MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
C Çevrimdışı

command_4 

Aktif Üye
19 Nis 2019
143
39
5.28.40 dışında tüm yazılımlarda tv restart ediyor. bir arıza işareti midir? yoksa yazılımlar mı hatalıdır?

A Çevrimdışı

aozgunn

Yeni Üye
12 May 2020
3
28
Merhaba 43UD8350 43" vestel smart tv var yazılım güncelleme geldi yaptım tv kendini kitledi, 2 saat süreyle siyah ekranda kaldı şimdi görüntü geliyor sadece açıldığı şekilde kalıyor bir kanal açık vaziyette kumandayı algılamıyor bir işlem yapamıyorum o nedenle hangi yazılımı yüklemeliyim garantisi devam eden ürün ama servis gelmeden kendim halledebileceğim bir durumsa yazılım ile yardımcı olursanız çok sevinirim.

IMG_5269.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhaba 43UD8350 43" vestel smart tv var yazılım güncelleme geldi yaptım tv kendini kitledi, 2 saat süreyle siyah ekranda kaldı şimdi görüntü geliyor sadece açıldığı şekilde kalıyor bir kanal açık vaziyette kumandayı algılamıyor bir işlem yapamıyorum o nedenle hangi yazılımı yüklemeliyim garantisi devam eden ürün ama servis gelmeden kendim halledebileceğim bir durumsa yazılım ile yardımcı olursanız çok sevinirim.

IMG_5269.jpg
Görüntü derken,kanal görüntüsümü ,yoksa boot ekranı mı :alala

A Çevrimdışı

aozgunn

Yeni Üye
12 May 2020
3
28
Görüntü derken,kanal görüntüsümü ,yoksa boot ekranı mı :alala
Kanal görüntüsü geliyor direk hocam, kanal d açık oluyor mesela arkada normal çalışıyor tv ama kumanda vs tepki vermiyor

menüyü kullanamadığım için hangi mb modeli olduğunu bilmiyorum ama yükleyebileceğim yazılım versiyonunu yüklediğim fotoğraftan yola çıkarak önerebiliyor musunuz yoksa çözüm servis beklemek mi

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kanal görüntüsü geliyor direk hocam, kanal d açık oluyor mesela arkada normal çalışıyor tv ama kumanda vs tepki vermiyor

menüyü kullanamadığım için hangi mb modeli olduğunu bilmiyorum ama yükleyebileceğim yazılım versiyonunu yüklediğim fotoğraftan yola çıkarak önerebiliyor musunuz yoksa çözüm servis beklemek mi
Benim tv olsa idi ,garantisi varsa servis çağırırdım,sonuçta kendi verdikleri internet yazılımı.
Acaba google playden jvs ,toshiba kumanda apklarını telefona yükleyip deneme şansın olur mu,ayrıca fişi çekip takmayı da denedin mi, yani tv benim olsa bunları da mutlaka denerdim :ok

A Çevrimdışı

aozgunn

Yeni Üye
12 May 2020
3
28
Benim tv olsa idi ,garantisi varsa servis çağırırdım,sonuçta kendi verdikleri internet yazılımı.
Acaba google playden jvs ,toshiba kumanda apklarını telefona yükleyip deneme şansın olur mu,ayrıca fişi çekip takmayı da denedin mi, yani tv benim olsa bunları da mutlaka denerdim :ok
kumanda uygulaması hariç diğer yolları denedim fakat şimdi görüntüde yok sadece siyah ekran veriyor. ilk açılışta uygulamaları sıralı gösteriyor sonrası siyah ekran. servis çağırdım gelecekler umarım yakında iletişime geçeceklermiş ama şansım varsa bu flashtan yazılımla düzeltmeyi de deneyebilirim hangisini denemem gerekiyorsa problem yazılımsal diye düşünüyorum çünkü güncelleme esnasında problem oldu sanırım...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

kumanda uygulaması hariç diğer yolları denedim fakat şimdi görüntüde yok sadece siyah ekran veriyor. ilk açılışta uygulamaları sıralı gösteriyor sonrası siyah ekran. servis çağırdım gelecekler umarım yakında iletişime geçeceklermiş ama şansım varsa bu flashtan yazılımla düzeltmeyi de deneyebilirim hangisini denemem gerekiyorsa problem yazılımsal diye düşünüyorum çünkü güncelleme esnasında problem oldu sanırım...
Hımmm,o zaman acele etme servis istediysen bence ,çünkü kartını bilmiyorsun mb130larda versiyon farkı var ,mesela V3-V4-V5 gibi,bırak servis halleder , ama versiyonunu biliyorsan forumdan ona uygunu indirip deneyebilirsin :ok
NOT:
Versiyon çok önemli,kartı tamamen elden çıkartma durumu olabilir ,yanlış versiyon yüklenirse.

F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231
Bu kumandada ki netflix ve prime video uygulama kısayol tuşlarına başka kanal atayamıyorum. Oysaki yapılabilir denildi bu konuda ?
Favori tuşuna 5sn basılı beklettiğimde oluyor ama uygulamalara atanmış tuşlarda olmuyor.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bu kumandada ki netflix ve prime video uygulama kısayol tuşlarına başka kanal atayamıyorum. Oysaki yapılabilir denildi bu konuda ?
Favori tuşuna 5sn basılı beklettiğimde oluyor ama uygulamalara atanmış tuşlarda olmuyor.
Adı usrunde favoriye eklenir , mevcut tuşa eklenemez. Aslında eklenir modlama ile tuşu değiştirebilir siniz

R Çevrimdışı

Recep GÖRMÜŞ 

Aktif Üye
2 Haz 2018
90
53
Günaydın benim 49uhl650 10 dakika önce yeni yazılım var dedi ve okeyledim. 5.34.1.4 e güncellendi. Ayarlar sekmesine sıfırlama menüsü diye bir buton gelmiş. Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor.

S Çevrimdışı

serguzest

Yeni Üye
9 May 2020
2
43
5.34.1.4 güncellemesi hi-level.49uhl659 için alındı çok büyük bir farklilik goremedim bu güncelleme.ile ne değisti bilgisi olan var mı

F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231
Merak ettiğim bu 5.7.20.0 dan buyana çıkan güncellemeleri neden vermedi de direk bu 5.34.1.4 güncellemesini verdi :hmm Diğer verilenler beta sürüm müydü acaba :)

İzmitli Çevrimdışı

İzmitli 

Yeni Üye
9 May 2020
26
47
Evet ilk defa otomatik yazılım buldu TV. 34 sürüme yükseldi TV(55ud8200) ve muradıma erdim kumandadaki akıllı tuşu çalışmıyordu. Şimdi tüm uygulamaları kısayol olarak atiyabiliyorum. İlk denedigim buydu. Bir iki kere takıldı kapa aç yaptım şu an stabil. Görüntü ve ses de bir değişiklik hissetmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tubio programıni da deneyin. Bende güzel çalışıyor.
Ugurguner kardeş bende 49ud8200 var banada buğün güncelleme geldi ama yüklemedim akıllı kumanda derken neyi kasteddin acaba anlayamadım?

Geri
Üst Alt