MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba,

Detaylarını foto olarak eklediğim Toshiba 49V6863DAT tv için ilk mesajdaki "V5 TOSHİBA MARKASI İÇİN

(Sorunlarım: 1. wifi parola ekranından sonra tv'nin kapanıp açılması. Wifi hiç kullanılamıyor 2. usb'den film izlerken 2 ila 3 saat arasında filmden atıyor. Uzun filmlerde sorun var. 3. Yine usb'den film izlerken filmin şu dakikasından izlemeye başla gibi bir ayar gelmiştir belki çünkü ileri sarma çok yavaş çalışıyor )

1780f1d00a6644434.jpg

26f904f428f578cb1.jpg

34f1c79831e244e81.jpg
Yazılım doğru yüklenebilir ama sorunların gidip gitmediğini sizin görmeniz lazım. Bir sürü v5 versiyonu mevcuttur, Toshiba olanı da denk getirip sizin gibi aynı sorunları görüp burada şikayette bulanan olmadı ?.
Yazılımlar öyle birşey dirki sizin ilgilendiğiniz konuyu ben ilgilenmedigim için görememiş denememeiş olabiliriz. O nedenle deneyip gözlemlemeniz lazım

S Çevrimdışı

stoopidbeast 

Yeni Üye
27 Kas 2019
30
39
Herkesin tv'de kullandığı özellikler farklı tabi F fikoloji hocam. Kullandıkça sorunlar ortaya çıkıyor. Haftasonu yüzüklerin efendisi son filmi izliyim dedim. (4,5 saat sürüyor :hihi ) çat diye kesildi en heyecanlı yerinde. Benim için önemli bir sorun yani :)

İşten güçten ilk fırsat bulduğum an deneyeceğim bu güncel yazılımı umarım çözüm olur.

Destek için teşekkür ederim.

Bomlife Çevrimdışı

Bomlife 

Yeni Üye
9 Ara 2019
2
Merhaba,

Detaylarını foto olarak eklediğim Toshiba 49V6863DAT tv için ilk mesajdaki "V5 TOSHİBA MARKASI İÇİN

(Sorunlarım: 1. wifi parola ekranından sonra tv'nin kapanıp açılması. Wifi hiç kullanılamıyor 2. usb'den film izlerken 2 ila 3 saat arasında filmden atıyor. Uzun filmlerde sorun var. 3. Yine usb'den film izlerken filmin şu dakikasından izlemeye başla gibi bir ayar gelmiştir belki çünkü ileri sarma çok yavaş çalışıyor )

1780f1d00a6644434.jpg

26f904f428f578cb1.jpg

34f1c79831e244e81.jpg

Aynı marka model tvye sahibim, wifi konusunda çekim gücünün düşük olması dışında herhangi bir sorun yaşamıyorum. Belki modemdeki wifi şifreleme türü sorun yaratıyordur.
USB'den film izlemeyi henüz denemedim. Netflix, youtube vs. kullanıyorum. Kapanma sorunu attığın resimde de gözüken TV Oto. Kapanma ayarı olabilir, bende de açıktı kapadım neden açık geliyorsa artık..
Bu arada profil dosyasını editleyerek Pixellence özelliğini açtım, görüntü daha iyi oldu gibi. Yazılımını güncellemeye daha cesaret edemedim, sorunsuz bir yazılım çıkmasını bekliyorum.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Merhaba bu v5.28.7.0 yazılım hi-level 49uhl650 ye yüklenir mi acaba?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hayır yüklemenizi tavsiye etmiyoruz
hocam ben yükledim görüntü kalitesi kötü oldu acaba hi level 49uhl650 otel mode de yedek alınıyormuş bu tv den olan birisi yedek alıp bana ata bilir mi bi zahmet lütfen şu şekilde oluyormuş
1- Usb belleğimizi tvye takıyoruz
2- Kumandadan sırasıyla ,Menü+7+9+3+5 tuşluyoruz
3- Otel menüye gireceksizin,buradan kumanda alt ok tuşuyla "Usbye kopyala" geliyoruz ve OK tuşuna basıyoruz
Bu kadar hepsi, tvnin kart numarasına göre CLONE000001 isimli klasöre atacak tüm ayarlarınızı,şimdi yazılım yükleyip veya tvye reset atıp tekrar eski ayarlarınızı geriye yükleyebilirsiniz artık
smile.png

Şimdi de "bunu nasıl yapacağız" dediğinizi duyar gibi oldum ,
1-Yedek aldığınız Usb belleği tv ye takın ,sırasıyla Menü+7+9+3+5 tuşlayın
2-Bu kez kumandanın alt ok tuşuyla "Usbden kopyala" gelin ve OK tuşuna basın,
Bakın bakalım ayarlarınız ve kanallarınız geri gelmiş mi
e-posta adresim denysmih6@gmail.com

