MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
R Çevrimdışı

redssqkal

Yeni Üye
22 Mar 2020
17
40
Uygulama menusunde edit yapabiliyormuyuz. uygulama üzerinde taşı sil seçenekelri var. sildiğim uygulamaların yerine yenisini nasıl eklerim.

R Çevrimdışı

redssqkal

Yeni Üye
22 Mar 2020
17
40
Oraya kurcaladım seçili 4 sayfa uygulama ve market var hem marketin içinde hem uygulamalarda ss iptv uygulaması gözükmüyor. O uygulamaya ana kısma eklemek istiyorum.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Oraya kurcaladım seçili 4 sayfa uygulama ve market var hem marketin içinde hem uygulamalarda ss iptv uygulaması gözükmüyor. O uygulamaya ana kısma eklemek istiyorum.

SS IPTV gibi başka bir uygulamanın içerisinden çalıştırılan uygulamaları ekleyemezsiniz. Ancak SS IPTV'yi içeren uygulamanın kısayolunu atabilirsiniz. Her defasında uygulama içine kendiniz girip, SS IPTV'yi çalıştırmanız gerekiyor.

C Çevrimdışı

chaos knight

Aktif Üye
26 Şub 2019
141
Ben de bunu Netflix'in zamanlamaları doğru düzgün yapmamasına bağlıyordum. Önceki yazılımlarda bu durum var mıydı peki?
Hayır bir önceki sürümde böyle bir sorun yoktu. Bu arada cihazda yer alan youtube, netflix ve amazon prime uygulamalarında oled ışığı ya da arka aydınlatmayı kesinlikle değiştiremiyorsunuz. Tv her açıldığında smart tv kısmında yer alan bu uygulamalarda oled ışığı ya da arka aydınlatma son sınırda varsayılan olarak ayarlanmış ve dediğim gibi bunu azaltma ya da ayarları değiştirme şansınız yok.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Hayır bir önceki sürümde böyle bir sorun yoktu. Bu arada cihazda yer alan youtube, netflix ve amazon prime uygulamalarında oled ışığı ya da arka aydınlatmayı kesinlikle değiştiremiyorsunuz. Tv her açıldığında smart tv kısmında yer alan bu uygulamalarda oled ışığı ya da arka aydınlatma son sınırda varsayılan olarak ayarlanmış ve dediğim gibi bunu azaltma ya da ayarları değiştirme şansınız yok.

MB130 anakartın sınırlandırmaları... Hayır ışık ayarını değiştirememek nedir anlaşılır gibi değil.

F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231
Diğer uygulamaları kullanmadığım için bir şey diyemem ama youtube da ekran dinamik seçili iken arka aydınlatma ayarı istediğim şekilde kalıyor.

S Çevrimdışı

sadbul

Yeni Üye
17 Mar 2019
18
44
Mb130 55inc vestel grubu tv Son yazılım yüklü arada kitleniyor kanallarda ses gelip görüntü gelmiyordu 1 yılda 3 kez oldu.Servis geldi core yazılım yükleyeceğiz dedi.Uzerindeki zaten Son yazılım dedim bizimki sadece fabrikadan gelen yazılım bundan üst güncel dediler bu konu pek kafama yatmadı.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Mb130 55inc vestel grubu tv Son yazılım yüklü arada kitleniyor kanallarda ses gelip görüntü gelmiyordu 1 yılda 3 kez oldu.Servis geldi core yazılım yükleyeceğiz dedi.Uzerindeki zaten Son yazılım dedim bizimki sadece fabrikadan gelen yazılım bundan üst güncel dediler bu konu pek kafama yatmadı.
Sizdeki sürüm nedir , servisin yükle digi nedir

Geri
Üst Alt