Dondum zaten saolBu gibi durumlarda TV'yi ilk önce fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin. İşe yarayabiliyor.
Dondum zaten saolBu gibi durumlarda TV'yi ilk önce fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin. İşe yarayabiliyor.
Son yazılımda sıfırdan kuruldum yaptım ve şu an fena gitmiyor açıkçası. Ama başka bir hata buldum.
Youtube'dayken Enerji Tasarrufu'nu Düşük-Orta şeklinde alırken doğal olarak kademe kademe ekrn ışığı kısılıyor. Ama Yüksek ayara aldığınızda daha fazla kısılacağına, Orta ayara göre tekrar artıyor. ? Yani Düşük-Orta-Yüksek yerine, sanki Düşük-Orta-Düşük şeklinde değiştiriyormuşum gibi davranıyor.
Bu sorun MB230'da da aynen vardı. Eski sürümlerde hiç denemek aklıma gelmemişti açıkçası. Belki onlarda da aynı durum mevcuttur.
Hocam birde youtube da ekran doğal mod seçili iken enerji tasarruf menüsü her açılışta kapalı olarak ayarlanıyor. Dinamik mod seçili iken bu sorun yok
yazılım versiyonu görecelidir. Birisinde bir hatada çözüm olmuşken örnek ; cec diğerinde dlna sorunu çıkabiliyor. siz hangisinde kusur görmüyorsanız o en iyi yazılımdır.
- 5.28.7.0 arkadaşlar bu yazılım sürümünden memnun değilim sizce hangisine yükseltmeliyim
Z zaltun, merhabalar bendede senin tv den var yeni aldım yani ikinci el benim yazılım v5. 7.20.0 şunu bilmek istiyorum son yazılım ile buyazılım arasında ne fark oluyor yani bu benim yazılımında hdr aktif mi görüntüler sanki bana pek güzel gelmiyor
Daha Fazla Dayanamadım ve 5.28.7.4 e Dönüş Yaptım.
5.34.1.4 ile Yaşadıklarım Kumanda'dan ses kesme tuşuna Basınca Tv Kilitleniyor du Fişi Sök Tak Yapmayınca Tv ve Kumanda Çalışmıyordu Hemen Her Kanalda Ses Gidip Geliyordu ( Alçalıp Yükseliyordu )
Bu yazılımlar full yazılım değilmi yani co
Bu yazılımlar full yazılım değilmi yani core yazılım olduğunu nasıl anlıyacağızBu yazılımlar full yazılım değilmi yani co