MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
A Çevrimdışı

Alonzo22

Yeni Üye
24 Kas 2019
42
67
Aslinda qui menulerde de fark ettim digiturk play var ama beinconnect play uygulamasi yok. Zaten isim degisikligi olmus. Ama vestel yazilim mühendisleri bu konuda çalışma yapmıyor.
Siz bence Vestel WhatsUp hattına hemen şimdi yazın, 0850 222 4123 bu saatlerde çabuk dönüş de yapıyorlar. Hem beinConnect'i hem de PrimeVideo'yu hatta D-Smart GO'yu bile sorun benim televizyonumda bunlar neden yok diye...
Bende 49UD8460 model var ve bu uygulamaların hepsi var, 49UD8400 de neden yok diye serzenişte bulunabilirsiniz... :)

Edit: Bu hattı aradıktan sonra D-Smart GO benim TV'ye gelmişti, anakart değişmezden önce...

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
[Gizli İçerik]

IMG_20191209_214657.jpg
IMG_20191209_214640.jpg
IMG_20191209_214625.jpg
REGAL VE TECHWOOD yazılımını yükleyebilirsiniz

O Çevrimdışı

Oldboy

Yeni Üye
29 Kas 2019
15
34
Siz bence Vestel WhatsUp hattına hemen şimdi yazın, 0850 222 4123 bu saatlerde çabuk dönüş de yapıyorlar. Hem beinConnect'i hem de PrimeVideo'yu hatta D-Smart GO'yu bile sorun benim televizyonumda bunlar neden yok diye...
Bende 49UD8460 model var ve bu uygulamaların hepsi var, 49UD8400 de neden yok diye serzenişte bulunabilirsiniz... :)

Edit: Bu hattı aradıktan sonra D-Smart GO benim TV'ye gelmişti, anakart değişmezden önce...
Valla bugün görüştüm tek dedikleri harici uygulama yüklenemez. Aslinda bu konuda neler yapılabilir. Vestel bu konuda çok saçma işler yapiyor. Ya da anakart değişimi yapabilir miyiz. Ücretini versem yapılabilir mi ? Anakart modeli değiştirilebilir mı? Rica etsem ozelden yazabilir misiniz

A Çevrimdışı

Alonzo22

Yeni Üye
24 Kas 2019
42
67
Valla bugün görüştüm tek dedikleri harici uygulama yüklenemez. Aslinda bu konuda neler yapılabilir. Vestel bu konuda çok saçma işler yapiyor. Ya da anakart değişimi yapabilir miyiz. Ücretini versem yapılabilir mi ? Anakart modeli değiştirilebilir mı? Rica etsem ozelden yazabilir misiniz
Merhaba!
Mesajınızı gördüm ama bilgisayarla boğuşmaktan ( sistem geri yüklemesi yaptım ) yazamadım. 8460 modelin arka kapak ve anakart resimlerini ekliyorum. Fakat bu arada forum sayfasında reklamda gördüm, 8400 de 8460 da 49 inch ama birinde 123 cm, diğerinde 124 cm yazıyor. Yani paneller farklı gibi. Bu durumda panel yazılımları farklı olabilir ve değiştirmeyi düşündüğünüz anakart uymayabilir. Resimlere bakın, arka kapak ve anakart giriş çıkışları aynı ise servisten 17mb130p v5 yazılımlı anakart uyar mı diye sorun. Uyarsa değiştirme yoluna gidin derim. Anakartı 17mb130p olarak google da da arayabilirsiniz. :) ama servisteki yeni tip olandır, bir partide sorun varmış diye duydum (Yazılım yüklenmiyormuş yada v4 ten v5'e dönmüyormuş gibi...) bu yüzden servisi tercih edin derim.

Sevgiler

49UD8460_ArkaKapak.jpg

17mb130_V5.jpg

84000-8460_Fark.png

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Android olmadıktan sonra ,hiç birine uygulama yüklenmez,uygulama konusunda yapılacak bir şey yok maalesef , anakart da zor uyum sağlar,işin aslı tvnin "smart" olmasının bir esprisi de yok bence,çünkü uzun ömürlü olmuyor smart olayı,çünkü uygulamaları "kullanıcı"ya bırakmıyorlar,bize ne veriyorlarsa onu alıyoruz kısacası :ok

O Çevrimdışı

Oldboy

Yeni Üye
29 Kas 2019
15
34
Android olmadıktan sonra ,hiç birine uygulama yüklenmez,uygulama konusunda yapılacak bir şey yok maalesef , anakart da zor uyum sağlar,işin aslı tvnin "smart" olmasının bir esprisi de yok bence,çünkü uzun ömürlü olmuyor smart olayı,çünkü uygulamaları "kullanıcı"ya bırakmıyorlar,bize ne veriyorlarsa onu alıyoruz kısacası :ok
Haklisiniz ama smart olayını bende biliyorum. Kullanıcının isteklerini birebir karşılamıyorlar. Ama hiç değilse ülkemizin platformlarına ait uygulamarı yuklesinler

Z Çevrimdışı

zazana

Yeni Üye
15 Kas 2017
7
Çalışmalarınız için teşekkür ederim. Yazılım yükseltmesinden sonra fabrika ayarlarına döndürmeye gerek varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca listede finlux göremedim. Hangisi uygundur?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Çalışmalarınız için teşekkür ederim. Yazılım yükseltmesinden sonra fabrika ayarlarına döndürmeye gerek varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca listede finlux göremedim. Hangisi uygundur?
v5 finlux mu mevcuttu ?
seri numarası paylaşırmısınız kontrol sağlayalım

Geri
Üst Alt