evet menü4725 yaparak çıkan resmi ekleyebilirsiniz.şuan tv yanımda değil. Ana kart modelini yazılım bilgisini menüsünden mi öğreniyoruz?
bu menü içinde en üst kısımda sağ tarafta yazıyor mb130 vs gibi
evet menü4725 yaparak çıkan resmi ekleyebilirsiniz.şuan tv yanımda değil. Ana kart modelini yazılım bilgisini menüsünden mi öğreniyoruz?
Teşekkür ederim.
evet menü4725 yaparak çıkan resmi ekleyebilirsiniz.
bu menü içinde en üst kısımda sağ tarafta yazıyor mb130 vs gibi
Mb110s ana kart mevcut. Carbon menüdür. Ne yazikki bu yazılım yüklenemez. Bizimki mb103 ana kart ona bile olmamaktadır
vestel bu konuda biraz başarısız. otomatik güncellemeyi direk almıyor. tabi bazen. bazende beklemediğin tv beklenmedik zamanda alıyorBu tv ler güncellemelerini kendileri neden yüklemiyor
Ben arattırıyorum yeni güncelleme yok diyor
65"ud 9000 mb130 var v.5.7.20.0 versiyon yazılım yüklü
Yeni yazılım çıkmış tv neden bulmuyor ?
Mb130 3 versiyon icin bir gelişme var mı üstadım.
[Gizli İçerik]
olunca eklenecektir ama qui menüye geçiş olmayacaktır. yeni yazılım gelince bekletmeden ekliyoruzMb130 3 versiyon icin bir gelişme var mı üstadım.
3.62.49 versiyonu var ama burdaki 3.62.35 size yeni yazılımı ulaştırabilirim. Ama yeni yazılımda farklılık yok. Beinconnect uygulaması aktif degilolunca eklenecektir ama qui menüye geçiş olmayacaktır. yeni yazılım gelince bekletmeden ekliyoruz
3.62.49 versiyonu var ama burdaki 3.62.35 size yeni yazılımı ulaştırabilirim. Ama yeni yazılımda farklılık yok. Beinconnect uygulaması aktif degil
Hayır şu an için sadece Vestel . Yenileri çıkınca eklenecektir5.28.70 yazılımı regal içinde çıktı mı ? paylaşabilir misiniz