MB130 V3 serisi Yeni Yazılım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fikoloji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mb130 hangi versiyon yazılım başarılı ?

• Kullanılan toplam oy
    414
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba, Vestel televizynum için 3D aktif etmek istiyorum fakat yanlış bir şey de yapmamak için sizler yardımcı olabilir misiniz?
Televizyonumun kart bilgileri alttaki resimdeki gibi. Tv içinden yazılımı alım ve SwProfile Patcher programı ile 3D olan özellikleri açıp yeni bir sürüm oluşturdum fakat yanlış birşey olmaması için sizlere danışmak istedim yine de. Mevcutta netflix, youtube özellikleri aktif zaten olursa 3D özelliğini açmak istiyorum.

Bir başka problemim ise bluetooth kulaklık ile dinleme yaptığımda ses ayarı yapamıyorum son ses geliyor.

yardımcı olabilir misiniz?

WhatsApp-Image-2022-12-18-at-10.36.47.jpg

Bir önceki sorum da dediklerimi yaptım fakat 3D aktif olmadı. Sorun ne olabilir acaba 😭

Bir önceki sorum da dediklerimi yaptım fakat 3D aktif olmadı. Sorun ne olabilir acaba 😭
Panel uygun değil yazılımda istediğiniz kadar özellik açın donanım uygun olmadıkça faydalanamazsınız.

Panel uygun değil yazılımda istediğiniz kadar özellik açın donanım uygun olmadıkça faydalanamazsınız.
Anladım çok teşekkür ederim ilginiz için. Başka bir konu da okudum galiba SwProfile Patcher da yazıyorsa olabilirdi diye o yüzden heveslenmiştim :)

@fikoloji, JVC güncelleme yapardım derken Vestel TV ye mi JVC güncellemesi yapardınız?

@fikoloji, hocam bunu bende 49ud8400 Vestel TV ye denemek istiyorum hangi JVC sürümünü kullandınız siz?

@fikoloji, hocam bunu bende 49ud8400 Vestel TV ye denemek istiyorum hangi JVC sürümünü kullandınız siz?
Ayrıca jvc sürümünü kurduğumda bir ihtimal blu TV sorunu giderilmis olur diye düşünüyorum

Bugün sitede verilen güncellemeleri denemek istedim ve yine v.3.62.35 sürümünü indirdim. Bendeki v.3.62.35.1 idi güncellemeyi yaptıktan sonra v.3.62.35.0 oldu. Fakat önceki mesajımda belirttiğim/istediğim 3D özelliğin geldiğini gördüm(bir önceki sürümdeyken profil yüklemesinde gelmemişti) denedim çalışıyor. Bilgi olması açısından paylaşmak istedim.

IMG_20221220_091924.jpg

Ayrıca jvc sürümünü kurduğumda bir ihtimal blu TV sorunu giderilmis olur diye düşünüyorum
Fark etmez en son jvc sürümü deneyebilirsiniz, mb130 da Toshiba harici hepsini deneyebilirsin 😊

Bugün sitede verilen güncellemeleri denemek istedim ve yine v.3.62.35 sürümünü indirdim. Bendeki v.3.62.35.1 idi güncellemeyi yaptıktan sonra v.3.62.35.0 oldu. Fakat önceki mesajımda belirttiğim/istediğim 3D özelliğin geldiğini gördüm(bir önceki sürümdeyken profil yüklemesinde gelmemişti) denedim çalışıyor. Bilgi olması açısından paylaşmak istedim.

IMG_20221220_091924.jpg
Menülere gelmesi OK gözlük ile denediniz mi? Panelinde uygun olması gerekir.

20221102_191832.jpg
20221102_191743.jpg

Arkadaşlar merhaba, resmini attığım tv için en güncel ve stabil çalışan yazılımı nereden indirebilirim. İçinde Amazon Prime ve Twitch olan bir yazılım var mıdır?
Merhaba hangi yazılım yüklediğiniz Amazon Prime geldi mi acaba Cevap verirsiniz sevinirim Teşekkür ederim

IMG_20221220_192312736.jpg

Merhaba arkadaşlar Amazon Prime Blu TV gibi uygulama hangi yazılımla yüklenir cevap verirseniz teşekkür ederim

IMG_20221220_091924.jpg
Merhaba televizyonun marka modeli neydi dolby vision nasıl aktif ettiğinizi söylersiniz sevinirim Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Merhaba hangi yazılım yüklediğiniz Amazon Prime geldi mi acaba Cevap verirsiniz sevinirim Teşekkür ederim

IMG_20221220_192312736.jpg

Merhaba arkadaşlar Amazon Prime Blu TV gibi uygulama hangi yazılımla yüklenir cevap verirseniz teşekkür ederim

Merhaba televizyonun marka modeli neydi dolby vision nasıl aktif ettiğinizi söylersiniz sevinirim Teşekkür ederim
Yazılım ile Uygulama yüklenemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt