MB130 v4-v5 Yeni Yazılım

hangisinde memnun kaldınız ?

• 5.7.28.0

• 5.7.20.0

• 5.28.7.0

• 5.28.7.4

• 5.34.1.4

• 5.35.2.0

• 5.35.4.0

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
K Çevrimdışı

katakş

Yeni Üye
19 Nis 2020
1
37
Ben son yazılımı yüklediğimden beri kumanda çalışmaz oldu. Pilleri yeniledim ama nafile sorun nedir acaba sizce?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
son sürümde sizden bi kaç mesaj önce yazılanlarda yavaşlama gibi şikayetler vardı

F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231
Bende ana menüde uygulamalar arası gezinirken baya takılarak ilerliyordu fakat ilk kurulum yaptıktan sonra normale döndü. Yalnız nedense tv'yi ilk açtığımda bir kaç saniye sonra kumandaya tepki veriyor. Bir tek bu rahatsız ediyor beni : /

F Çevrimdışı

Fblue

Aktif Üye
10 Eki 2018
134
40
5.28.7.4 dönün son güncelleme.hem.menu gecisler hemde kanal gecisleri agirlasti

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Son yazılımda sıfırdan kuruldum yaptım ve şu an fena gitmiyor açıkçası. Ama başka bir hata buldum.

Youtube'dayken Enerji Tasarrufu'nu Düşük-Orta şeklinde alırken doğal olarak kademe kademe ekrn ışığı kısılıyor. Ama Yüksek ayara aldığınızda daha fazla kısılacağına, Orta ayara göre tekrar artıyor. ? Yani Düşük-Orta-Yüksek yerine, sanki Düşük-Orta-Düşük şeklinde değiştiriyormuşum gibi davranıyor.

Bu sorun MB230'da da aynen vardı. Eski sürümlerde hiç denemek aklıma gelmemişti açıkçası. Belki onlarda da aynı durum mevcuttur.

F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231
Son yazılımda sıfırdan kuruldum yaptım ve şu an fena gitmiyor açıkçası. Ama başka bir hata buldum.

Youtube'dayken Enerji Tasarrufu'nu Düşük-Orta şeklinde alırken doğal olarak kademe kademe ekrn ışığı kısılıyor. Ama Yüksek ayara aldığınızda daha fazla kısılacağına, Orta ayara göre tekrar artıyor. ? Yani Düşük-Orta-Yüksek yerine, sanki Düşük-Orta-Düşük şeklinde değiştiriyormuşum gibi davranıyor.

Bu sorun MB230'da da aynen vardı. Eski sürümlerde hiç denemek aklıma gelmemişti açıkçası. Belki onlarda da aynı durum mevcuttur.

Hocam birde youtube da ekran doğal mod seçili iken enerji tasarruf menüsü her açılışta kapalı olarak ayarlanıyor. Dinamik mod seçili iken bu sorun yok :hmm

S Çevrimdışı

Serhat Altun 

Aktif Üye
11 Ara 2019
75
64
Daha Fazla Dayanamadım ve 5.28.7.4 e Dönüş Yaptım.
5.34.1.4 ile Yaşadıklarım Kumanda'dan ses kesme tuşuna Basınca Tv Kilitleniyor du Fişi Sök Tak Yapmayınca Tv ve Kumanda Çalışmıyordu Hemen Her Kanalda Ses Gidip Geliyordu ( Alçalıp Yükseliyordu )

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Hocam birde youtube da ekran doğal mod seçili iken enerji tasarruf menüsü her açılışta kapalı olarak ayarlanıyor. Dinamik mod seçili iken bu sorun yok :hmm

O durum eski sürümlerde de var. Siz inatla her defasında ayarlayın, bir gün bir bakmışsınız hatırlamaya başlamış. ? Ben bu şekilde çözdüm. Çözüm denirse tabi.

F Çevrimdışı

fbbr20

Yeni Üye
18 Ocak 2020
24
27
  • 5.28.7.0 arkadaşlar bu yazılım sürümünden memnun değilim sizce hangisine yükseltmeliyim

İzmitli Çevrimdışı

İzmitli 

Yeni Üye
9 May 2020
26
47
Z zaltun, merhabalar bendede senin tv den var yeni aldım yani ikinci el benim yazılım v5. 7.20.0 şunu bilmek istiyorum son yazılım ile buyazılım arasında ne fark oluyor yani bu benim yazılımında hdr aktif mi görüntüler sanki bana pek güzel gelmiyor

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Z zaltun, merhabalar bendede senin tv den var yeni aldım yani ikinci el benim yazılım v5. 7.20.0 şunu bilmek istiyorum son yazılım ile buyazılım arasında ne fark oluyor yani bu benim yazılımında hdr aktif mi görüntüler sanki bana pek güzel gelmiyor

Bu yazılımdan sonraki herhangi bir yazılımı kurduğunuzda renklerde ve keskinlikte artış göreceksiniz. Bir an önce güncelleyin derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha Fazla Dayanamadım ve 5.28.7.4 e Dönüş Yaptım.
5.34.1.4 ile Yaşadıklarım Kumanda'dan ses kesme tuşuna Basınca Tv Kilitleniyor du Fişi Sök Tak Yapmayınca Tv ve Kumanda Çalışmıyordu Hemen Her Kanalda Ses Gidip Geliyordu ( Alçalıp Yükseliyordu )

Bu dedikleriniz bende yok. Hatta şimdi tekrar denedim, kumanda aynen çalışmaya devam ediyor. Yazılımı yükledikten sonra fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz.

İzmitli Çevrimdışı

İzmitli 

Yeni Üye
9 May 2020
26
47
Bu yazılımlar full yazılım değilmi yani co

Bu yazılımlar full yazılım değilmi yani co
Bu yazılımlar full yazılım değilmi yani core yazılım olduğunu nasıl anlıyacağız

Screenshot_20200509-172813_My-Files.jpg