elcapitano
Aktif Üye
- 18 May 2018
- 200
- 33
Adem bey bunu jvc ye yuklememizi tavsiye eder misiniz
ben yükledim sıkıntı olmadı.
Adem bey bunu jvc ye yuklememizi tavsiye eder misiniz
Neden Hayır? Ben yükledim jvc ye gayette hoş oldu
Arkadaşlar titanium menü yükleyipte beğenmezsek carbon olanı üzerine yüklersek sorun olurmu acaba?
Geri dönüşlerin beğeni almaması nedeniyleydi, Siz beğendiyseniz sorun yokNeden Hayır? Ben yükledim jvc ye gayette hoş oldu
Oluyor derken sorun mu oluyor anlamında dediniz?evet oluyor bende beğenmedim titanyumu yavaş
yani yükleyebilirsiniz anlamında dedimOluyor derken sorun mu oluyor anlamında dediniz?
bimden aldığım 49 jvc için yükledim. 3-4 aydır yazılım güncelleme yapmamıştım. Bu sürüm görüntü kalitesi olarak muhteşem. Ciddi iyileştirmeler yapılmış. Bir önceki sürümüm 17MB130 3.62.13.0 den sonra görüntü bir kaç sınıf atladı.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar BAĞIMSIZ dan kastım şu; Biliyorsunuz bu JAPON üçlüsü için farklı temada yazılımlar geliyor, O yüzden bazı yazılımları marka belirterek yayınlıyorum mesela TOSHİBA OUI menü yazılım gibi. MB130 olarak gelenler VESTEL in tüm üretimlerini kapsar, ancak bu japon üçlüsü hariç.
Yüklerseniz çalışır mı? Evet ben TOSHİBA ve JVC vs denedim çalışıyor ancak orijinal temaları değişiyor.
Hocam Carbon mu yoksa Titanium mu yüklediniz? Titanium yavaş kalıyormuş deniliyor.bimden aldığım 49 jvc için yükledim. 3-4 aydır yazılım güncelleme yapmamıştım. Bu sürüm görüntü kalitesi olarak muhteşem. Ciddi iyileştirmeler yapılmış. Bir önceki sürümüm 17MB130 3.62.13.0 den sonra görüntü bir kaç sınıf atladı.