MB130 V3 serisi Yeni Yazılım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fikoloji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mb130 hangi versiyon yazılım başarılı ?

• Kullanılan toplam oy
    414
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok denemek amaçlı farklı bı tane deneyiniz
Hallettim çok teşekkür ederim yardımınız için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

B98599C4-33E3-4B85-93E9-476154459D40.jpg

netflix’i açarken bu ekran geliyor. Yazılımdan kaynaklandığını düşünerek yazılım güncellemesi yaptım Ama hala aynı hatayı alıyorum.Sıfırlama yapıp tekrar oturum açınca düzeliyor. Ama 1gün sonra açmaya çalıştığımda yine aynı oluyor. Bu sorunla karşılaşan veya çözüm önerisi olan var mi?

Son düzenleme:

netflix’i açarken bu ekran geliyor. Yazılımdan kaynaklandığını düşünerek yazılım güncellemesi yaptım Ama hala aynı hatayı alıyorum.Sıfırlama yapıp tekrar oturum açınca düzeliyor. Ama 1gün sonra açmaya çalıştığımda yine aynı oluyor. Bu sorunla karşılaşan veya çözüm önerisi olan var mi?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buna bakınız.
olmaz ise full yazılım talep bölümünde seri numarası paylaşınız full yazılım yükleyelim sonra güncelleme yapalım

Netflix'teki HDR içerikler aşırı derecede koyu ve turuncu renkte çalışıyor, HDR özelliğini modlayarak kapatmak mümkün mü acaba? Teşekkürler.

Netflix'teki HDR içerikler aşırı derecede koyu ve turuncu renkte çalışıyor, HDR özelliğini modlayarak kapatmak mümkün mü acaba? Teşekkürler.
modlama konusunda destek alnız.
işte herkese zevkler ve renkler deriz :) millet hdr modlayarak açmak için elinden geleni yapar siz kapattırmak için. :)

Yak daha da yorgunum ? bebiş oldu ne uyuyor ne uyutuyor, güreşip duyuruyoruz ufaklık ile

Allah, analı babalı, sağlığıyla, sıhhatiyle, bahtı ve talihi açık bi şekilde vatana millete hayırlı bir evlat etsin. Gözünüz aydın.

Allah, analı babalı, sağlığıyla, sıhhatiyle, bahtı ve talihi açık bi şekilde vatana millete hayırlı bir evlat etsin. Gözünüz aydın.
Allah razı olsun mesajı görünce direk televizyon un aklıma geliyor ? daha güncelleme gelmedi takip ediyorum

regal 7520 4k tv var enson hangi yazılımlar yüklenebilir. Teşekkürler.

@fikoloji, Cenabı mevlam analı babalı sağlıklı sıhhatli yolu bahtı açık büyütsün İnşALLAH.

merhaba yeni üyeyim. buradan indirmiş olduğum MB130 Titanium Smart V3.62.50 yazılımı core yükleme ile mi yapacağım yoksa ful yükleme ile mi yapacağım..

merhaba yeni üyeyim. buradan indirmiş olduğum MB130 Titanium Smart V3.62.50 yazılımı core yükleme ile mi yapacağım yoksa ful yükleme ile mi yapacağım..
core adımlarını takip edeceksiniz.
doğru yazılım dimi ?
istersen menü 4725 yap çıkan resmi ekle teyit edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt