Bunlardan yükleme yaparken ekran gitti şuan sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor ekran açılmıyor bunlar dışında ilk yazılım varsa memnun olurum TV gitti yoksa3.62.35 jvc ve 3.62.49 jvc mevcut size hangi versiyon lazım ?
Bunlardan yükleme yaparken ekran gitti şuan sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor ekran açılmıyor bunlar dışında ilk yazılım varsa memnun olurum TV gitti yoksa3.62.35 jvc ve 3.62.49 jvc mevcut size hangi versiyon lazım ?
seri no paylaşırmısınBunlardan yükleme yaparken ekran gitti şuan sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor ekran açılmıyor bunlar dışında ilk yazılım varsa memnun olurum TV gitti yoksa
Yarın hatırlatın bakayım o dosya isminde değişiklik yapınca yüklüyordu galibafull yükleme yöntemiyle deniyorum yine olmadı ışık yanıp sönüyor görüntü gelmiyor. ne yapabilirim.
Bir el atabilirmisinYarın hatırlatın bakayım o dosya isminde değişiklik yapınca yüklüyordu galiba
Bir el atabilirmisin
1. Sayfadaki yazilimlardan 3.62.35 olan yazilimlardan televizyonunuzun markasina gore iki secenek var karbon ve titanyum hangisini begeniyorsaniz indirin winrar programi ile rarli dosyayi acin icindeki dosyayi masaustune alin ve fat32 ile formatlanmis bir flash diske kopyalayin. Flash diskin icinde baska dosya olmasin. Flash diski bilgisayatdan sokün telebizyonunuzun size gore sol yaninda bulunan usb girisleinin en ustundekine takin televizyonunuzu acin sirasiyla menü 1-5-0-5 tuslayin yazilimi yukseltmek istiyor musunuz sorusuna evet deyin sonra televizyon kapanip tekrar acilana kadar hic bir mudahalede bulunmayin 4-5 dakika surebilir acilmasi. Sabirla bekleyin. Kolay gelsin.Teşekürler üstad
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birşy soracm eğer kusura bakmazsanız ben 3.62.35 nolu yazılıma geri dönmek istiyorum biraz aradım fakat böyle bir konuya denk gelmedim acaba bu sürüme geri dönebilirmiyim eğer mümkünse bir arkadaş bilal'e anlatır gibi anlatabilirmi şimdiden çok teşekkür ederim. şimdiki yazılım: 3.62.43