V
vesteltvden
Yeni Üye
- 21 Haz 2020
- 1
- 46
ne yuklediler.versiyon kaç olduBendeki 5.34.1.4 internetten kendi güncelledi servis yarın yazılım getirip yükleyecek.
ne yuklediler.versiyon kaç olduBendeki 5.34.1.4 internetten kendi güncelledi servis yarın yazılım getirip yükleyecek.
Merhaba, benim tv de son güncellemeyle beraber elektrik kesintilerinde wifi bağlantısını sıfırlıyor, her seferinde yeniden bağlantı şifrelerini girmek zorunda kalıyorum, buna bir çözüm var mı acaba?MB130 anakartın sınırlandırmaları... Hayır ışık ayarını değiştirememek nedir anlaşılır gibi değil.
Merhabalar, benim TV nin bir sorunu var sanırım, özellikle son güncellemeden sonra elektrik kesildiğinde, wifi bağlantısı sıfırlanıyor, her seferinde yeniden ağ şifresi girmek zorunda kalıyorum, bu bilgileri kendi bios'una kaydetme imkanı yok mu? Herkeste böyle mi acaba? Tv Vestel 43UD8360 4K HDR10+
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba, benim tv de son güncellemeyle beraber elektrik kesintilerinde wifi bağlantısını sıfırlıyor, her seferinde yeniden bağlantı şifrelerini girmek zorunda kalıyorum, buna bir çözüm var mı acaba?
kanal listesi, ekran ayarları, vesiare hiçbir ayarda bozulma olmuyor, sadece nedense wifi ayarları sıfırlanıyor.TV'yi fabrika ayarlarına döndürüp yeniden kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Kanal listesini USB'ye yedekleyebilirsiniz.
Ayni sorun bendede varkanal listesi, ekran ayarları, vesiare hiçbir ayarda bozulma olmuyor, sadece nedense wifi ayarları sıfırlanıyor.
Sadece wiAyni sorun bendede var
Sadece wifi değil,kabloluda kopuyor,önceki yazılıma döndüm,şimdi iyi.V.5.28.7.4Ayni sorun bendede var
Hımm, demekki yazılımda erişim izni verilmemiş sanırım ki kayıt etmiyor bilgileri.Sadece wi
Sadece wifi değil,kabloluda kopuyor,önceki yazılıma döndüm,şimdi iyi.V.5.28.7.4
erişim iznini kendimiz açabilir miyiz yoksa eski yazılıma mı dönmek daha iyi?Hımm, demekki yazılımda erişim izni verilmemiş sanırım ki kayıt etmiyor bilgileri.
vestel-v.5.34.1.84 otomatik yazılım güncelleme geldi.2020-06-18 imiş
Bende hiç beklemiyordum,sizede gelir ama,gelmezse Fikoloji üstad yayınlar zaten yakında.Enteresan. Bende şimdi sorguladım ama birşey çıkmadı. Umarım gözükür otomatik.