MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
S Çevrimdışı

Serhat Altun 

Aktif Üye
11 Ara 2019
75
64
S.A üstatlar, 07.12.2019 tarihinde vestel 55ud8200 tv aldım cihazdan genelde memnunum fakat 1) 4.1 analog ses sistemimi çalıştıramadım bunun çözümü varmı 2) usd den kayıt denedim kayıt yapmadı bu cihaz usb den kayıt yaparmı yapıyorsa nasıl yapılır. cihaza yeni yazılım olduğunu bildiren bir uyarı mesajı geldi güncelledim şu anda V.5.7.20.0 ibaresi var mb130

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
S.A üstatlar, 07.12.2019 tarihinde vestel 55ud8200 tv aldım cihazdan genelde memnunum fakat 1) 4.1 analog ses sistemimi çalıştıramadım bunun çözümü varmı 2) usd den kayıt denedim kayıt yapmadı bu cihaz usb den kayıt yaparmı yapıyorsa nasıl yapılır. cihaza yeni yazılım olduğunu bildiren bir uyarı mesajı geldi güncelledim şu anda V.5.7.20.0 ibaresi var mb130
5.7.20 sonrası 5.28.4.0 yazılımı çıktı.
pvr yani kayıt için modlama ile açılabilir.
ses sistemi derken neyle bağlanıyorsunuz, ne şikayetiniz var tam olarak yazınız

S Çevrimdışı

Serhat Altun 

Aktif Üye
11 Ara 2019
75
64
5.7.20 sonrası 5.28.4.0 yazılımı çıktı.
pvr yani kayıt için modlama ile açılabilir.
ses sistemi derken neyle bağlanıyorsunuz, ne şikayetiniz var tam olarak yazınız

fikoloji üstadım öncelikle cevabınıza ve ilginize teşekkür ederim, 5.28.4.0 yazılım forumda varmıdır nasıl ulaşırım modlama hakkında hiç bilgim yok bu konuda yardımlarınızı beklerim. ses sistemine gelince bir ucu lale jak diğer ucu 3.5 mm jak kablo ile, çıkış alacağım cihazın harici ses çıkışı için hangisi uygun ise o tarafı takıyorum woofer üzerinde iki adet giriş var 3.5 mm ve lale jak girişi mevcut uygun olan uçları takıyorum. tv yi aldıktan sonra normal harici ses çıkışı olmadığını kulaklıktan çıkış alabileceğimi öğrendim denedim tv üzerinde ses menüsünde kulaklık seçeneğini ses çıkışı olarak ayarlıyorum ama ses sistemim den ses alamıyorum yüksek seviyede cızırtı geliyor ama ses yok servisi çağırdım oda çözemedi bunun çözümü var ise yardımlarınız bekliyorum

3.5-mm-Jak.jpg
Lale-Jak.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
fikoloji üstadım öncelikle cevabınıza ve ilginize teşekkür ederim, 5.28.4.0 yazılım forumda varmıdır nasıl ulaşırım modlama hakkında hiç bilgim yok bu konuda yardımlarınızı beklerim. ses sistemine gelince bir ucu lale jak diğer ucu 3.5 mm jak kablo ile, çıkış alacağım cihazın harici ses çıkışı için hangisi uygun ise o tarafı takıyorum woofer üzerinde iki adet giriş var 3.5 mm ve lale jak girişi mevcut uygun olan uçları takıyorum. tv yi aldıktan sonra normal harici ses çıkışı olmadığını kulaklıktan çıkış alabileceğimi öğrendim denedim tv üzerinde ses menüsünde kulaklık seçeneğini ses çıkışı olarak ayarlıyorum ama ses sistemim den ses alamıyorum yüksek seviyede cızırtı geliyor ama ses yok servisi çağırdım oda çözemedi bunun çözümü var ise yardımlarınız bekliyorum

3.5-mm-Jak.jpg
Lale-Jak.jpg
kablonun sağlamlığını kontrol ediniz,
olmadı ses s,steminde optik varsa onla deneyiniz.
modlama konusu : https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...-nexon-seg-telefunken-tv-yazilim-modlama.898/
yazılım güncelleme: doğru konu başlığındasın ilk sayfada yazılım var

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

3.5-mm-Jak.jpg
Lale-Jak.jpg
1- Kablonun uçlarını mutlaka kontrol et veya bir elektronikçide ettir :)
2- Ben köydeki tvde bu kablodan kullanıyorum,bana sanki 3.5mm jakın kaınlığında sorun var gibi gelmişti,çünkü bende de aynı sıkıntı olmuştu ,bende araya 2 giriş 1 çıkış jak taktım,şimdi onunla dinliyorum köyde,yani elindeki jak ince gelmiş olabilir,sadece canlı uç dediğimiz alan değiyordur belki.
3- tvnin kulaklık çıkışına taktığıdan eminmisin,birde bazı kartlarda av girişide aynı kulaklık girişi gibi,en azından bendeki tv böyle.
4- 3.5 jakı tvye,diğer beyaz-kırmızı jaklarıda amfiye takacaksın
5- tvye takmadan önce beyaz-kırmızıyı amfiye tak,amfinin sesini azıcık aç,3.5 jaka dokunmadan güçlü şekilde zırıltı yapacakmı, kontrol et,yapmıyorsa bu kez 3.5 jaka parmağını dokun,zırlama yapacakmı kontrol et(kabloyu ve jakı da kontrol etmiş olursun basitçe)

Geri
Üst Alt