5.28.40 yazılımı var diye belirtmiştim
5.7.20 daha yüksek değil mi hocam ondan.
5.28.40 yazılımı var diye belirtmiştim
52840 mı büyük yoksa 5720 mantığı ile değil noktalamaya dikkat ederek hesap yamalısınız 5lira28 kuruş mu büyük 5 lira 7 kuruş mu büyük5.7.20 daha yüksek değil mi hocam ondan.
52840 mı büyük yoksa 5720 mantığı ile değil noktalamaya dikkat ederek hesap yamalısınız 5lira28 kuruş mu büyük 5 lira 7 kuruş mu büyük
android 9 mu büyüktür andiroid 9.1 mi
Vestel 48ud9200 ile gümüş renk ve üzerinde prime video tuşu olmayan modeli kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım şuana dek.
Görüntü ve tasarımı çok güzel görünsede ortadaki ok ve yön tuşları işlemiyor ve anladığım kadarıyla kronik bir problem, duy sesimizi vestel sana yakışmıyor bu durum not: ud8360 kumandası
Vestel 48ud9200 ile gümüş renk ve üzerinde prime video tuşu olmayan modeli kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım şuana dek.
İlk metni beğenmeniz gerekiyoriçerik gözükmüyor
Hocam yeni kurduğunuz Upload sitenizin linkini yazabilirmisinizUpload sitemizin kurulması ile yazılım linkleri yenilenmiştir. Yazılım gelirse yeni linkten takip edebilirsiniz.
zaten bende hatırlatma yaparım
Her yazılım konusunun 1.ci mesajında var zaten sevgili Emre78Hocam yeni kurduğunuz Upload sitenizin linkini yazabilirmisiniz
Selamun aleykum hocam saygılarımı nasılsınız uzun zaman oldu yazışmayalı hocam v4 ten v5 e geçiş yazılımını fikoloji hocam verdi yükleme talimatını sormayı unuttum 1 mesajda ki yükleme talimatlarını ikisinide demedim fakat 1 önceki mesajda belirttğim gibi yükleyemedimHer yazılım konusunun 1.ci mesajında var zaten sevgili Emre78
Çok teşekkür ederimSelamun aleykum hocam saygılarımı nasılsınız uzun zaman oldu yazışmayalı hocam v4 ten v5 e geçiş yazılımını fikoloji hocam verdi yükleme talimatını sormayı unuttum 1 mesajda ki yükleme talimatlarını ikisinide demedim fakat 1 önceki mesajda belirttğim gibi yükleyemedim
Evet hocam ben v4 ten v5 geçiş yapacam banada söylemişti v4 zahmetli olduğundan artık yazılım çıkmayacak v5 ten devam edilecek diyeÇok teşekkür ederim
Evet,fiko böyle bir anlatım vermişti ,ama sanırım v5ten geriye dönüş olmuyordu.Bulabilirsem link vereyim sana buradan
Burada vermişti yazılımı,denedinmi bunu?Evet hocam ben v4 ten v5 geçiş yapacam banada söylemişti v4 zahmetli olduğundan artık yazılım çıkmayacak v5 ten devam edilecek diye