44 yazılımı henüz çıkmadı sadece jvc de 43 olmayınca direk 44 yapıldı. İlgili link içinde mevcuttur3.62.43 hitachi orj yazılım mevcut mu ya da 44
şu an için 3.62.43 mevcut, bir üst metinde mesut jvc olanı kurmuş ve beğenmişF fikoloji üstad, uzun süredır forma bakamdım yazılım konusun da suan tv de 3.62.35 carbon yüklü yeni yazılımlar eklenmıs 3.62.43 - 3.44.6.0 tv de herhangı görüntü de iyileştirme var mı yoksa 62.35 kalmak mı ıyı. malum v3 lere Quı menü yüklemiştim kumanda ıle sorun oluyodu ama görüntüde gercekten daha parlak ve netlık oluyodu bu yenı yazılımlar acaba Quı menü gibi görüntüde iyileşme yapıyormu bilginiz var mı .?
bnde de ud 9300 tv carbon menü , yuklediğiniz 62.44 de menü degişiyormu yoksa aynı mı kalıo jvs için ya bu yazılım acaba kumanda da her hangı uyum sorun olusuyormuJvc icin gelen 3.62.44 update yuklendi.renkler daha iyi VESTEL icin kullanilabilir.tv de sıkıntı yaratmadı.
renkler daha canlı
keskinlik bir tık daha iyi
tv seri
smart sorunsuz...
bnde de ud 9300 tv carbon menü , yuklediğiniz 62.44 de menü degişiyormu yoksa aynı mı kalıo jvs için ya bu yazılım acaba kumanda da her hangı uyum sorun olusuyormuJvc icin gelen 3.62.44 update yuklendi.renkler daha iyi VESTEL icin kullanilabilir.tv de sıkıntı yaratmadı.
renkler daha canlı
keskinlik bir tık daha iyi
tv seri
smart sorunsuz...
deneyebilirsinMerhaba.. Yeni aldığım Hitachi 49HT1800UD TV'ye Vestel SBA400 soundbar'ı HDMI (ARC) yoluyla bağlarken sorun yaşıyorum. TV'yi kapattıktan sonra soundbar otomatik olarak kapanıyor ve 2-3 saniye sonra tekrar açılıyor. Üzerindeki yazılım 3.45.1.0 versiyon. Buradaki son versiyon yazılımı yüklersem sorun düzelir mi acaba?