Moderatör tarafında düzenlendi:
S Çevrimdışı

sahsiyet

Aktif Üye
24 Tem 2019
122
39
Aynı marka model tvye sahibim, wifi konusunda çekim gücünün düşük olması dışında herhangi bir sorun yaşamıyorum. Belki modemdeki wifi şifreleme türü sorun yaratıyordur.
USB'den film izlemeyi henüz denemedim. Netflix, youtube vs. kullanıyorum. Kapanma sorunu attığın resimde de gözüken TV Oto. Kapanma ayarı olabilir, bende de açıktı kapadım neden açık geliyorsa artık..
Bu arada profil dosyasını editleyerek Pixellence özelliğini açtım, görüntü daha iyi oldu gibi. Yazılımını güncellemeye daha cesaret edemedim, sorunsuz bir yazılım çıkmasını bekliyorum.
Hocam regal içinde açabiliyormuyuz Pixellence özelliğini ?

S Çevrimdışı

stoopidbeast 

Yeni Üye
27 Kas 2019
30
39

Wi-fi şifreleme türünü başka yerde de okudum. Deneyeceğim hocam.
Filmin yarıda kesilmesi de dediğiniz gibi oto kapanma özelliğinden dolayı olabilir bunu da kapatıp bir test edeceğim.
İlk fırsatta en güncel core yazılımı yüklemeyi düşünüyorum cesaret edebilirsem. Tekrar bilgilendiririm burdan.

Bizim bu tv'den pek kullanan yok gibi. Sormak istediğiniz birşey olursa ben de yardımcı olurum hocam.

Ek olarak Pixellence özelliğini açıkçası açmayı düşünmüyorum. İşlemciye ekstra yük getirip tv ömrünü etikler diye düşünüyorum. Görüntü kalitesi benim için yeterli. Belki ileri doğru açarım ama...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hocam ben yükledim görüntü kalitesi kötü oldu acaba hi level 49uhl650 otel mode de yedek alınıyormuş bu tv den olan birisi yedek alıp bana ata bilir mi bi zahmet lütfen şu şekilde oluyormuş
1- Usb belleğimizi tvye takıyoruz
2- Kumandadan sırasıyla ,Menü+7+9+3+5 tuşluyoruz
3- Otel menüye gireceksizin,buradan kumanda alt ok tuşuyla "Usbye kopyala" geliyoruz ve OK tuşuna basıyoruz
Bu kadar hepsi, tvnin kart numarasına göre CLONE000001 isimli klasöre atacak tüm ayarlarınızı,şimdi yazılım yükleyip veya tvye reset atıp tekrar eski ayarlarınızı geriye yükleyebilirsiniz artık
smile.png

Şimdi de "bunu nasıl yapacağız" dediğinizi duyar gibi oldum ,
1-Yedek aldığınız Usb belleği tv ye takın ,sırasıyla Menü+7+9+3+5 tuşlayın
2-Bu kez kumandanın alt ok tuşuyla "Usbden kopyala" gelin ve OK tuşuna basın,
Bakın bakalım ayarlarınız ve kanallarınız geri gelmiş mi
e-posta adresim: denysmih6@gmail.com
Bu anlattığım işlemle senin tv, eski yazılım ayarlarına dönermi bilmiyorum.Dönerse, bunu da ilk defa görmüş olacağız :ok

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
F fikoloji teraspy teraspy
Merhaba 48ud9200 "v5.28.7.0" güncelledim ilk dikkatimi çeken, menü ikonları ve yazılar küçültülmüş, göz alışkanlığındanmıdır bilmem ama eski hali daha iyi idi sanırım.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu anlattığım işlemle senin tv, eski yazılım ayarlarına dönermi bilmiyorum.Dönerse, bunu da ilk defa görmüş olacağız :ok
yok hocam dönmez zaten ben bu anlattığın konu yazılımın kopyasını atıyor belleğe sandım ama öyle değilmiş tv ayarı birde kanal listesi geri yükleniyormuş neyse fikoloji hocam full yazılm ayarladı sorun çözüldü yardımcı olan herkese teşekkürler ama bu anlattığında iyi birşey tv'yi sıfırlama gereği duyanlar eski kanal listesi ve tv ayarını geri yükleyebilir..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
F fikoloji teraspy teraspy
Merhaba 48ud9200 "v5.28.7.0" güncelledim ilk dikkatimi çeken, menü ikonları ve yazılar küçültülmüş, göz alışkanlığındanmıdır bilmem ama eski hali daha iyi idi sanırım.
Bende bu tvden yok sevgili A.Bozoğlu,ama yazılım standart sanıyordum ,cevabını okuyunca da "acaba" dedim,font boyutu ufaltılmış olabilir belki,ama göz aldanması da olabilir :)
Herhangi bir değişim gözlemledinmi acaba,farklı bir url,smart içinde değişim gibi mesela,ayrıca senin tvde de seste, ekolayzer ayarlarında ses değişimi oluyormu merak ettim :)

Geri
Üst Alt