Teşekkür ederim sagolun varolun...güncel klasör içinde 2 adet 3.62.50 mevcut
Teşekkür ederim sagolun varolun...güncel klasör içinde 2 adet 3.62.50 mevcut
Ben yükledim renkler yine doygundu ancak şöyle bir dezavantaj sezinledim Daha önce sorunsuz çeken tv 8 sinyal düşüklüğünden kırılmalar yapıyordu. İşe gideceğim için çok ayrıntılı kurcalayamadım. Hava şartlarından mı yoksa yazılımın sinyal seviyesinden mi bilemedim. Ancak daha önce trt 4k harici bu tür b,ir sorunu önceki hiç br yazılımda yaşamamıştım. Onun haricinde bir olumsuzluk görmedim.Evet yukleyenler burada mı ?
Varmı gelişmeler ?
hayır abi seninki qui menüHayırlı geceler benim tv HI-LEVEL 650 yazılım yükseltmesi V 5.7.20.0 Uygulama sürümü V4.12.00 bu tv için son sürüm yazılım dogrum acaba. Saygılarımla.
SlmEvet yukleyenler burada mı ?
Varmı gelişmeler ?
ip ile alakalı sende hep sorun vardı dimi ?Slm
50. Surumde yapilmis degisiklikler
1.modem restart sonrasi ip problemi giderilmiş.tv otomatik olarak yeni ip aliyor.
2.göruntu daha keskin fakat sarı ve yesil agirlikli
3.bluetooth problemi devam ediyor.eslesen cihazi ac kapa sonrasi tekrar eslestirme gerekiyor.
Dogrudur.şu an bu sorun düzelmiş.defalarca denedim sorun ortadan kalkmışayrıca 44.6.0 ın modlu prof dosyalarını kullanmıştım 50. surumune görüntü o sebepten yesil ve sarı hakimdi ,Az önce 50. surumunun prof dosyalarını modlayıp yukleme yaptım renkler eskiye göre daha doygun keskin ve doğal.tek sıkıntı bluetooth tekrar bağlanamama sorunu devam,tekrar eşleştirme gerekli.ip ile alakalı sende hep sorun vardı dimi ?
Az önce ekran böyle oldu. Ustalarım sebebi ne olabilir? 49ub8300
yazılım konusu olduğu için arıza konusunda cevap verdimAz önce ekran böyle oldu. Ustalarım sebebi ne olabilir? 49ub8300
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Demek ki yazılım kötü derlenmiş,ya yazma hakkı verilmemiş veya eksik kalmış sevgili mesutank... .tek sıkıntı bluetooth tekrar bağlanamama sorunu devam,tekrar eşleştirme gerekli.
Bu sefer olmuş.