E
Ekrem006161
Yeni Üye
- 5 Ocak 2020
- 3
- 35
Merhabalar kolay gelsin sitede yeniyim TV min güncellemesi olup olmadığını ve netfilix yüklene bilir mi V.3.6.2.J HO D8 SVN149272 MB91
Yüklenemez ve güncelleme yoktur maalesefMerhabalar kolay gelsin sitede yeniyim TV min güncellemesi olup olmadığını ve netfilix yüklene bilir mi V.3.6.2.J HO D8 SVN149272 MB91
Serisini nereden bakıyoruzYüklenemez ve güncelleme yoktur maalesef
PF9090 serisimi tv.
Konuyu yanlış bölümde açmışsın,burası MB130 bölümü,tv arkasındaki barkod fotosunu çekip aşağıdaki linkte yayınla,eğer güncelleme yazılımı varsa alabilirsin,ben yok diye biliyorum gerçi ,dediğim seri o barkodda yazarSerisini nereden bakıyoruz
Emeğine sağlık F fikoloji Hocam Yükleyen arkadaşlar yeni yazılımla değişim varsa bizi bilgilendirirse sevirinim (uygulama vs görüntü değişiklikleri)
Bu sadece vestel içinmi geçerli bu arada F fikoloji hocam?
Menu 4 7 2 5 yapin acilan sayfada sol ustteki yazilim kodu neyle basliyorsa onun yazilimini yikleyebilirsiniz 3se 3 4se 4 5 se 5 farkli yuklenirse tv pert dikkat edinT trkkrsy anladım hocam teşekkürler
o zaman jvc mb130 5××× sürümü yeni çıkan jvc tvler yüklüyor yani fabrikadan 5××× le gelenler doğrumu anladim
Kaç vardı, kaç yapmak istiyorsun ile başlayalımYazılımlı yüklememe rağmen versiyon değişmedi ne yapmam gerekiyor
Bak MB140 konusu aşağıda ,burası MB130 V3 konusu ,sanırım telefondan girildiğinde konu başlıkları karışıyormerhaba 17mb140 pq yazilim varmi