Görüntü de her hangi bir değişiklik oldumuGüncellemeyi yaptım hocam hiç bir sorun olmadı hızlıca halloldu. Karbon menü hızlı olduğu söylendiği için karbon yükledim
Görüntü de her hangi bir değişiklik oldumuGüncellemeyi yaptım hocam hiç bir sorun olmadı hızlıca halloldu. Karbon menü hızlı olduğu söylendiği için karbon yükledim
Evet sadece menü görüntü farkı varBen bu 62.30 karbon menü yükledim herhangi menüde değişiklik olmadı TV daha keskin ve daha parlak görüntü oldu titanyum nasıl onu bilmiyorum . menüde bir değişiklik olurmu
https://tavsiyeforumu.com/konu/ado-cevapliyor.1664/post-56862 bir kaç dakika arayla önce titanyum sonra carbon yükledim.JVC 50" lere yükleyen varsa ayrıntı verebilir mi ne gibi değişiklikler var
Anakart modeli nedirhitachi 55HK6S64T TELEVİZYONUMA GÜNCELLEME VE NETFLİX YÜKLEMEK İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİM.
YAZILIM YÜKSELTME : V.2.29.8.0
UYGULAMA SÜRÜMÜ : V.1.4.0.3
Benim tv vestel ana yazılımı atılmış bir techwood ithal ürün ana kart MB130 ( bu mesaj her marka ana yazılımı her yan sanayi ürüne atılabilir anlamı çıkarılmamalı sorumluluk yükleyene aittir)
burada ikisinide yükledim yazmışsız ondan jvc 50 sandımBenim tv vestel ana yazılımı atılmış bir techwood ithal ürün ana kart MB130
onu dedim zaten, cevap verdiğiniz jvc50 tv kullanıcısı.ikisini de... carbon ve titanium
MB 130 OLARAK BULDUMAnakart modeli nedir
Menü tuşuna basıp 4725 yapın. Ardından seri numarasını okunur şekilde paylaşın. Sizinki smartsız mb130 olabilir yanlışlık yapmayalım uyar mı ?MB 130 OLARAK BULDUM