MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
R Çevrimdışı

ridvan1973 

Aktif Üye
22 Kas 2019
54
51
IMG_20201203_140809.jpg

Merhaba, yazılım güncelleme sonrası ikinci satırın sonunda dv enabled/nok yazıyor eskiden dv enabled/ok vardı. Eski sürüme döndüm birşey değişmedi. Şimdi dolby visiondan mı olduk acaba?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
IMG_20201203_140809.jpg

Merhaba, yazılım güncelleme sonrası ikinci satırın sonunda dv enabled/nok yazıyor eskiden dv enabled/ok vardı. Eski sürüme döndüm birşey değişmedi. Şimdi dolby visiondan mı olduk acaba
modlama ile eklenebilir,önce dolby vision icerikli video da bildirim geliyor mu kontrol edersiniz.Gelmiyor ise modlama ile tekrar aktif hale getirirsiniz.linkte konu anlatiliyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sadece "ı". İnternette yaptığım araştırmalar sonucu bazı altyazılar sistemde sıkıntılıymış. Başka altyazılarda deneyip bakacağım. Düzeltme ile güncellerim mesajı. Belki de TV güncellemesi ile alakalı değildir.
Alt yazının kodlamasını değiştir bakalım ,en azından denemek için ,ne tepki verecek tv :alala

fecral Çevrimdışı

fecral 

Yeni Üye
26 Kas 2019
13
31
Alt yazının kodlamasını değiştir bakalım ,en azından denemek için ,ne tepki verecek tv :alala
hocam bu altyazı sorunu bazı film/dizi vs.lerde oluyor. bazı altyazılar amazon'un kendinden kaynaklı sorunluymuş. baktım diğer film/dizilerde altyazı sorunsuz.

bu arada amazon prime üzerinden kodlamayı nasıl değiştireceğiz? öyle bir ayar var mı?

A Çevrimdışı

aziris

Aktif Üye
16 Haz 2020
95
50
Bu yazilimdan sonra hilevel 55 uhl 960 telefon ekran yansıtmada donmaya başladı ve diğer cihazdan kopuyor bir kaç defa denedim duzelmiyor diger samsung h6470 sorinsuz oynatiyor acaba yazilimdan mi

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bu yazilimdan sonra hilevel 55 uhl 960 telefon ekran yansıtmada donmaya başladı ve diğer cihazdan kopuyor bir kaç defa denedim duzelmiyor diger samsung h6470 sorinsuz oynatiyor acaba yazilimdan mi
Yazılım değiştikten sonra oldu ise olabilir. Eski sürüme geçince yine aynı soruna dönerse TV yi ilk kurulum yapın şişmiş TV

A Çevrimdışı

aziris

Aktif Üye
16 Haz 2020
95
50
Yazılım değiştikten sonra oldu ise olabilir. Eski sürüme geçince yine aynı soruna dönerse TV yi ilk kurulum yapın şişmiş TV
Fikoloji hocam sizin buradaki incelemelerinizden sonra keşke toshiba alsaydim bu tv kötülensede rengi bulutlanma ve ışık sizmasi olmaması youtube ve netflix çalıştırmasi sorunsuz ama Toshiba'nın dolby vision hdr10t ve onkyo ses sistemi ve kasasinin güzelliği inanin cezbedici bundan sonraki tv kesinlikle toshiba olacak

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hocam bu altyazı sorunu bazı film/dizi vs.lerde oluyor. bazı altyazılar amazon'un kendinden kaynaklı sorunluymuş. baktım diğer film/dizilerde altyazı sorunsuz.

bu arada amazon prime üzerinden kodlamayı nasıl değiştireceğiz? öyle bir ayar var mı?
Pek bilgim yok inan ama sevgili hosbulduk hosbulduk etiketledim ,bu konuda bilgisi varsa yardımcı olur :ok

Ö Çevrimdışı

özkan20

Yeni Üye
21 May 2020
14
44
S.a ses ayarlarlarında avl açık yaptımda ses dalgalanma yapıyor neden oluyor bilgisi olan varmı.

S Çevrimdışı

Serhat Altun 

Aktif Üye
11 Ara 2019
75
64

bu arada amazon prime üzerinden kodlamayı nasıl değiştireceğiz? öyle bir ayar var

amazon prime üyeliğim var, zaman zaman açar bakarım yazdığınız şekilde bi sıkıntıya rastlamadım hangi film veya dizi'de bu durumla karşılaştığınızı yazarsanız uygun zamanda bakarım bizde de oluyormu

Geri
Üst Alt