MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Az önce v5. 34 ü usb ye bin dosyası olarak attım usb fat32 tv nin fişi çektim oka basılı olarak usb takılıyken fişe taktım. Software upgrade error hatası geldi ekrana kapandı.

Fişi çektim usb yi sökerek tekrar açtım tv yi en azından çökmedi=)

Bu hata nedendir acaba bu sefer v5. 28 i usb ye atarak tekrar denesem mi bi zarar verir miyim? Aldığım bu hata korkuttu beni açıkçası
Menü 1-5-0-5 İle yükleyiniz.

F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231
NTV'de ekran formatı Tam Ekran modun da iken alt kısımda siyah bar oluşuyor ama diğer kanallarda bu sorun yok. Bu sizde de bu şekilde mi acaba ?

R Çevrimdışı

rodrigo7199

Yeni Üye
7 May 2020
19
38
Merhabalar tv me soundbar aldım, vestel sba 400×hdmi 2 den gerekli ayarları yaptıktan snra ses alamıyorum tv vestel v5. 34.14 son sürüm yazılım, acaba yazılımı mı değiştirsem denemek için, sorun ne olabilir emin değilim

R Çevrimdışı

rodrigo7199

Yeni Üye
7 May 2020
19
38
Nasıl hallettiğini de yazsaydın keşke, bir başkasına yardımcı olurdu :ok
Tabi ki, hala tam olmuş değil sapıttı:)
Hiç bir ayarla tvden direk ses alamamıştm bluetooth bağlanısıtı haricinde. Digiturk kullanıyorum tv ye giren hdmi kablosunu soundbarın hdmi in kısmına taktım soundbarın hdmi outunda bi hdmi ile daha tv nin hdmi 2 arc kısmına bağladım. Belirtilen diğer tv ayarlarına ek olarak hdmi, 2 gelişmiş olarak seçtim.
Bunlaro yapınca hdmi 2 de audio systm olarak gördü. Sonra digitrk kutusunn hdmi ını normal bağladım. Tv yi kapatıncaya kadar normal çalışıyor aç kapa yapınca tekrar ses çıkışı alamıyorum. Soundbar sanki ikş hdmi portununda dolu olmasını istiyor nedense ikisini de bağlayınca çalışıyor sonra bozuluyor

Edit:
Bi şekilde düzene oturdu, hiçbişi değiştirmedim, sanki ıa varda birbirimizi ve ne yapmaya çalıştığımızı anladık=)

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tabi ki, hala tam olmuş değil sapıttı:)
Hiç bir ayarla tvden direk ses alamamıştm bluetooth bağlanısıtı haricinde. Digiturk kullanıyorum tv ye giren hdmi kablosunu soundbarın hdmi in kısmına taktım soundbarın hdmi outunda bi hdmi ile daha tv nin hdmi 2 arc kısmına bağladım. Belirtilen diğer tv ayarlarına ek olarak hdmi, 2 gelişmiş olarak seçtim.
Bunlaro yapınca hdmi 2 de audio systm olarak gördü. Sonra digitrk kutusunn hdmi ını normal bağladım. Tv yi kapatıncaya kadar normal çalışıyor aç kapa yapınca tekrar ses çıkışı alamıyorum. Soundbar sanki ikş hdmi portununda dolu olmasını istiyor nedense ikisini de bağlayınca çalışıyor sonra bozuluyor

Edit:
Bi şekilde düzene oturdu, hiçbişi değiştirmedim, sanki ıa varda birbirimizi ve ne yapmaya çalıştığımızı anladık=)
Oh ,hadi ,güle güle kullan ,biraz uğraştırıyor ama değmiş :ok

F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231
Yeri burasımı bilmiyorum ama bu tv nin donanımı hakkında bilgi öğrenebiliyor muyuz ? İşlemci,ram,depolama vs..

F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231
Bu dinamik kanal güncelleme ne oluyor ? Birde bu kanalların logolarını kapatma seçeneği var mı ?

C Çevrimdışı

chaos knight

Aktif Üye
26 Şub 2019
141
Son yazılımda (5.34.1.4) smart tv netflix uygulamasında altyazı gecikmesi var. Her zaman olan bir şey değil ancak içeriği izlerken vakti saati belli olmayan bir şekilde karşınıza çıkıyor. Diğer harici cihazların netflix uygulamasında böyle bir sorun yok.

Geri
Üst Alt