b core setupHello.
i have a vestel V5.7.10.0 MB130 and i hane download this file MB130 V.5.35.2.0 QUI_Picasso. how can i install it. with Full or with b core setup.
and how can i backup mine original settings.
Thank you.
Thank youb core setup
for backup Otel menü her şeyi yedekliyor mu ?
I've already given you a link hier againThank you
i have upgrade the firmware.
now i need to change setting in service menu
i have vestel toolbox
but how i get my settings to edit them
THANK YOUI've already given you a link hier again
17MB230 anakart ile modlama islemleri anlatimi
Bu yazida Vestel in üretmis oldugu 17mb230 anakart basligi altinda diger anakartlar icinde gecerli olabilecek baska konularda aramaniza gerek kalmadan ihtiyaciniz olabilecek bazi bilgileri ve bazi aranilan modlama islemlerini bu konu icinde bir bütün olarak anlatmaya calisacagim.Burada...tavsiyeforumu.com
ilk sürüme fabrika ayarlarına döndüm, güncelllemeyi kapattım, bu sefer türksat uydu taramasında sıkıntı var, sadece yazılım güncellemeyi kapattım türksat tkgs güncelleme açık ama sadece TRT kanalları var diğer hiçbir kanalı göstermiyor. buradan hazır kanal listesi alıp usbden de yükledim onları da aynı şekilde sadece TRT kanallarını gösteriyor.Teşekkür ederim, diğer ustalardan gelecek cevapları bekleyelim olmadı dediğiniz gibi ilk orjinal sürüme dönerim.
1- ilk kurulumda anten seçeneğine bakilk sürüme fabrika ayarlarına döndüm, güncelllemeyi kapattım, bu sefer türksat uydu taramasında sıkıntı var, sadece yazılım güncellemeyi kapattım türksat tkgs güncelleme açık ama sadece TRT kanalları var diğer hiçbir kanalı göstermiyor. buradan hazır kanal listesi alıp usbden de yükledim onları da aynı şekilde sadece TRT kanallarını gösteriyor.
hepsini yaptım olmadı, az önce vestel servisi geldi ve tataaaaaa, çözümü otomatik yazılım güncellemeyi açmakmış yoksa, bu tarz anten hatası veriyormuş nedense anlayamadım, otomatik yazılım güncellemeyi açtı, tüm kanallar geri geldi ve giderken sakın kapatmayın yoksa yine aynısı olur dedi, geçen seneden beri pek çok müşteride aynı sorunu yaşadık bu otomatik güncellemeyi kapatmadan dolayı dediler, O zaman dedim, son güncelleme ile ortaya çıkan hdmi arc bağlantı sorunu ne olacak? O tekrar olduğunda arayın bizi gelip yerinde tespit yapalım dediler, bazen tv nin arkasında yazan HDMI2-ARC ibaresi yanlış olabiliyor, HDMI3 ten de arc çıkışı veriliyor dendi. bilmiyorum artık yapacak birşey yok, bekleyip göreceğiz, tekrar aynı hatayı alırsam direk servisi çağıracam.1- ilk kurulumda anten seçeneğine bak
2-Çanak tek senin ise,lnbye bak
Her şey normal ise ,core(çekirdek) değil de full yazılım yükle .
İlk defa duydumhepsini yaptım olmadı, az önce vestel servisi geldi ve tataaaaaa, çözümü otomatik yazılım güncellemeyi açmakmış yoksa, bu tarz anten hatası veriyormuş nedense anlayamadım, otomatik yazılım güncellemeyi açtı, tüm kanallar geri geldi ve giderken sakın kapatmayın yoksa yine aynısı olur dedi, geçen seneden beri pek çok müşteride aynı sorunu yaşadık bu otomatik güncellemeyi kapatmadan dolayı dediler, O zaman dedim, son güncelleme ile ortaya çıkan hdmi arc bağlantı sorunu ne olacak? O tekrar olduğunda arayın bizi gelip yerinde tespit yapalım dediler, bazen tv nin arkasında yazan HDMI2-ARC ibaresi yanlış olabiliyor, HDMI3 ten de arc çıkışı veriliyor dendi. bilmiyorum artık yapacak birşey yok, bekleyip göreceğiz, tekrar aynı hatayı alırsam direk servisi çağıracam.
Ne kadar süper yazılım derlendiğinin resmi diyeceğim ama,yazılım derlemeyi servisler pek bilmezler ,fabrikadaki mühendislere sormak lazım bunu meselaaaa ....hepsini yaptım olmadı, az önce vestel servisi geldi ve tataaaaaa, çözümü otomatik yazılım güncellemeyi açmakmış yoksa, bu tarz anten hatası veriyormuş nedense anlayamadım, otomatik yazılım güncellemeyi açtı, tüm kanallar geri geldi ve giderken sakın kapatmayın yoksa yine aynısı olur dedi, geçen seneden beri pek çok müşteride aynı sorunu yaşadık bu otomatik güncellemeyi kapatmadan dolayı dediler, O zaman dedim, son güncelleme ile ortaya çıkan hdmi arc bağlantı sorunu ne olacak? O tekrar olduğunda arayın bizi gelip yerinde tespit yapalım dediler, bazen tv nin arkasında yazan HDMI2-ARC ibaresi yanlış olabiliyor, HDMI3 ten de arc çıkışı veriliyor dendi. bilmiyorum artık yapacak birşey yok, bekleyip göreceğiz, tekrar aynı hatayı alırsam direk servisi çağıracam.
Ekrana 3 dakika boş boş baktım sadece,2 kere de okumuşumdur cevabıİlk defa duydum
Yalnız değilmişim.Ne kadar süper yazılım derlendiğinin resmi diyeceğim ama,yazılım derlemeyi servisler pek bilmezler ,fabrikadaki mühendislere sormak lazım bunu meselaaaa ....
D denemeuser ,ne dersin bu işe
Ekrana 3 dakika boş boş baktım sadece,2 kere de okumuşumdur cevabı
Sen bu saatte oturuyormusun ndaha ,hadi ben köydeyim tv yok,erken giriyorumYalnız değilmişim.
Mucize doktoru izliyorum bir yandan da tavsiye forumundayım. Siz de geldiğinize göre devir teslim zamanı yaklaşıyor birazdan kaçarım.Sen bu saatte oturuyormusun ndaha ,hadi ben köydeyim tv yok,erken giriyorum
Burada tv olmadığından ,hırsızın almadığı amfi+modifiye usb li radyodan müzik dinliyorum ,arkadaşım 70 ekran tüplü tv verdi ama sanki tüp bitik,odada öylece duruyorMucize doktoru izliyorum bir yandan da tavsiye forumundayım. Siz de geldiğinize göre devir teslim zamanı yaklaşıyor birazdan kaçarım.