Ben onu görünce "acaba" dedim içimden ,ondan sordum,demek CI modül içinmişHocam o seçenek tv de modül takılı olmadığı için şuan pasif durumda.
Kullanıcı rehberinde de belirtilmiş:
Varsayılan CICAM PIN: Eğer TV'nin CI yuvasına bir CI modül takılmamışsa, bu seçenek grileştirilmiş şekilde görüntülenecektir.
Benim modül ile hiç işim olmadığı için deneme şansım yok
Evet, evelsi gün tv kendi kendine yeni sürümü yüklemiş, biraz daha iyi gibi olmuş, hızlı tepki vermeye başladı, wifi bağlantısını da zırt pırt koparmıyor açıkçası, eski sürüme dönmeyeceğim, daima ileriiii....!Erken konuşmak istemem ama, Vestel mühendisleri bu sefer başarmış. İlerleyen zamanlarda sistemde şişmeler olmazsa MB130S v5 için en iyi yazılım diyebiliriz.
Aynı zamanda wireless displayde takılma bi önceki versiyona göre çok daha az seviyedeBundan bir önceki güncelleme agırdı bu iyi hızlı ve kanal geçişleri iyi menude kanal taramada bile fark ettiriyor tavsiye ederim onaylıdır 5.34.1.84
7 gündür takip ediyorum,şimdilik güzel çalışıyor, görüntü parlaklığı bile diğer yazılımlardan iyi,tebrikler.V5.34.1.84vestel-v.5.34.1.84 otomatik yazılım güncelleme geldi.2020-06-18 imiş
İlginç 49UHL650 televizyona hala gelmedi yeni yazılım. Mevcut sürüm 5.34.1.4. Foruma yüklenirse usb den yükleriz artık
F fikoloji bu ara yok yaz geldi işleri yoğun foruma vakit ayıramıyor link veriyorum seri no resmini yükle full yazılım talep et burdan sen çok yükleme bindirme yapıyon elinde orjinaj full yazılım bulunması şart senin burdan yaz talep et kim musait ise yardımcı olur sanaF fikoloji hocam yeni yazılım tv de gözükmüyor. Elinizde varsa paylaşır mısınız? 5.34.1.84
Elimde full yazılımım var zaten. Full yazılımım olmadan yükleme yapacak değilim arkadaşım ? Full yazılımı atınca 5.34.1.4 yükleniyor. Ben son yazılımdan bahsediyorum. Son yazılım 5.34.1.84F fikoloji bu ara yok yaz geldi işleri yoğun foruma vakit ayıramıyor link veriyorum seri no resmini yükle full yazılım talep et burdan sen çok yükleme bindirme yapıyon elinde orjinaj full yazılım bulunması şart senin burdan yaz talep et kim musait ise yardımcı olur sana
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
vestel mb 90 full yazılıma nerden ulaşabilirim talep ediyorum mümkünse.tavsiyeforumu.com