MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
20201125_184506.jpg
20201125_184337.jpg
Verilen yazılım doğru başka üyelerden de yüklenmediğine dair geri dönüşler gelirse yazılımda sorun vardır. Henüz benim deneme şansım olmadı. İlk gelen tv de kontrol edeceğim.
İnternet üzerinden güncelleme arattınız mı?
Menü / Ayarlar / Daha fazla veya gelişmiş / Yazılım yükselme - Yükseltme için tarama / OK

Son düzenleme:
Verilen yazılım doğru başka üyelerden de yüklenmediğine dair geri dönüşler gelirse yazılımda sorun vardır. Henüz benim deneme şansım olmadı. İlk gelen tv de kontrol edeceğim.
İnternet üzerinden güncelleme arattınız mı?
Menü / Ayarlar / Daha fazla veya gelişmiş / Yazılım yükselme - Yükseltme için tarama / OK
İnternet üzerinden güncelleme bulunamadı diyor aldığından beri bu yazılımı 4 defa denedim yüzde 98 de kaliyor

İnternet üzerinden güncelleme bulunamadı diyor aldığından beri bu yazılımı 4 defa denedim yüzde 98 de kaliyor
Dali yazan yazılım var. HI-LEVEL e ait değil o yazılımda uyar menü renkleri biraz farklı isterseniz onu deneyin fakat sorumluluk size ait :)

20201125_210402.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tvyi resetledim kendi versiyonunu yükledim güncelledi yalnız menüde bir degisiklik yok
Kendi yazılımında menü renginde değişiklik olmaz güncelleme ile hata düzeltmeleri , özellik ekleme , özellik kaldırma vs yapılır.

Kendi yazılımında menü renginde değişiklik olmaz güncelleme ile hata düzeltmeleri , özellik ekleme , özellik kaldırma vs yapılır.
Hocam sanırsam mb230 lu hilevel in menüsü vestel gibi olmuştu güncelleme ile ondan öyle yazdim

Burada tv olmadığından ,hırsızın almadığı amfi+modifiye usb li radyodan müzik dinliyorum ,arkadaşım 70 ekran tüplü tv verdi ama sanki tüp bitik,odada öylece duruyor :)
Emmi geçmiş olsun hırsız mi girdi köydeki eve Elleri kirilsin Caldiklarinin parasi kefen parasi olsun inşallah Daha yazardim da rtük var Gecmis olsun tekrar. @teraspy

Emmi geçmiş olsun hırsız mi girdi köydeki eve Elleri kirilsin Caldiklarinin parasi kefen parasi olsun inşallah Daha yazardim da rtük var Gecmis olsun tekrar. @teraspy
Amin diyorum sevgili smili72 ,teşekkür ederim :ok

Son yazılımı mb130e anakarta USB ile yükledim . Yükleme sorunsuz tamamlandı 24 p videolarda hareketler daha iyi sanki. Onun dışında herhangi bir fark görmedim. (Movie sense) daha yumuşak sanki önceki sürümde daha agresif takılıyordu :)

Ben de yükledim sorunsuzca. Bir fark göremedim şimdilik.

Bende'de Sorunsuz Yüklendi, Kırmızı Renkler Daha Canlı Geldi Bana

Yazılımı sorunsuz yükledim renkler daha canlı ve keskinlik dahada artmış.emegi geçenlere teşekkür ederim

Geri
Üst Alt