S
sanalkanka
Yeni Üye
- 16 May 2019
- 14
- 50
[SUP]Vestel 55UD9200 Tv kendisi güncelledi [/SUP]
Görüntü derken,kanal görüntüsümü ,yoksa boot ekranı mıMerhaba 43UD8350 43" vestel smart tv var yazılım güncelleme geldi yaptım tv kendini kitledi, 2 saat süreyle siyah ekranda kaldı şimdi görüntü geliyor sadece açıldığı şekilde kalıyor bir kanal açık vaziyette kumandayı algılamıyor bir işlem yapamıyorum o nedenle hangi yazılımı yüklemeliyim garantisi devam eden ürün ama servis gelmeden kendim halledebileceğim bir durumsa yazılım ile yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kanal görüntüsü geliyor direk hocam, kanal d açık oluyor mesela arkada normal çalışıyor tv ama kumanda vs tepki vermiyorGörüntü derken,kanal görüntüsümü ,yoksa boot ekranı mı
Benim tv olsa idi ,garantisi varsa servis çağırırdım,sonuçta kendi verdikleri internet yazılımı.Kanal görüntüsü geliyor direk hocam, kanal d açık oluyor mesela arkada normal çalışıyor tv ama kumanda vs tepki vermiyor
menüyü kullanamadığım için hangi mb modeli olduğunu bilmiyorum ama yükleyebileceğim yazılım versiyonunu yüklediğim fotoğraftan yola çıkarak önerebiliyor musunuz yoksa çözüm servis beklemek mi
kumanda uygulaması hariç diğer yolları denedim fakat şimdi görüntüde yok sadece siyah ekran veriyor. ilk açılışta uygulamaları sıralı gösteriyor sonrası siyah ekran. servis çağırdım gelecekler umarım yakında iletişime geçeceklermiş ama şansım varsa bu flashtan yazılımla düzeltmeyi de deneyebilirim hangisini denemem gerekiyorsa problem yazılımsal diye düşünüyorum çünkü güncelleme esnasında problem oldu sanırım...Benim tv olsa idi ,garantisi varsa servis çağırırdım,sonuçta kendi verdikleri internet yazılımı.
Acaba google playden jvs ,toshiba kumanda apklarını telefona yükleyip deneme şansın olur mu,ayrıca fişi çekip takmayı da denedin mi, yani tv benim olsa bunları da mutlaka denerdim
Hımmm,o zaman acele etme servis istediysen bence ,çünkü kartını bilmiyorsun mb130larda versiyon farkı var ,mesela V3-V4-V5 gibi,bırak servis halleder , ama versiyonunu biliyorsan forumdan ona uygunu indirip deneyebilirsinkumanda uygulaması hariç diğer yolları denedim fakat şimdi görüntüde yok sadece siyah ekran veriyor. ilk açılışta uygulamaları sıralı gösteriyor sonrası siyah ekran. servis çağırdım gelecekler umarım yakında iletişime geçeceklermiş ama şansım varsa bu flashtan yazılımla düzeltmeyi de deneyebilirim hangisini denemem gerekiyorsa problem yazılımsal diye düşünüyorum çünkü güncelleme esnasında problem oldu sanırım...
Adı usrunde favoriye eklenir , mevcut tuşa eklenemez. Aslında eklenir modlama ile tuşu değiştirebilir sinizBu kumandada ki netflix ve prime video uygulama kısayol tuşlarına başka kanal atayamıyorum. Oysaki yapılabilir denildi bu konuda ?
Favori tuşuna 5sn basılı beklettiğimde oluyor ama uygulamalara atanmış tuşlarda olmuyor.
Ugurguner kardeş bende 49ud8200 var banada buğün güncelleme geldi ama yüklemedim akıllı kumanda derken neyi kasteddin acaba anlayamadım?Evet ilk defa otomatik yazılım buldu TV. 34 sürüme yükseldi TV(55ud8200) ve muradıma erdim kumandadaki akıllı tuşu çalışmıyordu. Şimdi tüm uygulamaları kısayol olarak atiyabiliyorum. İlk denedigim buydu. Bir iki kere takıldı kapa aç yaptım şu an stabil. Görüntü ve ses de bir değişiklik hissetmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tubio programıni da deneyin. Bende güzel çalışıyor.