MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Hocam dün eski sürüm güncellemelerden birini yüklemeye çalıştım, görüntü kayboldu mavi yeşil kırmızı beyaz ekranlar geliyor sırayla, full yazılım bunu düzeltir mı. Full yazilim talep sayfasında tv bilgilerini paylaştım.

Full yazılım, veya düzgün çalışan son yazılımın çekirdek güncellemesi sorunu çözecektir.

A Çevrimdışı

Atillaklnc

Yeni Üye
16 May 2020
6
35
Benimde başıma gelmişti.
Hocam çok teşekkürler yaptigin gibi yapip güncel yazılımı yükleyince ekran geri geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Full yazılım, veya düzgün çalışan son yazılımın çekirdek güncellemesi sorunu çözecektir.
Güncel çekirdek yazılımı yükleyince sorun düzeldi evet. Ama asıl problemim olan wireless display donması hala devam ediyor. Daha eski sürüme geçebilmek için önce full yazılım yapmam gerekiyor sanırım.

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

tsksn 

Yeni Üye
23 Tem 2018
32
Evet ilk defa otomatik yazılım buldu TV. 34 sürüme yükseldi TV(55ud8200) ve muradıma erdim kumandadaki akıllı tuşu çalışmıyordu. Şimdi tüm uygulamaları kısayol olarak atiyabiliyorum. İlk denedigim buydu. Bir iki kere takıldı kapa aç yaptım şu an stabil. Görüntü ve ses de bir değişiklik hissetmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tubio programıni da deneyin. Bende güzel çalışıyor.
Denedim hocam. Baştaki reklamı oynatıyor ama diziyi oynatmıyor maalesef

Z Çevrimdışı

zaltun 

Aktif Üye
25 May 2018
127
24
ben 5.34.14 yazılımını çok beğendim.arayüz ve kanal geçişlerinde yavaşlama yaşamadım. hbb kapalı olarak kullanıyorum. YouTube da donma problemi kökten çözülmüş.dns bağımsız donma yaşamıyorum. görüntü kalitesinde sanki biraz netlik artmış. onun dışında bence en başarılı yazılım.

A Çevrimdışı

Atillaklnc

Yeni Üye
16 May 2020
6
35
Arkadaşlar bugün servisten aradılar. Yazilim surumu düşürme islemi özel istek sayıldığı için ücret talep ediyorlar. Bu tarz birşey başına gelen varmı ?

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Arkadaşlar bugün servisten aradılar. Yazilim surumu düşürme islemi özel istek sayıldığı için ücret talep ediyorlar. Bu tarz birşey başına gelen varmı ?

Full yazılım talep başlığı var forumda. TV'nin arka etiketindeki seri numarasını orada paylaşın, full fabrika yazılım linkini değerli arkadaşlar size verecektir. Hem elinizde full yazılım olur, hem de servisle uğraşmazsınız.

R Çevrimdışı

rodrigo7199

Yeni Üye
7 May 2020
19
38
Arkadaşlar merhabalar

Öncelikle iyi bayramlar dilerim.
Ben 55ud8200 tv aldım kullanıyorum, çalışmayan bir özelliği yok sorunda yaşamadım.
Yazılımı 5.7.20. Net üzerinden yeni yazılım bulamıyor.
Sorum şunlar cevaplayabilirseniz çok sevinirim:
1-Yeni yazılım yüklemeli miyim? Avantajları iyileşmeleri olacak mıdır?
2-Bu şekilde Yazılım yükleme garanti kapsamı dışına çıkar mı ve riski var mıdır?

Teşekkürler

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Arkadaşlar merhabalar

Öncelikle iyi bayramlar dilerim.
Ben 55ud8200 tv aldım kullanıyorum, çalışmayan bir özelliği yok sorunda yaşamadım.
Yazılımı 5.7.20. Net üzerinden yeni yazılım bulamıyor.
Sorum şunlar cevaplayabilirseniz çok sevinirim:
1-Yeni yazılım yüklemeli miyim? Avantajları iyileşmeleri olacak mıdır?
2-Bu şekilde Yazılım yükleme garanti kapsamı dışına çıkar mı ve riski var mıdır?

Teşekkürler

1- 5.7.20'den sonraki yazılımlarda keskinlik ve parlaklık artışı olduğu söylendi.
2- Vestel'in resmi yazılımını yüklediğin için kesinlikle garanti dışı kalmaz. Risk az da olsa var, ama online yazılım gelseydi de aynı risk olacaktı.

R Çevrimdışı

rodrigo7199

Yeni Üye
7 May 2020
19
38
1- 5.7.20'den sonraki yazılımlarda keskinlik ve parlaklık artışı olduğu söylendi.
2- Vestel'in resmi yazılımını yüklediğin için kesinlikle garanti dışı kalmaz. Risk az da olsa var, ama online yazılım gelseydi de aynı risk olacaktı.
Çok teşekkürler

Peki yazılımlardan hangisini yüklemeliyim ankete göre sanırım hareket edebilirim.
Benim tv, quei menü, yazılımlarda 34 olan da quie yazmıyor 28 de yazıyor farkeder mi

Çok saolun

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Çok teşekkürler

Peki yazılımlardan hangisini yüklemeliyim ankete göre sanırım hareket edebilirim.
Benim tv, quei menü, yazılımlarda 34 olan da quie yazmıyor 28 de yazıyor farkeder mi

Çok saolun
İlk sayfada yükleme anlatımı mevcuttur.;
core güncelleme yazılım yükleme anlatım;tıklayınız

son yazılımda yavaşlık sorunu var diye yazmışlardı.

R Çevrimdışı

rodrigo7199

Yeni Üye
7 May 2020
19
38
İlk sayfada yükleme anlatımı mevcuttur.;
core güncelleme yazılım yükleme anlatım;tıklayınız

son yazılımda yavaşlık sorunu var diye yazmışlardı.
Az önce v5. 34 ü usb ye bin dosyası olarak attım usb fat32 tv nin fişi çektim oka basılı olarak usb takılıyken fişe taktım. Software upgrade error hatası geldi ekrana kapandı.

Fişi çektim usb yi sökerek tekrar açtım tv yi en azından çökmedi=)

Bu hata nedendir acaba bu sefer v5. 28 i usb ye atarak tekrar denesem mi bi zarar verir miyim? Aldığım bu hata korkuttu beni açıkçası

Geri
Üst Alt