MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Burada tv olmadığından ,hırsızın almadığı amfi+modifiye usb li radyodan müzik dinliyorum ,arkadaşım 70 ekran tüplü tv verdi ama sanki tüp bitik,odada öylece duruyor :)
12 Volt adaptör var ise tüpün flaman ucuna bir dakika kadar bağlayın sonra çözün tv yi çalıştırın bir süre daha sizi idare eder.

12 Volt adaptör var ise tüpün flaman ucuna bir dakika kadar bağlayın sonra çözün tv yi çalıştırın bir süre daha sizi idare eder.
Var, da tüplü tv sökmeyeli yıllar oluyor ,flamanı bulmam lazım önce :haha1, sonra arkadaşı arayıp onay almalıyım ki tv onun ,"ne yaparsan yap alo,sana verdim" derse tamam .Teşekkür ederim :ok

Var, da tüplü tv sökmeyeli yıllar oluyor ,flamanı bulmam lazım önce :haha1, sonra arkadaşı arayıp onay almalıyım ki tv onun ,"ne yaparsan yap alo,sana verdim" derse tamam .Teşekkür ederim :ok
Tv nin kapağı açıkken resim eklersen yardımcı olurum. Bir sorun çıkarsa Nasrettin hocanın kazan hikayesindeki gibi tv öldü dersin. :) Arkadaşına :)

Mb130s v5
Mb130t v5
Güncel sürümler eklenmiştir.

Hocam bu en son 5.35.4 hilevel mb130e ye yuklenirmi
Yazılım link
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin USB giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın kumanda üzerinden MENÜ 1 5 0 5 Tuşlayın
Yazılım yükselme menüsü gelecek EVET seçin OK tuşuna basın
1-2 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Tv kapanacak fişi çekmeyin kapalıyken de yükleme işlemi devam edecektir açılmasını bekleyin

Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin USB giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın kumanda üzerinden MENÜ 1 5 0 5 Tuşlayın
Yazılım yükselme menüsü gelecek EVET seçin OK tuşuna basın
1-2 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Tv kapanacak fişi çekmeyin kapalıyken de yükleme işlemi devam edecektir açılmasını bekleyin
Hocam yüzde 98 de kaldı kandilin açıldı kontrol ettim eski versiyon mb130e olmadığı için mi kabul etmedi ikinci defa denedim 10 dakikadır ekran görüntüsü bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yüzde 98 de kaldı kandilin açıldı kontrol ettim eski versiyon mb130e olmadığı için mi kabul etmedi ikinci defa denedim 10 dakikadır ekran görüntüsü bu

20201125_175856.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20201125_175856.jpg
Tv yi ilk kuruluma dönderip tekrar kurun kanalları kurmanıza gerek yok yazılımı tekrar yükleyin .

Tv yi ilk kuruluma dönderip tekrar kurun kanalları kurmanıza gerek yok yazılımı tekrar yükleyin .
Yüklemeye çalıştım aynı ekran görüntüsü yüzde 98 indiriliyor diyip kalıyor bende 5v yi kapatıp flash i cikardim

Yüklemeye çalıştım aynı ekran görüntüsü yüzde 98 indiriliyor diyip kalıyor bende 5v yi kapatıp flash i cikardim
Tekrar denemeyin sorun çıkarabilir yazılımda da sorun olabilir.
Buraya tv nin arkasındaki barkod resmini ekleyebilir misin.

Kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayıp ekrana gelen menünün resmini de ekleyebilir siniz.

Geri
Üst Alt