Konunun en üstünde ankette hangi yazılım olduğunu yazıyor.Arkadaşlar merhaba tv Vestel mb120 carbon yükledim. Varolan netflix kayboldu. Sizce hangi sürümü yüklemeliyim?
Bein yüklenmez, eski sürümden Netflix yukliyebilirsinizdaha güncel bir yazılımı yokmu, yada uyabilen..
Bien izleyemiyorum. yukarıda verilen son yazılımı yükleyeceğim inş.. işe yarar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bein ve netflix yok nasıl çözebiliriz
Ne yazikki uygulayama yuklenemezMb 120 anakartlı hılevel tv var son yazılım yüklü. Aceba smart menüdeki uygulamalar içersine iptv izlemek için xtream veya stalker player portal eklenme olasılığı olurmu. Markette ssıptv ve stb var ama ss iptv mac yazıp izleyemiyoruz. Diğer uygulamada aynı şekilde. Mac yazıp portal ekleyebileceğimiz bir uygulama yapılabilir mi.
İlk sayfada eski sürüm içinde mevcutNetflix uygulaması yok...
Yüklenebilir. Güncel klasor içinde mevcut.Merhaba , ekte bilgilerini verdiğim vestel tv ye titanium menü yükliycem bir sorun olurmu _? bide bu tv için engüncel yazılım hangisidir. benim kullandığım çokmu eski saygılar.
daha güncel bi yazılım yok anladığım kadarı ile sizce güncelleme gelirmi tşkrlr ?Yüklenebilir. Güncel klasor içinde mevcut.
Güncel klasör içinde mevcut. Sizin şu an attığınız versiyondan daha yeni, zaten en üstteki ankete bakarsaniz fark edersinizdaha güncel bi yazılım yok anladığım kadarı ile sizce güncelleme gelirmi tşkrlr ?
Vestel markası için carbon.17MB120 V2.45.29.1 kusura bakmayın en günceli bu sanırım yüklesem bunun içinde netflix varmıdır kanallarım silinirmi bu işleri bilmediğimden soruyorum ilginiz için saolun bide bu versiyonun teması carbonmu titaniummu