V4 yüklenir fakat sorunlar çıkarıyor. V5 yuklenirse , daha yüklemeye başlamadan sevisi arav3 modele bunları yükleyebilirmiyim ?
V4 yüklenir fakat sorunlar çıkarıyor. V5 yuklenirse , daha yüklemeye başlamadan sevisi arav3 modele bunları yükleyebilirmiyim ?
Hdmi ayarlarını kontrol edin gelişmiş seçeneği varsa aktif eden.Merhabalar, bende 43ud8360 Tv var, anakart Mb130 V5, son güncellemeden sonra hdmi arc çıkışına bağladığım soundbardan TRT4K ve Youtube video izlerken ses alamıyorum, diğer hd kanallarda sorun yok, Bunun sebebi nedir, eski sürüm v5.7.13 geri yükledim ama sıkıntı yine devam etti, çözümü var mı yoksa yeni güncellemeyi mi beklemeliyim?
Teşekkürler.
hdmi ayarlarına nereden giriliyor acaba 4725 ile mi yoksa normal menüde görünüyor mu şuana kadar o şekilde bir gelişmiş ayar ksımı görmedim de.Hdmi ayarlarını kontrol edin gelişmiş seçeneği varsa aktif eden.
Genelde ana menüde kaynak seçeneğindedir.hdmi ayarlarına nereden giriliyor acaba 4725 ile mi yoksa normal menüde görünüyor mu şuana kadar o şekilde bir gelişmiş ayar ksımı görmedim de.
hdmi ayarlarına nereden giriliyor acaba 4725 ile mi yoksa normal menüde görünüyor mu şuana kadar o şekilde bir gelişmiş ayar ksımı görmedim de.
buldum kontrol ettim, gelişmiş modunda idi, düzenliye geçirdim ama yine ses yok soundbardan, tekrar gelişmiş moduna alıp çıktım menüden, başka önerebileceğiniz birşey var mı acaba?Genelde ana menüde kaynak seçeneğindedir.
Factory reset veya ilk kurulum denenebilir düzelmez ise diğer ustalardan gelecek cevapları bekleyelim.buldum kontrol ettim, gelişmiş modunda idi, düzenliye geçirdim ama yine ses yok soundbardan, tekrar gelişmiş moduna alıp çıktım menüden, başka önerebileceğiniz birşey var mı acaba?
Teşekkür ederim, diğer ustalardan gelecek cevapları bekleyelim olmadı dediğiniz gibi ilk orjinal sürüme dönerim.Factory reset veya ilk kurulum denenebilir düzelmez ise diğer ustalardan gelecek cevapları bekleyelim.
Rica ederim.Teşekkür ederim, diğer ustalardan gelecek cevapları bekleyelim olmadı dediğiniz gibi ilk orjinal sürüme dönerim.
Menü 4725 diagnostic factory resetMerhabalar Toshiba Tv youtube uygulamasina girince asagidaki gibi hata veriyor sonrasinda internet sayfasi ile açiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Tv surümüm güncel mi acaba kaça yüklememi önerirsiniz.
Yazilim yükseltme v.5.35.2.0Merhabalar Toshiba Tv youtube uygulamasina girince asagidaki gibi hata veriyor sonrasinda internet sayfasi ile açiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Tv surümüm güncel mi acaba kaça yüklememi önerirsiniz.
Teşekkür ederim deneyeceğim.Menü 4725 diagnostic factory reset
Sırası ile uygulayın
Not ; herşey silinecektir