P
parola505
Kayıtsız / Doğrulanmamış
daha önce Carbon yüklemiştimseri numarası mevcut mu kontrol edelim, normalde teslefunkene titanyum oluyor ama teyit edelim
daha önce Carbon yüklemiştimseri numarası mevcut mu kontrol edelim, normalde teslefunkene titanyum oluyor ama teyit edelim
uymaz diye birşey yoktur, bazı problem oluşabiliyor, v3 versiyonların hepsi birbirine uyabilir. orjinali olarak titanyum dedimdaha önce Carbon yüklemiştim
ilk mesajdakiF fikoloji usta linki bulamadım sana zahmet yardımcı olurmusun teşekkür ederim
JVC Smart V3.62.44.0 yazılımı eklendi
İndirebildim sonunda yanlız indirdiğim dosya
upgrade_mb130.bin dosyasının en son değiştirilme tarihi 13.05.2019 yazıyor. yeni değil gibi.
JVC menü renkleri iç açıcı ancak kanal geçiş hızları daha yavaşladı gibi...JVC Smart V3.62.44.0 yazılımı eklendi
Yok o güncellenmiyorF fikoloji JVC için güncel
yazılım, 3.62.35.0
uygulama, 3.10.0.0
Şeklinde değil mi ?
Mb130 için son yazılım ise 3.62.44, doğru muyum ?
Şimdi, mb130 için olan son yazılımı yüklesem açılış, kapanış dahil jvc ye ait logolar falan mı gider yoksa nasıl olur ?
Bir de uygulama sürümü güncelleniyor mu, onda son durum nedir ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.3.62.35 carbon indiriniz. İnen dosyayi rardan çıkarıp boş flasbellege atınız. Flasbellegi televizyona takiniz. Televizyon kaynak seçeneğini TV ye alınız (hdmi vs bağlı ise yazılımı almayabilir) TV seçili iken kumandadan menü tuşuna basıp 1505 yapın gelen ekrana onay verin. Olmaz ise cihazın seri numarasını paylaşınız gerekirse full yazılım yükleyip tekrardan üzerine guncelleme yaparız