MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
Bende bu tvden yok sevgili A.Bozoğlu,ama yazılım standart sanıyordum ,cevabını okuyunca da "acaba" dedim,font boyutu ufaltılmış olabilir belki,ama göz aldanması da olabilir :)
Herhangi bir değişim gözlemledinmi acaba,farklı bir url,smart içinde değişim gibi mesela,ayrıca senin tvde de seste, ekolayzer ayarlarında ses değişimi oluyormu merak ettim :)

Evet hocam ikonlar ve yazı boyutları küçültülmüş bariz şekilde fark var 'ye göre, seste değişim olmuyor, seçenekler var fakat seste bir değişiklik yok. görüntüde keskinlik arttırılmış gibi geldi bana.

IMG_20191217_211024.jpg
IMG_20191217_211037.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet hocam ikonlar ve yazı boyutları küçültülmüş bariz şekilde fark var 'ye göre, seste değişim olmuyor, seçenekler var fakat seste bir değişiklik yok. görüntüde keskinlik arttırılmış gibi geldi bana.
Font boyutu çok ufalmış gibi görünüyor ,ilginç.
Ses olarak değişik mb130 kartların profillerini karşılaştırdım hastaneden gelince,pek birşey fark etmedim,sanırım kök yazılımda sıkıntı var ,bende mb130 tv olmadığından da deneyemedim yazılımı.

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
Font boyutu çok ufalmış gibi görünüyor ,ilginç.
Ses olarak değişik mb130 kartların profillerini karşılaştırdım hastaneden gelince,pek birşey fark etmedim,sanırım kök yazılımda sıkıntı var ,bende mb130 tv olmadığından da deneyemedim yazılımı.
'ye geri dönelim derken tv çöktü, panel test sayfasındaki pixcel testi dönüyor sürekli ekranda. boş bir usb belleğe yazılımı atıp full yazılım yükler gibi yüklemeyi denedim ama hata veriyor.

Full yazılım paylaşırsanız sevinirim.
seri no:8209911900536

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
'ye geri dönelim derken tv çöktü, panel test sayfasındaki pixcel testi dönüyor sürekli ekranda. boş bir usb belleğe yazılımı atıp full yazılım yükler gibi yüklemeyi denedim ama hata veriyor.

Full yazılım paylaşırsanız sevinirim.
seri no:8209911900536
Yazılım işlerine F fikoloji ve TEKNOwest TEKNOWEST bakıyorlar,etiketledim ,mutlaka dönüş yaparlar :ok

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
fikoloji üstadım öncelikle cevabınıza ve ilginize teşekkür ederim, 5.28.4.0 yazılım forumda varmıdır nasıl ulaşırım modlama hakkında hiç bilgim yok bu konuda yardımlarınızı beklerim. ses sistemine gelince bir ucu lale jak diğer ucu 3.5 mm jak kablo ile, çıkış alacağım cihazın harici ses çıkışı için hangisi uygun ise o tarafı takıyorum woofer üzerinde iki adet giriş var 3.5 mm ve lale jak girişi mevcut uygun olan uçları takıyorum. tv yi aldıktan sonra normal harici ses çıkışı olmadığını kulaklıktan çıkış alabileceğimi öğrendim denedim tv üzerinde ses menüsünde kulaklık seçeneğini ses çıkışı olarak ayarlıyorum ama ses sistemim den ses alamıyorum yüksek seviyede cızırtı geliyor ama ses yok servisi çağırdım oda çözemedi bunun çözümü var ise yardımlarınız bekliyorum

3.5-mm-Jak.jpg
Lale-Jak.jpg
Aynısı banada oldu sorun kablodan kaynaklanıyor eğer taktığnız kablo ince telli kalitesiz ise tv cızzz ses çıkarıyor ben daha kalın telli kaliteli kablo takınca düzeldi cihaz kablo seçiyor kalın telli kaliteli kablo olunca ses veriyor kablo kalitesini beğenmez ise ses vermiyor:dinle:dinle:dinle:dinle

S Çevrimdışı

sahsiyet

Aktif Üye
24 Tem 2019
122
39

IMG_20191217_211024.jpg
IMG_20191217_211037.jpg
Regal aynı anakartta farklı dizayn kullanıyor :) Bu görselle yakından uzaktan alakası bile yok. 70 versiyonunu regallerede bekliyoruz :)

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
624
Regal aynı anakartta farklı dizayn kullanıyor :) Bu görselle yakından uzaktan alakası bile yok. 70 versiyonunu regallerede bekliyoruz :)
Ben değişim cihazı olarak almıştım bu modeli, aldığımdan beri aynı menü ve ikonlar mevcut, daha önce mb120 anakartlı bir model vardı, regal seg vs. yükleniyordu ve menü ikonları değişiyordu. mb130s anakartlı modellerde bu mümkün değil sanırım.

S Çevrimdışı

stoopidbeast 

Yeni Üye
27 Kas 2019
30
39
Belki ileride birinin işine yarar diye:

1. wifi parola ekranından sonra tv'nin kapanıp açılması. Wifi hiç kullanılamıyor
Modemin ayarlarıyla ilgili bir sorun var. Telefondan hotspot yaptığımda tv sorunsuz wifi üzerinden internete giriyor ama modem üzerinden başaramadım. Wifi şifreleme metodlarını değiştirdim vs. Daha da uğraşırdım ama vaktim yok. Zaten kablosuz netflix vs izlemek içimi rahatsız eder. Kablosuz sinyallerin sağlığa zararları konusunda takıntılıyım :) Kabloyla hayatıma devam edeceğim. (Aslında Vestelin de suçu var bu sorunda, aynı modemle bozulan LG tv wifi üzerinden sorunsuz internete bağlanabiliyordu.)

2. usb'den film izlerken 2 ila 3 saat arasında filmden atıyor. Uzun filmlerde sorun var.
Tam olarak 2:58:34 saniyesinde filmden atıyor. Şuan için bu konuda birşey yapmama kararı aldım. HDD yerine bilgisayarı hdmi bağlayıp kullanırım. Zaten bu süreyi aşan film sayısı çok az.

3. Yine usb'den film izlerken filmin şu dakikasından izlemeye başla gibi bir ayar gelmiştir belki çünkü ileri sarma çok yavaş çalışıyor )
Ayarlarda şu dakikaya atla gibi bir ayar buldum. Sorun kalmadı. Soran olursa detaylı anlatırım.

Özet olarak yeni core sürümü yüklemekten vazgeçtim. Eskisi gibi zamanım olsa sonuna kadar uğraşırdım. 10 yıllık bir IT'ci olarak her güncellemenin sorunsuz bir şeyi bozma ihtimali var ve şuanki durum beni idare ediyor :bye

Sevgiler....

B Çevrimdışı

blader

Yeni Üye
22 Ara 2019
5
43
HILEVEL 49HL600 smart led tv için çözüm olurmu hocam
HILEVEL 49HL600 smart led tv netflix ile anlaşması yok direk bağlantı kurup izleme yapılamıyor. aynı zaman da tv içerisinde kurulu browser ile de netflix ten izleme yapılamıyor. browser ı nasıl güncelleriz. netflix açılıyor giriş yapılıyor videoyu oynat deyince html 5 desteği vb. güncelleme istiyor browser için çözüm varmı bildiğiniz

Geri
Üst Alt