MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
S Çevrimdışı

socioan

Yeni Üye
28 May 2020
21
48
Hello.
i have a vestel V5.7.10.0 MB130 and i hane download this file MB130 V.5.35.2.0 QUI_Picasso. how can i install it. with Full or with b core setup.
and how can i backup mine original settings.
Thank you.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Thank you
i have upgrade the firmware.
now i need to change setting in service menu
i have vestel toolbox
but how i get my settings to edit them
I've already given you a link hier again

S Çevrimdışı

socioan

Yeni Üye
28 May 2020
21
48
I've already given you a link hier again
THANK YOU
Everythink works perfect

C Çevrimdışı

coolwhisper 

Aktif Üye
8 Mar 2019
235
56
Teşekkür ederim, diğer ustalardan gelecek cevapları bekleyelim olmadı dediğiniz gibi ilk orjinal sürüme dönerim.
ilk sürüme fabrika ayarlarına döndüm, güncelllemeyi kapattım, bu sefer türksat uydu taramasında sıkıntı var, sadece yazılım güncellemeyi kapattım türksat tkgs güncelleme açık ama sadece TRT kanalları var diğer hiçbir kanalı göstermiyor. buradan hazır kanal listesi alıp usbden de yükledim onları da aynı şekilde sadece TRT kanallarını gösteriyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
ilk sürüme fabrika ayarlarına döndüm, güncelllemeyi kapattım, bu sefer türksat uydu taramasında sıkıntı var, sadece yazılım güncellemeyi kapattım türksat tkgs güncelleme açık ama sadece TRT kanalları var diğer hiçbir kanalı göstermiyor. buradan hazır kanal listesi alıp usbden de yükledim onları da aynı şekilde sadece TRT kanallarını gösteriyor.
1- ilk kurulumda anten seçeneğine bak
2-Çanak tek senin ise,lnbye bak
Her şey normal ise ,core(çekirdek) değil de full yazılım yükle .

C Çevrimdışı

coolwhisper 

Aktif Üye
8 Mar 2019
235
56
1- ilk kurulumda anten seçeneğine bak
2-Çanak tek senin ise,lnbye bak
Her şey normal ise ,core(çekirdek) değil de full yazılım yükle .
hepsini yaptım olmadı, az önce vestel servisi geldi ve tataaaaaa, çözümü otomatik yazılım güncellemeyi açmakmış yoksa, bu tarz anten hatası veriyormuş nedense anlayamadım, otomatik yazılım güncellemeyi açtı, tüm kanallar geri geldi ve giderken sakın kapatmayın yoksa yine aynısı olur dedi, geçen seneden beri pek çok müşteride aynı sorunu yaşadık bu otomatik güncellemeyi kapatmadan dolayı dediler, O zaman dedim, son güncelleme ile ortaya çıkan hdmi arc bağlantı sorunu ne olacak? O tekrar olduğunda arayın bizi gelip yerinde tespit yapalım dediler, bazen tv nin arkasında yazan HDMI2-ARC ibaresi yanlış olabiliyor, HDMI3 ten de arc çıkışı veriliyor dendi. bilmiyorum artık yapacak birşey yok, bekleyip göreceğiz, tekrar aynı hatayı alırsam direk servisi çağıracam.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
hepsini yaptım olmadı, az önce vestel servisi geldi ve tataaaaaa, çözümü otomatik yazılım güncellemeyi açmakmış yoksa, bu tarz anten hatası veriyormuş nedense anlayamadım, otomatik yazılım güncellemeyi açtı, tüm kanallar geri geldi ve giderken sakın kapatmayın yoksa yine aynısı olur dedi, geçen seneden beri pek çok müşteride aynı sorunu yaşadık bu otomatik güncellemeyi kapatmadan dolayı dediler, O zaman dedim, son güncelleme ile ortaya çıkan hdmi arc bağlantı sorunu ne olacak? O tekrar olduğunda arayın bizi gelip yerinde tespit yapalım dediler, bazen tv nin arkasında yazan HDMI2-ARC ibaresi yanlış olabiliyor, HDMI3 ten de arc çıkışı veriliyor dendi. bilmiyorum artık yapacak birşey yok, bekleyip göreceğiz, tekrar aynı hatayı alırsam direk servisi çağıracam.
İlk defa duydum :alala

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ne kadar süper yazılım derlendiğinin resmi diyeceğim ama,yazılım derlemeyi servisler pek bilmezler ,fabrikadaki mühendislere sormak lazım bunu meselaaaa ....
D denemeuser ,ne dersin bu işe :alala
Ekrana 3 dakika boş boş baktım sadece,2 kere de okumuşumdur cevabı :)

Geri
Üst Alt