığımda 13TL'ye kumandalar var. O satıcı biraz yüksekten uçmuş görünüyor.
Çoooooookkkkk dandik ve kullanışsız...

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
talimatları uygun deneyiniz
olmassa farklı flaşbellek deneyiniz.
full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız

eğer olmuyorsa servisten destek alabilirsiniz
Hocam zaten flaşbelleği tvdeki 1girişlerden birine taktım hiç yazılımı görmedi diğer girişe takınca gördü flaşbellek ten olma ihtimalimi var diyosunuz daha öncede bu tvye yazılım yükledim ama 3 tane flaşbellek var hangisiyle yükledim unutmuşum akşam deneyeyim sonucu yazarım

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Hocam geçiş yazılımını yüklemeyi başardım sonunda fakat üzerine yükleyeceyim 5,28 yazılımını üç ayrı flaşbellek te demedim bitürlü olmadı fabrika ayarlarında döndürdüm ilk kurulumda yaptım nafile acaba flaşbellek fat32 mi ondan mı kabul etmiyor

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Sen benim dediğimden al bir tane ,bulunsun :)

Universal olanları biraz inceledim. Onların tuş ve kasa kalitesi tamamen rezalet durumda. ?

Sizin dediğinizi alacağım muhtemelen. İleride gerekirse bir tane daha alırız, ucuz ne de olsa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam geçiş yazılımını yüklemeyi başardım sonunda fakat üzerine yükleyeceyim 5,28 yazılımını üç ayrı flaşbellek te demedim bitürlü olmadı fabrika ayarlarında döndürdüm ilk kurulumda yaptım nafile acaba flaşbellek fat32 mi ondan mı kabul etmiyor

fat32'de kabul etmesi lazım. Dönüşüm yazılımından sonrasını "Menü+1505" yaparak yüklüyorsunuz değil mi?

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
203
Universal olanları biraz inceledim. Onların tuş ve kasa kalitesi tamamen rezalet durumda. ?

Sizin dediğinizi alacağım muhtemelen. İleride gerekirse bir tane daha alırız, ucuz ne de olsa.

fat32'de kabul etmesi lazım. Dönüşüm yazılımından sonrasını "Menü+1505" yaparak yüklüyorsunuz değil mi?
bu kumandanın tasarımı güzel fiyatıda uygun

yeni modellere göre de

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46

Evet hocam hem 1505 hemde fişten çekip tekrar takıp ok tuşuna basarak ta demedim olmadı şimdi tekrar denedim 1505 le yüklemeyi başardım sonunda yardımcı olan hocalarıma çok çok teşekkürler ediyorum v 4 le v5 arasında iyileştirme görüntü olarak kalite farkı kısacası farklar varmı

Son düzenleme:
EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Evet hocam hem 1505 hemde fişten çekip tekrar takıp ok tuşuna basarak ta demedim olmadı şimdi tekrar denedim 1505 le yüklemeyi başardım sonunda yardımcı olan hocalarıma çok çok teşekkürler ediyorum v 4 le v5 arasında iyileştirme görüntü olarak kalite farkı kısacası farklar varmı

Üst üste yükleme yapınca cihazın da kafası karışmış olabilir. Neyse, sonuçta yüklendiyse sorun yok.

V4 yazılım hiç kullanmadığım için karşılaştırma yapmam münkün değil. Ama görüntüde dramatik farklar olacağını sanmıyorum. Ama muhtemelen web tarayıcının versiyonu yükseltilmiştir, onun dışında arka planda iyileştirmeler yapılmıştır.

bu kumandanın tasarımı güzel fiyatıda uygun

yeni modellere göre de

Alttaki zaten benim şikayetçi olduğum, yön tuşları zor basan kumanda hocam.

Geri
Üst Alt