MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
F Çevrimdışı

Fblue

Aktif Üye
10 Eki 2018
134
40
5.28.7.0 yazilimini nerden indirebilirim ve yapilan yenilik nedir yani 5.28.4.0 arasinda ne gibi gelistirme yapilmistir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20191213_095710.jpg

[Gizli İçerik]
Nereye geldi guncelleme nerden indiricez

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Teşekkürler. Belirgin bir değişiklik var mı bilinen
ne yazıkki vestel güncellemeleri bildirmez. ben sadece yüklenebilirlik testi yapıp versiyon kontrol edip sağlam çalışıyorsa buraya ekliyorum. bu zamana kadar vestel hiçbir yazılımı ne gibi değişiklik var bizle paylaşmadı.
5.28.7.0 yazilimini nerden indirebilirim ve yapilan yenilik nedir yani 5.28.4.0 arasinda ne gibi gelistirme yapilmistir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nereye geldi guncelleme nerden indiricez
ne yazıkki vestel güncellemeleri bildirmez. ben sadece yüklenebilirlik testi yapıp versiyon kontrol edip sağlam çalışıyorsa buraya ekliyorum. bu zamana kadar vestel hiçbir yazılımı ne gibi değişiklik var bizle paylaşmadı.

ilk sayfada mevcut

F Çevrimdışı

Fblue

Aktif Üye
10 Eki 2018
134
40
v5.28.7.0 güncelledim fakat fark olarak menü hızlanmıs ama yine ses efeklerini degiştirirken sesler degişmiyor mesela müzik film vs ve ekolayzır etkisi olmuyor

C Çevrimdışı

Chembond

Yeni Üye
22 Ara 2017
35
65UD8900 TV'ye V5 yükledim. Şuan kırmızı ışık yanıp sönüyor sürekli.

Kurtarma için V3 olan yazılımı USB'ye atıp takıyorum fakat onu da okumuyor.

Ne yapmam gerekiyor? ROMları bios çipine mi yazdırmam lazım? Bilgisayarcıda ROM programlama yaptırabilirim ama başka bir şansım varsa onu denemek isterim öncelikle.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
65UD8900 TV'ye V5 yükledim. Şuan kırmızı ışık yanıp sönüyor sürekli.

Kurtarma için V3 olan yazılımı USB'ye atıp takıyorum fakat onu da okumuyor.

Ne yapmam gerekiyor? ROMları bios çipine mi yazdırmam lazım? Bilgisayarcıda ROM programlama yaptırabilirim ama başka bir şansım varsa onu denemek isterim öncelikle.
V3 ile gelen tv ye V5 yuklediyseniz malesef mboot cokmustur.yapabileceginiz bir sey yok.

C Çevrimdışı

Chembond

Yeni Üye
22 Ara 2017
35
V3 ile gelen tv ye V5 yuklediyseniz malesef mboot cokmustur.yapabileceginiz bir sey yok.

ROM flashlatma şansım var mı EPROM cihazı ile? Eskiden PC anakartlarına yapardım bu işlemi.

Yoksa, Ankara'da nereye götürebilirim tamir için? Elimde kurtarma ROM'u da var bu TVye ait.

C Çevrimdışı

Chembond

Yeni Üye
22 Ara 2017
35
Ne yazikki ana kart değişmeli ilk metinde uyarıda bulunmuştuk
Orayı görmeden farklı bir kaynakta görerek yükledim. TV açılmayınca başımdan kaynar sular döküldü, o zaman hatırladım böyle bir ayrım olduğunu. EPROM ile yazılamaması ve komple anakart değişimi yapılması çok garip geliyor. Ankara'dayım ve TV hala garanti süresi kapsamında. Yaklaşık ne kadar tutar anakart değişimi? Yardımcı olabilir misiniz?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Orayı görmeden farklı bir kaynakta görerek yükledim. TV açılmayınca başımdan kaynar sular döküldü, o zaman hatırladım böyle bir ayrım olduğunu. EPROM ile yazılamaması ve komple anakart değişimi yapılması çok garip geliyor. Ankara'dayım ve TV hala garanti süresi kapsamında. Yaklaşık ne kadar tutar anakart değişimi? Yardımcı olabilir misiniz?
Servis çağırın ve sabah kaltigimda TV açılmıyor deyin ?

S Çevrimdışı

stoopidbeast 

Yeni Üye
27 Kas 2019
30
39
Merhaba,

Detaylarını foto olarak eklediğim Toshiba 49V6863DAT tv için ilk mesajdaki "V5 TOSHİBA MARKASI İÇİN

(Sorunlarım: 1. wifi parola ekranından sonra tv'nin kapanıp açılması. Wifi hiç kullanılamıyor 2. usb'den film izlerken 2 ila 3 saat arasında filmden atıyor. Uzun filmlerde sorun var. 3. Yine usb'den film izlerken filmin şu dakikasından izlemeye başla gibi bir ayar gelmiştir belki çünkü ileri sarma çok yavaş çalışıyor )

1780f1d00a6644434.jpg

26f904f428f578cb1.jpg

34f1c79831e244e81.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt