MB130 Güncel Yazılım 25.10.2018 (TOSHİBA JVC HITACHİ Bağımsız)

Güncellemeyi yaptım hocam hiç bir sorun olmadı hızlıca halloldu. Karbon menü hızlı olduğu söylendiği için karbon yükledim :D
Görüntü de her hangi bir değişiklik oldumu

Şuan iyi gibi duruyor. Görüntü biraz iyileşti sanki ama kesin birşey söylemek için erken.

Ben bu 62.30 karbon menü yükledim herhangi menüde değişiklik olmadı TV daha keskin ve daha parlak görüntü oldu titanyum nasıl onu bilmiyorum . menüde bir değişiklik olurmu

Ben bu 62.30 karbon menü yükledim herhangi menüde değişiklik olmadı TV daha keskin ve daha parlak görüntü oldu titanyum nasıl onu bilmiyorum . menüde bir değişiklik olurmu
Evet sadece menü görüntü farkı var

JVC 50" lere yükleyen varsa ayrıntı verebilir mi ne gibi değişiklikler var
https://tavsiyeforumu.com/konu/ado-cevapliyor.1664/post-56862 bir kaç dakika arayla önce titanyum sonra carbon yükledim.

carbon önceki 24 ile aynı fark bulamadım.renkli ve gri diye titanyuma geçecem.. bugünlük carbon kalsın DİRİLİŞ ERTUĞRUL var. 24 ile carbonu denedik 30'a biraz daha bakalım sonra renkli diye titanyuma geçecem yeterince carbonlandım:mutlu

Son düzenleme:
hitachi 55HK6S64T TELEVİZYONUMA GÜNCELLEME VE NETFLİX YÜKLEMEK İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİM.

YAZILIM YÜKSELTME : V.2.29.8.0
UYGULAMA SÜRÜMÜ : V.1.4.0.3

hitachi 55HK6S64T TELEVİZYONUMA GÜNCELLEME VE NETFLİX YÜKLEMEK İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİM.

YAZILIM YÜKSELTME : V.2.29.8.0
UYGULAMA SÜRÜMÜ : V.1.4.0.3
Anakart modeli nedir

@Kashmir, @elcapitano,@smili72, tv 'leriniz mb130 JVC 50vu73T 4K dimi... aynıysak sorduklarınız benimki içinde geçerli
Benim tv vestel ana yazılımı atılmış bir techwood ithal ürün ana kart MB130 ( bu mesaj her marka ana yazılımı her yan sanayi ürüne atılabilir anlamı çıkarılmamalı sorumluluk yükleyene aittir)

Benim tv vestel ana yazılımı atılmış bir techwood ithal ürün ana kart MB130
burada ikisinide yükledim yazmışsız ondan jvc 50 sandım

Geri
Üst Alt