MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
E Çevrimdışı

Ekoo37

Aktif Üye
11 Ocak 2018
66
43ud8360 a 5.28.40 yüklü...5 28 7 yüklenir mi şuanda..en güncel o mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu seri televizyonun Allah belasını versin.2500 tl yi çöpe attım,bozulsa da kurtulsam,yazılımları her biri birbirinden b,k...kumanda yı kırıncaya kadar tuşa basmazsan tv yi kullanmak imkansız,menülerde ilerlemek imkansız,vestel e param zehir olsun,eski tüplü tv menüsü bundan hızlı kullanışlı,donuyor reset atıyor yok yok,ses kalitesi nin geldiği son nokta harika ötesi oldu,,,yeni yazılımla,,,onun modu bile değişmiyor,,,vestel in dolandırıcılık serisi tv leri
8360 seri aynı tvden bendede var maalesef aynı sorunlar benim tvdede mevcut menü ve uygulamalar da kasma ve kumanda tuşları basmama problemi var halbuki diğer odamdaki tvim 9300 serisi sorunsuz bir şekilde kullanıyorum

Son düzenleme:
EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
8360 seri aynı tvden bendede var maalesef aynı sorunlar benim tvdede mevcut menü ve uygulamalar da kasma ve kumanda tuşları basmama problemi var halbuki diğer odamdaki tvim 9300 serisi sorunsuz bir şekilde kullanıyorum

Bu tuşların ara sıra tepkisizliği ile alakalı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Açıkçası kabahati kumandada buluyordum.

M Çevrimdışı

mustafavesteltv

Yeni Üye
30 Ara 2019
17
48
aynen dediğin gibi,diğer odadaki seg tv nin kumandasını denedim sorun yok,,vestel buna rağmen kumandayı değiştirmemek için de elinden geleni yapacaktır,,,,garantili olduğu halde,,,nasıl çözerim bakalım

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu tuşların ara sıra tepkisizliği ile alakalı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Açıkçası kabahati kumandada buluyordum.
aynen dediğin gibi,diğer odadaki seg tv nin kumandasını denedim sorun yok,,vestel buna rağmen kumandayı değiştirmemek için de elinden geleni yapacaktır,,,,garantili olduğu halde,,,nasıl çözerim bakalım
Köydeki tvde kumandanın IR bacakları çok kısa kesilip lehimlenmişti,hurda kumandadan çıkarttığım IR ledi lehimleyince ,bendeki sorun ortadan kalkmıştı ,eski IR led içeride kaldığından kumanda mutlaka tvyi görmeliydi ,acaba diyorum sizde değiştirseniz ,olumlu olurmu?

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Köydeki tvde kumandanın IR bacakları çok kısa kesilip lehimlenmişti,hurda kumandadan çıkarttığım IR ledi lehimleyince ,bendeki sorun ortadan kalkmıştı ,eski IR led içeride kaldığından kumanda mutlaka tvyi görmeliydi ,acaba diyorum sizde değiştirseniz ,olumlu olurmu?

Bi'kaç aylık TV'de bunu yapma ihtiyacı oluşması canımı sıkıyor. Yoksa her türlüsünü yaparım.
Alternatif alınabiecek kumandalar hangileridir acaba? Gittigidiyor gibi sitelerde farklı modeller var.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bi'kaç aylık TV'de bunu yapma ihtiyacı oluşması canımı sıkıyor. Yoksa her türlüsünü yaparım.
Alternatif alınabiecek kumandalar hangileridir acaba? Gittigidiyor gibi sitelerde farklı modeller var.
Bana göre en güzeli seg tvnin küçük kumandası,linkteki çok pahalı ,ben vermem 40 tl ama ,belki uygun fiyata çevrnde bulabilirsin :ok

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Şöyle bir şey buldum. Tabi tuşları nasıldır bilemiyorum. teraspy teraspy

Bir de şu kumandanın tuşları nasıldır acaba?
img_0350-e1554890294349.jpg

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Bir de şu kumandanın tuşları nasıldır acaba?
img_0350-e1554890294349.jpg

Bu kumanda benim jvc nin kumandası. Görüntüsü, elde tutması, ergonomi yani, kullanım ve malzeme kalitesi iyi streç film ile kaplaması sıkıntılı ?

65UD9000 in kumandası güzel, led ışıklı falan ?

Satırlarıma yine üstat F fikoloji nin cevap vereceği şu sorular ile tamamlamak isterim;

65UD9000 de ki kumanda üzerinde 2 program atanabilir tuş bulunuyor bildiğin üzere. Bu olayı nasıl aktif ediyoruz (UD9000 için soruyorum) ? Yani, ssiptv yi bu tuşa atayabiliyor muyuz ?

İkincisi ise, jvc de bu yapılabiliyor mu ? ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bu kumanda benim jvc nin kumandası. Görüntüsü, elde tutması, ergonomi yani, kullanım ve malzeme kalitesi iyi streç film ile kaplaması sıkıntılı ?

Satırlarıma yine üstat F fikoloji nin cevap vereceği şu sorular ile tamamlamak isterim;

65UD9000 de ki kumanda üzerinde 2 program atanabilir tuş bulunuyor bildiğin üzere. Bu olayı nasıl aktif ediyoruz (UD9000 için soruyorum) ? Yani, ssiptv yi bu tuşa atayabiliyor muyuz ?

estağfurullah abi,
kumandada favori yapmak için hangi uygulamanın üstüne gelip 5sn basılı tutarsan o favori oluyor.
ama isteğini karşılamaz çünkü uygulama içindeki uygulamaya tuş atanmaz, bu uygulama ana ekrana alınmaz :)

U Çevrimdışı

ugurguner45

Yeni Üye
29 Ağu 2019
13
47

Benim TV 55ud8200 favori tusum YouTube Netflix ve uydu yayın kanallarını alıyor . Ancak appstore yada içindeki diğer uygulamaları hafizaya almıyor. Alsa çok güzel olacak. Her guncellemede kontrol ediyorum

Geri
Üst Alt