netflix. ama mb120 için daha günceli mevcut en üstte ankette versiyonlar yazıyor12.1 Netflix mi güncel, 12.0 mı?
netflix. ama mb120 için daha günceli mevcut en üstte ankette versiyonlar yazıyor12.1 Netflix mi güncel, 12.0 mı?
Telefunken olduğu için en son Netflix olur sanırım. Diğerleri Carbon çünkü.netflix. ama mb120 için daha günceli mevcut en üstte ankette versiyonlar yazıyor
Bu arada ustam. Aspiratör tavsiyesi konusunda seni etiketlemistim de oraya da bakıp yardımcı olabilir misin?Telefunken olduğu için en son Netflix olur sanırım. Diğerleri Carbon çünkü.
MB120 anakart kullanıcıları uzun zamandır yazılım bekliyordu ve ben'' geleceğini sanmam artık'' diyordum lakin Vestel beni şaşırttı. Aman en büyük hatalı varsayımlarımız böyle olsun
Eline sağlık F fikoloji
arama bolumune modlama yazarsaniz modlama ile ilgili acilmis konularda toolbox linki gorersinizHocam güncel sürümü yükledim. netflix problemim var . Vestel toolbox a ulaşamıyorum. Vestel toolbox için bir yol veya link atar işiniz. Peşinen teşekkür ederim
?vesteldenbirhalt olmaz
10 dakika önce üye olup bu mesajı yazmanızdaki amaç ne varsa bir derdiniz ki var olmasa buraya üye olmazdınız, direk derdinizi paylaşsanız yavesteldenbirhalt olmaz
Menü 4725 ekran görüntüsü lütfenArkadaşlar Merhaba
Mb120 anakarta ve 2.0.0 lı bir yazılıma sahibim. YouTube da video izlerken reklamın süresi bitip reklam atla yı tıkladığım an yeniden yükleniyor yazısında kalıyor görüntü. Ve tv yi kapatıp acıyorum. Sonra yeniden YouTube giriyorum ve ilk reklamda yine aynı sorun. Kısacası bir video vs izlemek ızdırap oluyor.
Bu yazılımlar, sürümler benim bu sorunumu giderir mi?
10 adet anket koyulabilir bu nedenle yazmamıştım. Eskilerden oy almayan birini silip güncel olanı ekledimMerhaba, son yazılımı indirdiğimde V.2.45.32.0 geldi ancak "hangi yazılım versiyon başarılı" anket kısmında bu yazılım yer almıyor. Eklerseniz sevinirim.
Buyrun.