MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
IMG_20201203_140809.jpg

Merhaba, yazılım güncelleme sonrası ikinci satırın sonunda dv enabled/nok yazıyor eskiden dv enabled/ok vardı. Eski sürüme döndüm birşey değişmedi. Şimdi dolby visiondan mı olduk acaba?

IMG_20201203_140809.jpg

Merhaba, yazılım güncelleme sonrası ikinci satırın sonunda dv enabled/nok yazıyor eskiden dv enabled/ok vardı. Eski sürüme döndüm birşey değişmedi. Şimdi dolby visiondan mı olduk acaba
modlama ile eklenebilir,önce dolby vision icerikli video da bildirim geliyor mu kontrol edersiniz.Gelmiyor ise modlama ile tekrar aktif hale getirirsiniz.linkte konu anlatiliyor.

Sadece "ı". İnternette yaptığım araştırmalar sonucu bazı altyazılar sistemde sıkıntılıymış. Başka altyazılarda deneyip bakacağım. Düzeltme ile güncellerim mesajı. Belki de TV güncellemesi ile alakalı değildir.
Alt yazının kodlamasını değiştir bakalım ,en azından denemek için ,ne tepki verecek tv :alala

Alt yazının kodlamasını değiştir bakalım ,en azından denemek için ,ne tepki verecek tv :alala
hocam bu altyazı sorunu bazı film/dizi vs.lerde oluyor. bazı altyazılar amazon'un kendinden kaynaklı sorunluymuş. baktım diğer film/dizilerde altyazı sorunsuz.

bu arada amazon prime üzerinden kodlamayı nasıl değiştireceğiz? öyle bir ayar var mı?

Bu yazilimdan sonra hilevel 55 uhl 960 telefon ekran yansıtmada donmaya başladı ve diğer cihazdan kopuyor bir kaç defa denedim duzelmiyor diger samsung h6470 sorinsuz oynatiyor acaba yazilimdan mi

Bu yazilimdan sonra hilevel 55 uhl 960 telefon ekran yansıtmada donmaya başladı ve diğer cihazdan kopuyor bir kaç defa denedim duzelmiyor diger samsung h6470 sorinsuz oynatiyor acaba yazilimdan mi
Yazılım değiştikten sonra oldu ise olabilir. Eski sürüme geçince yine aynı soruna dönerse TV yi ilk kurulum yapın şişmiş TV

Yazılım değiştikten sonra oldu ise olabilir. Eski sürüme geçince yine aynı soruna dönerse TV yi ilk kurulum yapın şişmiş TV
Fikoloji hocam sizin buradaki incelemelerinizden sonra keşke toshiba alsaydim bu tv kötülensede rengi bulutlanma ve ışık sizmasi olmaması youtube ve netflix çalıştırmasi sorunsuz ama Toshiba'nın dolby vision hdr10t ve onkyo ses sistemi ve kasasinin güzelliği inanin cezbedici bundan sonraki tv kesinlikle toshiba olacak

hocam bu altyazı sorunu bazı film/dizi vs.lerde oluyor. bazı altyazılar amazon'un kendinden kaynaklı sorunluymuş. baktım diğer film/dizilerde altyazı sorunsuz.

bu arada amazon prime üzerinden kodlamayı nasıl değiştireceğiz? öyle bir ayar var mı?
Pek bilgim yok inan ama sevgili @hosbulduk etiketledim ,bu konuda bilgisi varsa yardımcı olur :ok

Pek bilgim yok inan ama sevgili @hosbulduk etiketledim ,bu konuda bilgisi varsa yardımcı olur :ok
Benim de bilgim yok,nette arastirdim ama birsey bulamadim..Sorun güncelleme sonrasi olustugu icin büyük ihtimalle tv yazilimi kaynaklidir,downgrade sorunu cözebilir .

S.a ses ayarlarlarında avl açık yaptımda ses dalgalanma yapıyor neden oluyor bilgisi olan varmı.

S.a ses ayarlarlarında avl açık yaptımda ses dalgalanma yapıyor neden oluyor bilgisi olan varmı.
Harici cihaz mi kullaniyosunuz ? (Bende Tivibu sesi kısık TV sesi açıkta yapıyor bunu özellikle Fox ta)
Bı de bas acıkmı ikisi açık oldugunda ses boğuyor kendini

bu arada amazon prime üzerinden kodlamayı nasıl değiştireceğiz? öyle bir ayar var

amazon prime üyeliğim var, zaman zaman açar bakarım yazdığınız şekilde bi sıkıntıya rastlamadım hangi film veya dizi'de bu durumla karşılaştığınızı yazarsanız uygun zamanda bakarım bizde de oluyormu

Harici cihaz mi kullaniyosunuz ? (Bende Tivibu sesi kısık TV sesi açıkta yapıyor bunu özellikle Fox ta)
Bı de bas acıkmı ikisi açık oldugunda ses boğuyor kendini
evet harici uydu cihazı kullanıyorum bas kapalı her kanalda yapmıyor

Geri
Üst Alt