By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,803
Rica ederim.Çok teşekkür ederim.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim.
17mb130 3.62.50 yazılım dosyasını nereden indirebiliriz.
Yazılım verildi.
Arkadaşlar merhaba, resmini attığım tv için en güncel ve stabil çalışan yazılımı nereden indirebilirim. İçinde Amazon Prime ve Twitch olan bir yazılım var mıdır?
Dinamik mod ayarlı bendejvc 50" için en iyi görüntü ayarı nasıl yapiliyor ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
jvc için en iyi görüntü ayarı nasıl yapiliyor ?
YazılımArkadaşlar selam,
Okuduklarımdan biraz kafam karıştı açıkçası, ardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
- Herkesin kodu 3.62 li benim TV nin kodu 3.47 li gözüküyor, hiç güncelleme yapmadığım için mi eski sürüm gözüküyor. Yoksa bu linklerdekini yükleyebilir miyim ?
- Core sürüm ve full sürüm terimleri var, bu linklerdekiler core sürüm değil mi ? TV ye bir şey olursa mı sadece full sürüm yüklenmesi gerekiyor ?
- Paylaşılan linklerde carbon, titanium, jvc vs isimler var. Bunların farkları nedir ?
35 ile 35.1 aynı yazılım sürümüdür. Yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar 35 e bir yama otomatik gelmişti ve 35.1 olmuştuMrb 49ud8400 TV kullanıyorum 3.62.35.1 olan yazılımı arıyorum buradaki sürüm 3.62.35.0 olan sürümü kurdum tekrar 3.62.35.1 nasıl yaparım?
35 zamanın stabili idi 49 ve 50 de güzel versiyondu. Ben ise genelde jvc güncelleme yapardım tabi 130 sonrası 130s ondan da şu an kullandığım mb170 android karta geçtim.F fikoloji, anladım hocam Tv'de blu TV ve YouTube uygulamasında sorunlar yaşıyorum bunları aşmanın bir yolu yokmu özellikle blu TV için en stabil sürüm hangisi?