Toshiba 50u5863dat için olurmu?Geri dönüşlerin beğeni almaması nedeniyleydi, Siz beğendiyseniz sorun yok
Toshiba 50u5863dat için olurmu?Geri dönüşlerin beğeni almaması nedeniyleydi, Siz beğendiyseniz sorun yok
Sizin tv de mi VA panel di hocam. 50 inç olan ile farkli mibimden aldığım 49 jvc için yükledim. 3-4 aydır yazılım güncelleme yapmamıştım. Bu sürüm görüntü kalitesi olarak muhteşem. Ciddi iyileştirmeler yapılmış. Bir önceki sürümüm 17MB130 3.62.13.0 den sonra görüntü bir kaç sınıf atladı.
Hangisini yukledinizbimden aldığım 49 jvc için yükledim. 3-4 aydır yazılım güncelleme yapmamıştım. Bu sürüm görüntü kalitesi olarak muhteşem. Ciddi iyileştirmeler yapılmış. Bir önceki sürümüm 17MB130 3.62.13.0 den sonra görüntü bir kaç sınıf atladı.
carbon yazılım gayet güzel açtığım konularda var 1 saat önce yükledimHangisini yuklediniz
Diğer i ile ne fark var titanyum ile .Ben yükledim-JVC-LT 55VU53T smart tv - memmunum son yazılımı(((- MB130 Carbon Smart V3.62.30-))) CARBON Renkler canlı arkaplan canlı menü biraz değişirgibi olmuş ama çok iyi geldi deneyin derim?
bendeki yazılım çok eski idi renkler mat soluk du ===MB 130-046 İÇİNDEKİ YAZILIM - V.3.62.24.0 VERSİYON===Diğer i ile ne fark var titanyum ile .
yükliyebilirsin. herhangi sorun yaşarsan dönüş sağla. olumlu olumsuz cevaplarını bekliyoruz.Ado hocam resmini eklemiş olduğum techwood 65TWS217 tv için güncelleme yapsam herhangi bir sorun olur mu? garanti dışı kalmayacaksa bi güncelleme yapmak istiyorum. Şuanki yazılımda netflix kapatılınca arada tv geçişi olmuyor fişten çekip yeniden takmak gerekiyor. Bu sorunlar çözülmüştür sanırım. Bu yüzden güncelleme yapmak istiyorum ama garanti dışı kalmasını da istemiyorum.
Merhaba bilgi için teşekkürler,Ben yükledim-JVC-LT 55VU53T smart tv - memmunum son yazılımı(((- MB130 Carbon Smart V3.62.30-))) CARBON Renkler canlı arkaplan canlı menü biraz değişirgibi olmuş ama çok iyi geldi deneyin derim?
Merhaba bilgi için teşekkürler,
yalnız senin JVC ile benimki farklı JVC 50” 50VU73T UHD modelinden
olurmu buna.
anladığım kadarıyla Carbon yazılımı tavsiye ediyorsun MENÜ şeffafmı,altyazıları görmek için şeffaflık lazım.
yoksa Titanyumun menüsü şeffaf ise Titanyum kurabilirim .
carbonu menüsü nasıl
şeffaf mı? menüler ,kanal barlarıcarbon candır
şeffaf mı? menüler ,kanal barları